standaard smartphone voor in de auto

Beste autohouder: Rij veilig door het verkeer met een autohouder

Als jij op de meeste automobilisten lijkt, gebruik jij jouw smartphone waarschijnlijk als GPS-apparaat tijdens het rijden. Maar wat doe je als je een telefoontje of sms’je moet beantwoorden? Als je geluk hebt, heb je een passagier die dat voor je kan doen. Maar wat als je alleen rijdt? De beste oplossing is om de beste autohouder te gebruiken.

Autohouders bevestig je aan je dashboard of voorruit en houden je smartphone op zijn plaats, zodat je het scherm kunt zien zonder je handen van het stuur te hoeven halen. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus hoe weet je welke voor jou de juiste is? Lees verder om erachter te komen!

Beste autohouder – Top 4 met onze aanbevelingen

Als jij ooit hebt geprobeerd om jouw telefoon te gebruiken tijdens het rijden, weet je dat het een enorm gedoe kan zijn. Je moet de telefoon in één hand houden en met de andere hand rijden, wat gevaarlijk kan zijn. En bovenal, het is niet toegestaan en je kunt er fikse bekeuringen voor krijgen. Zo kan een simpele autorit uitlopen op een duur grapje.

Een autohouder kan het gebruik van jouw telefoon tijdens het rijden veel gemakkelijker en veiliger maken. Er zijn veel verschillende soorten autohouders beschikbaar, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke voor jou de juiste is. In deze blogpost bespreken we de beste autohouders voor elk type bestuurder.

Baseus Universele Telefoonhouder – Met Draadloze Oplader

De Baseus Universele Telefoonhouder is een handige telefoonhouder met een geïntegreerde draadloze oplader. De telefoonhouder is geschikt voor gebruik in de auto en thuis of op kantoor. Hij laadt je telefoon draadloos op en heeft intelligente sensoren die ervoor zorgen dat je telefoon altijd optimaal en veilig wordt opgeladen. De telefoonhouder heeft ook een LED-lampje dat aangeeft wanneer je telefoon wordt opgeladen. Zo kom je dus nooit meer voor verassingen te staan. Bovendien kun je de autohouder zowel aan het ventilatierooster als op het dashboard plaatsen.

beste autohouder

Deze auto mobiel houder van Baseus is Qi gecertificeerd. Dit betekent dat het is getest en goedgekeurd door het Wireless Power Consortium (WPC) voor gebruik met Qi-compatibele apparaten.

Mocht jij twijfelen over een magnetische telefoonhouder voor in de auto, dan weet je met dit certificaat zeker dat je hier veilig gebruik van kunt maken. Hiermee kunnen we Baseus bestempelen als één van de beste autohouders van dit moment.

TomTom Magnetische Autohouder en Oplader

Is jouw mobiele telefoon niet geschikt voor GPS of maak je liever gebruik van jouw TomTom? We kunnen je geen ongelijk geven. Hoe handig een smartphone ook is, niet iedereen kan hiermee overweg. Ook voor jouw traditionele navigatiesysteem hebben wij de beste autohouder.

TomTom standaard

De TomTom autohouder is een magnetische houder die je op het ventilatierooster in je auto bevestigt. Mede door het magnetische veld blijft jouw navigatie goed zitten tijdens het rijden, wat natuurlijk wel zo veilig is. De gehele houder wordt geleverd samen met een handige oplaadkabel voor je navigatiesysteem, zodat je nooit meer onverhoopt verdwaald raakt tijdens een autorit.

De autohouder van TomTom is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen uit het ventilatierooster.

Brodit Universele Autohouder – 70 – 83 mm

Deze Brodit autohouder is een must-have voor alle gebruikers van een smartphone, PDA, GPS of MP3-speler. De houder kan worden bevestigd aan het ventilatierooster in jouw voertuig en is geschikt voor toestellen met een breedte van 70 tot 83 mm.

beste autohouder

De houder heeft een uniek quick release systeem dat jouw toestel loslaat met een simpele druk op de knop. Bovendien is de telefoonhouder ook draaibaar, zodat je je toestel altijd in een comfortabele positie kunt gebruiken.

AnyGrip Stretchy Universele Autohouder – Zwart/Rood

Deze AnyGrip Stretchy Universele Autohouder in de kleur zwart is een handige autohouder voor jouw smartphone. De autohouder kan op elk glad oppervlak in de auto worden bevestigd, zoals het dashboard of de voorruit. De telefoon blijft goed op zijn plaats zitten dankzij de siliconen zuignappen aan de onderzijde van de houder. De autohouder is naast smartphones óók geschikt voor tablets tot en met 10 inch. Hoe handig is dat?

beste autohouder

Verder heeft de AnyGrip autohouder een bijzondere eigenschap: de telefoon kan in elke positie in de houder worden geplaatst. Je kunt dus altijd de voor jou meest handige positie kiezen. De telefoon is eenvoudig in de houder te plaatsen en er ook weer eenvoudig uit te halen.

Wat is een autohouder?

Een autohouder is een apparaat dat op het dashboard of de voorruit van jouw auto wordt bevestigd en jouw smartphone op zijn plaats houdt, zodat jij het scherm kunt zien zonder jouw handen van het stuur te hoeven halen. Autohouders maken het op deze manier mogelijk om handsfree te kunnen bellen en de GPS te kunnen volgen. Dit is niet alleen voor het comfort maar óók voor de veiligheid.

De tijden van bellen en appen achter het stuur zijn al langere tijd voorbij en kunnen vandaag de dag zwaar bestraft worden. Bovendien vinden nog dagelijks auto ongelukken plaats als gevolg van bellen of appen achter het stuur. Waarom risico’s lopen? Gebruik gewoon de beste autohouder!

Autohouders zijn er in alle soorten en maten, dus hoe weet je welke voor jou de juiste is? Dat kan vrij simpel worden opgelost. Scroll terug naar boven om de door ons best geselecteerde top 4 te vinden!

Hoe werkt de beste autohouder?

De beste autohouders zijn gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen van het dashboard, de voorruit of ventilatiesysteem van jouw auto. Ze hebben een zuignap of een handige klem die zich vasthecht aan het gladde oppervlak van jouw auto. De telefoon wordt dan rechtop in de houder geplaatst, zodat jij tijdens het rijden het scherm goed kunt zien.

De meeste autohouders kunnen ook 360 graden draaien, zodat jij altijd de perfecte positie voor jouw telefoon kunt vinden. Sommige autohouders worden zelfs geleverd met een oplaadkabel of magnetisch veld, zodat je je telefoon kunt opladen terwijl deze in de houder zit.

Wat is een goede telefoonhouder voor in de auto?

Natuurlijk is de beste autotelefoonhouder voor iedereen anders. Het hangt allemaal af van het type smartphone dat je hebt en waar in je auto de houder wilt plaatsen. Bovendien zou het ook kunnen dat jij nog gebruik maakt van een traditioneel GPS systeem, zoals een TomTom

Wil je de autohouder bijvoorbeeld op het dashboard of op de voorruit plaatsen? Wil je een magnetische houder of een houder met zuignap? En hoe belangrijk is het voor jou dat jouw telefoon tijdens het rijden kan worden opgeladen?

Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je een houder voor jouw telefoon koopt. Maar maak je geen zorgen, wij hebben het makkelijk voor je gemaakt door de beste autohouders op de markt te selecteren in de top 4!

Welke soorten autohouders zijn er?

De meest voorkomende soorten autohouders zijn: dashboardsteunen, voorruitsteunen, en ventilatieroosters.

Er zijn ook andere, minder gebruikelijke soorten autohouders, zoals bevestigingen voor CD-sleuven, magnetische bevestigingen en zitzakbevestigingen. Echter komen de eerste drie het meeste voor en deze zijn ook zeer makkelijk in gebruik.

Zijn magnetische telefoonhouders slecht voor mijn telefoon?

Magnetische telefoonhouders gebruiken magneten om jouw telefoon op zijn plaats te houden. Deze magneten kunnen jouw creditcards en andere magnetische strips op jouw ID beschadigen, dus het is niet raadzaam om deze op dezelfde plek als jouw telefoon te bewaren. Mocht je een magnetische telefoonhouder willen gebruiken, zorg er dan voor dat je je pasjes ergens anders in de auto opbergt.

Er zijn ook berichten dat de magneten het kompas op jouw telefoon kunnen verstoren. Dit is echter alleen een probleem als je een ouder telefoonmodel hebt. Mocht je een vrij nieuwe smartphone hebben, dan hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Als je toch een magnetische autohouder wilt gebruiken, koop er dan een met een metalen plaat tussen de magneet en je telefoon. Dit beschermt je toestel tegen mogelijke schade.

Wat is mijn ervaring met de beste autohouder?

Hoewel dit blogbericht in het teken staat van autohouders voor smartphones, moet ik eerlijk bekennen dat ik nogal ouderwets ben. Nog steeds maak ik graag gebruik van mijn TomTom.

Daarom dat de speciale autohouder mét oplader van TomTom voor mij de beste autohouder is. De houder is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen uit het ventilatierooster en brengt bovendien geen schade toe aan mijn auto. Hoewel de accu van mijn TomTom nog nooit onverwacht leeg is geweest, geeft de bijgeleverde oplader wel rust. Zo weet ik zeker dat ik nooit kan verdwalen of de weg kwijtraak.

Als jij op zoek bent naar een autohouder van goede kwaliteit die gemakkelijk te gebruiken is, zou ik de TomTom autohouder zeker aanraden! Mocht jij op zoek zijn naar de beste auto mobiel houder, raad ik je aan de top 4 er nog eens op na te lezen. Hier staat vast iets voor jou tussen.

Conclusie

Een autohouder is een geweldige manier om jouw telefoon veilig en toegankelijk te houden terwijl je rijdt. Het kan ook nuttig zijn voor mensen die GPS-navigatie gebruiken of naar muziek luisteren terwijl ze rijden.

Als jij op zoek bent naar een manier om jouw ritten comfortabeler en veiliger te maken, overweeg dan de aanschaf van de beste autohouder. In onze samengestelde top 4 hebben wij de beste houders voor jou geselecteerd, zodat jij hier een keuze uit kunt maken. Heel veel succes en bedankt voor het lezen!

Vergelijkbare berichten