Beste Acer Laptop

Beste Acer Laptop – Dit is onze top Beste Acer Laptops!

Het kopen van een nieuwe laptop is hoogstwaarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid voor je. De kans is daardoor groot dat je niet exact weet waar je goed op moet letten, wat de beste fabrikanten/merken zijn en welke criteria een belangrijke rol spelen. Gelukkig ben je daarvoor op de website Hardwareunlimited.nl aan het juiste adres! Op deze website vind je namelijk allerlei informatie blogartikelen vanuit mijn kant.

Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in de wereld van laptops. Ik weet daardoor alle ins en outs van de laptops, van de nieuwste technologieën én van de verschillende fabrikanten/merken. Al deze kennis wil ik graag met jou delen; dat doe ik onder meer door allerlei blogartikelen op mijn website te plaatsen.

In dít blogartikel richt ik mijn pijlen graag op het merk Acer. Dit merk is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de beste merken binnen de wereld van laptops. Je kunt dan ook met een gerust hart een laptop van Acer kopen, maar wat is dan de beste laptop van Acer? Die vraag staat centraal in dit informatieve blogartikel.

Waarom een laptop van Acer aanschaffen?

Als je op dit moment op zoek naar een nieuwe laptop bent, heb je de keus uit behoorlijk veel verschillende varianten. Dit uitgebreide aanbod is tot stand gekomen dankzij verschillende technologieën, maar ook dankzij een stortvloed aan fabrikanten die laptops ontwikkelen. Door de jaren heen heeft Acer zich absoluut weten te profileren als één van de beste merken binnen de wereld van laptops.

Hoe dat komt? Dat heeft Acer met name te danken aan de kwaliteit die zij weten te leveren. Alle laptops van dit merk zijn van een prima kwaliteit, zijn robuust gebouwd en zijn zeer prettig in gebruik. Dat laatste is ook te danken aan de kwaliteit van een Acer laptop; de kans is al met al klein dat je irritaties krijgt door gebruik te maken van een Acer laptop.

Daarnaast is het ook een feit dat je niet de hoofdprijs voor een laptop van dit merk hoeft te betalen. Toegegeven; je betaalt al snel alsnog honderden euro’s voor een laptop, maar daar is de kwaliteit dan ook naar. Al met al kan ik concluderen dat de prijs-kwaliteitsverhouding bij de Acer laptops dík in orde is. Juist dat is één van de belangrijkste redenen waarom veel mensen opteren voor een laptop van Acer.

Acer, Chromebook, Laptop, Notebook, Netbook, Computer

Daarbij is het ook opvallend dat Acer een behoorlijk uitgebreid assortiment aanbiedt. Het merk richt zich niet op één specifiek soort laptop, maar biedt juist een uitgebreide range van laptops aan. Ongeacht of je nou een 13 inch laptop, een 15 inch laptop of een 17 inch laptop aan wilt schaffen, ben je daarvoor bij Acer aan het juiste adres. Dit merk biedt al met al een uitgebreid aanbod aan en daar kan je direct de vruchten van plukken. De kans is namelijk vrij groot dat je binnen het assortiment van Acer een geschikte laptop kunt vinden!

Tot slot wil ik ook nog benoemen dat Acer een prima service weet te leveren. Mocht je onverhoopt problemen met de laptop krijgen, kan je een beroep doen op de uitmuntende support van Acer. De medewerkers van Acer stellen alles in het werk om jouw laptop zo snel mogelijk weer te herstellen. Daarbij kan je – indien mogelijk/gewenst – zelfs een leenlaptop tot je beschikking krijgen. Op het gebied van service en after service heeft Acer de zaakjes in ieder geval prima op orde. In eerste instantie ga ik er niet vanuit dat je problemen met jouw Acer laptop gaat krijgen. Mocht dat echter wel het geval zijn, hoef je je nergens zorgen over te maken!

Onder aan de streep kan ik concluderen dat Acer één van de beste merken binnen de laptopwereld is. Het bedrijf weet veel kwaliteit te leveren, het bedrijf biedt prijstechnisch interessante laptops aan én het bedrijf biedt onwijs veel verschillende laptops aan. Afhankelijk van jouw wensen ben je dus altijd wel in staat om een geschikte laptop binnen het assortiment van Acer te vinden.

Maar, wat is nou de beste laptop van Acer? Die vraag krijg ik met enige regelmaat binnen; deze vraag kan ik me bovendien bijzonder goed voorstellen. Als je op zoek naar een nieuwe laptop bent, heb je immers de keus uit behoorlijk veel verschillende laptops. Welke laptop van Acer sluit dan het meeste op jouw wensen aan? Op die vraag ga ik in het restant van dit artikel een passend antwoord geven!

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een Acer laptop?

Lijkt het jou wel wat om een Acer laptop aan te gaan schaffen? Dan weet je één ding in ieder geval zeker: je hebt de keus uit een uitgebreid aanbod. Maar, op welke criteria moet je nou letten? En op basis van welke criteria kan je uiteindelijk de juiste keuze gaan maken?

In mijn ogen is het allereest van belang om jouw eigen wensen op een rijtje te zetten. Waarvoor wil je de laptop gaan gebruiken? Waar wil je de laptop gaan gebruiken? En welk budget heb je over voor de aanschaf van een nieuwe laptop van Acer? Probeer voor jezelf een passend antwoord op deze vragen te formuleren, zodat je in staat bent om gericht op zoek te gaan naar de beste Acer laptops.

Vervolgens moet je goed naar de specificaties van de Acer laptop gaan kijken. Onder meer de processor, de videokaart, het werkgeheugen en de opslagcapaciteit zijn hierbij belangrijke criteria. Al deze onderdelen moeten perfect aansluiten op jouw voorkeuren.

Wil jij de laptop alleen voor regulier thuisgebruik gebruiken? Dan heb je eigenlijk niks aan een hele dure, krachtige en snelle videokaart. Wil je de Acer laptop voor het spelen van games gaan gebruiken? Dan heb je wél iets aan een hele dure, krachtige en snelle videokaart.

Daarbij moet je ook nog goed naar het prijskaartje van de laptop blijven kijken. Zoals ik eerder in dit artikel al aangaf, lopen de prijzen van de Acer laptops nogal uiteen. Je kunt een Acer laptop al voor enkele honderden euro’s aanschaffen, maar je kunt ook kiezen voor een variant van meer dan 2000 euro.

Onder aan de streep gaat het erom dat je op zoek gaat naar een laptop die aan al jouw wensen voldoet. Let daarbij goed op de specificaties, op het prijskaartje én op jouw eigen wensen. Met name dat laatste punt is van cruciaal belang; de laptop van Acer moet immers gaan voldoen aan alle wensen die jij stelt aan een nieuwe laptop.

Wat zijn volgens mij de beste Acer laptops?

Je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat de zoektocht naar een Acer laptop een lastige uitdaging is. Ik help je daar dan ook graag een handje mee. Speciaal voor jou ben ik namelijk op zoek gegaan naar de beste laptops binnen het assortiment van Acer. Uiteindelijk heb ik drie laptops gevonden die aan al mijn verwachtingen voldoen. Lees de onderstaande reviews op je gemakje door en bepaal vervolgens welke laptop het meeste op jouw voorkeuren aansluit.

Aangezien het assortiment van Acer zo uitgebreid is, heb ik onderscheid gemaakt tussen drie categorieën. Ik ben namelijk op zoek gegaan naar de beste 13 inch laptop van Acer, de beste 15 inch laptop van Acer en de beste 17 inch laptop van Acer.

#1. Acer Chromebook R13 CB5-312T-K5G1 – beste 13 inch Acer laptop

Mocht je op zoek naar een 13 inch laptop zijn, kan je niet om deze variant van Acer heen. Acer heeft bij deze variant gekozen voor een zogeheten chromebook. Dat is een laptop waarvan je het beeldscherm/het toetsenbord kunt draaien, waardoor je de laptop óók als een tablet kunt gebruiken. Deze laptop heeft eigenlijk een volledige dubbelfunctie.

Acer Chromebook R13 CB5-312T-K5G1 Main Image

Voor deze laptop betaal je bij mijn partner Coolblue een bedrag van slechts 399 euro. Voor dat bedrag krijg je een uiterst prettige 13 inch laptop; een 13 inch laptop met de juiste specificaties, met de gewenste kwaliteit en met een lange levensduur. Ik ben er van overtuigd dat je jarenlang van deze laptop kunt genieten, terwijl je dus ‘slechts’ 399 euro voor deze laptop hoeft te betalen.

Acer Chromebook R13 CB5-312T-K5G1 rechterkant

Deze laptop heeft een 13,3 inch beeldscherm, een werkgeheugen van 4 GB, een opslagcapaciteit van 32 GB en een MediaTek processor. Dit zijn niet de meest indrukwekkende specificaties, maar het zijn wel specificaties die passen bij een dergelijke laptop.

Een dergelijke laptop gebruik je immers als je onderweg bent of als je heerlijk op de bank zit. Absoluut voordeel van deze laptop is bovendien zijn minieme gewicht. Je kunt deze laptop dus overal moeiteloos mee naar toe nemen; ideaal!

https://www.youtube.com/watch?v=ic6Mwo4yWXI

Dankzij deze laptop geniet je in ieder geval van veel gemak én van een lange levensduur. Het feit dat deze laptop ook nog eens super voordelig geprijsd is, zorgt ervoor dat deze laptop op veel positieve woorden kan rekenen.

 

#2. Acer Aspire 3 A315-56-577F – beste 15 inch Acer laptop

Gaat jouw voorkeur uit naar een laptop met een midden formaat qua beeldscherm? Dan kom je al snel op een 15 inch laptop uit, waarbij dit in mijn ogen de beste 15 inch Acer laptop is. Deze laptop heeft een ongekend robuuste behuizing, is super snel en werkt onwijs prettig. Ook qua design spreekt deze laptop mij erg aan; Acer heeft namelijk gekozen voor een volledig zwarte behuizing.

Acer Aspire 3 A315-56-577F rechterkant

De specificaties van deze 15 inch Acer laptop zijn ook indrukwekkend te noemen. De Intel Core i5 processor, het werkgeheugen van 8 GB en de opslagcapaciteit van 512 GB spreken stuk voor stuk tot de verbeelding. Ook over het toetsenbord, de videokaart en de SSD schijf ben ik zeer te spreken. Je maakt razendsnel gebruik van deze laptop, je kunt behoorlijk veel bestanden op de laptop opslaan én je werkt altijd veilig.

Acer Aspire 3 A315-56-577F Main Image

 

Dat laatste is te danken aan de unieke actie van mijn partner Coolblue. Als je deze 15 inch Acer laptop via de website van Coolblue aanschaft, krijg je een gratis Norton Antivirus abonnement. Dankzij dit abonnement is jouw laptop in het eerste jaar perfect beveiligd. Vervolgens is het advies om dit abonnement te verlengen, waardoor jouw laptop goed beveiligd blijft.

Moet je nou heel veel geld voor deze 15 inch Acer laptop betalen? In mijn ogen valt dat wel mee; een bedrag van 629 euro bij mijn partner Coolblue. Voor dat bedrag krijg je onwijs veel waar voor je geld. Ik ben in ieder geval absoluut fan van deze beste laptop van Acer!

 

#3. Acer Nitro 5 AN517-51-751J – beste 17 inch Acer laptop

Wil jij het liefste een 17 inch laptop aanschaffen? Dan heeft dat ongetwijfeld te maken met de taken die je op de laptop uit wilt gaan voeren. Ik kan me goed voorstellen dat je op een dergelijke laptop wilt gamen of foto’s wilt bewerken. Mocht dat het geval zijn, kan je het beste kiezen voor de Acer Nitro 5 AN517-51-751J. Dat is in mijn ogen namelijk de beste 17 inch laptop van Acer.

Acer Nitro 5 AN517-51-751J Main Image

Deze laptop heeft een Intel Core i7 processor, een NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart, een werkgeheugen van 16 GB en een totale opslagcapaciteit van 1256 GB. Je kunt moeiteloos leuke games op deze laptop spelen en/of foto’s bewerken met behulp van bijvoorbeeld Photoshop. De laptop levert voldoende kracht en snelheid, waardoor je onwijs veel plezier aan dat laptop gaat beleven.

Acer Nitro 5 AN517-51-751J

Bovendien valt de aanschafprijs van deze laptop in mijn ogen nog relatief gezien mee. Bij mijn partner Coolblue betaal je een bedrag van 1199 euro voor deze 17 inch laptop. Dat is behoorlijk veel geld, maar is niet super veel als je naar de kwaliteit van deze laptop kijkt. Ik kan de aanschaf van deze beste 17 inch Acer laptop dan ook van harte aanraden!

 

Slotwoord

Naar welk van bovengenoemde Acer laptops gaat jouw voorkeur? Als je voor één van de drie hierboven genoemde varianten kiest, weet je één ding zeker: je doet een goede aankoop. Dat is zeker het geval als je voor de Acer Aspire 3 A315-56-577F kiest. Dit is wat mij betreft de beste laptop van Acer, aangezien deze een beeldscherm van 15 inch heeft. Dat is toch het meest gangbare formaat hedendaags!

Vergelijkbare berichten