beste-betaalbare-wasmachine-top-4-betaalbare-wasmachines-200302-w360-h144

Beste betaalbare wasmachine? Top 4 betaalbare wasmachines

Wassen is een van de belangrijkste huishoudelijke taken die menig huishouden verricht. Zonder wasmachine kun je niet zoveel en moet je alles met de hand doen. Je kunt ervoor kiezen om naar een wasserette te gaan, al zijn deze niet in alle plaatsen aanwezig. Bovendien is het omgerekend heel duur om naar de wasserette te gaan. Je kunt dan beter een betaalbare wasmachine aanschaffen.

Ik moest laatst een nieuwe wasmachine aanschaffen en ik schrok mezelf werkelijk rot van de prijzen. Ik dacht een Miele te halen, maar deze was werkelijk onbetaalbaar. Ik ben toen was onderzoek gaan doen en ik kwam tot een schrikbarende conclusie.

Veel van de merken zoals Miele en Bosch zijn zeer geliefde merken. Vooral bij Miele betaal je tegenwoordig voor de naam. Veel merken worden overwoekerd door deze twee merken, na wat onderzoek te doen blijkt dat er genoeg merken zijn die over dezelfde kwaliteiten beschikken. Deze wasmachines zijn gelukkig wel betaalbaar. Lees mijn bevindingen in dit artikel, raadpleeg mijn lijst en vindt een betaalbare wasmachine.

Wat versta ik onder een betaalbare wasmachine?

Ik versta onder een betaalbare wasmachine een wasmachine die je onder de €500,- kunt kopen. Maar betaalbaar is in mijn ogen niet alleen de prijs. Ook het verbruik van de wasmachine speelt mee. Je kunt wel kiezen voor een goedkope wasmachine, maar als het energieverbruik hoog is betaal je dit uiteindelijk aan de hogere energiekosten.

Verder versta ik onder betaalbaar dat je een wasmachine koopt die lang mee gaat. Verdiep je goed in de diverse merken en lees reviews. Staat een bepaald merk of type wasmachine er bekend omdat deze vaak bepaalde euvels heeft, sla deze dan over. Je zult dan wel weinig betalen bij de aanschaf, maar als hij kapot gaat betaal je jezelf bont-en-blauw aan de reparatiekosten.

Waarom kiezen voor een betaalbare wasmachine?

Vroeger waren er echt bepaalde merken die je niet moest kopen. Ze waren wel goedkoop, maar uiteindelijk gingen die wasmachines minder lang mee en betaalde je alsnog veel te veel aan reparaties, onderdelen en de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Tegenwoordig is de technologie zo ver dat de meeste wasmachines van betaalbare merken (B- merken) net zo goed zijn. Je betaalt nu vaak voor het merk en niet zo zeer voor de techniek. Kies daarom voor een betaalbare wasmachine. Je bespaart veel geld en je krijgt een goede wasmachine die net zolang meegaat en waar je niet alleen voor de naam betaald.

Waar moet je opletten bij het uitzoeken van een betaalbare wasmachine?

De aanschaf van een nieuwe wasmachine is niet zomaar iets. Wasmachines kunnen heel erg duur zijn. Het feit dat je er veel voor betaald hoeft niet altijd iets te zeggen. Er zijn genoeg wasmachines waarbij je alleen voor de naamsbekendheid veel geld neer telt. Een wasmachine met een minder bekende naam heeft vaak wasmachines in haar assortiment voor minder geld. Het loont dus echt om te kijken naar een betaalbare wasmachine, er zijn genoeg kwalitatieve wasmachines op de markt, welke ook betaalbaar zijn.

Ik zei het al snel in de bovenste alinea van dit kopje, er zijn wasmachines die over dezelfde functies beschikken als een dure wasmachine. Ik raadt je dan ook aan om hier goed op te letten als je opzoek gaat naar een betaalbare wasmachine. Schrijf de functies van de dure merken op, bepaal voor jezelf welke functies je belangrijk vindt.

Ga op zoek naar een betaalbare wasmachine en vergelijk deze met je lijstje. Met een beetje zoeken vind je ongetwijfeld een wasmachine die betaalbaar is en aan je lijstje voldoet.

Het is ook belangrijk om bij het uitzoeken van een betaalbare wasmachine op het energielabel te letten. Je kunt wel een hele goedkope wasmachine kopen, maar als hij niet energiezuinig is betaal je jezelf uiteindelijk scheel-en-blauw aan de energierekening.

Kijk ook naar het laadvermogen van de wasmachine, hoe meer erin kan, hoe minder vaak je hoeft te wassen. Op deze manier bespaar jij een aantal wasjes. Wat weer goed is voor je portemonnee.

Welke merken zijn betaalbaar?

Over het algemeen hebben vrijwel alle merken wel modellen op de markt van rond de €400,-. Een wasmachine onder de €500,- die betaalbaar is en over de juiste functies beschikt is dus makkelijk te vinden.

Miele daarentegen is een erg duur wasmachine merk. Dit merk staat bekend om haar prijzen. Wil je een betaalbare wasmachines? Sla dit merk dan gewoon over, want een nieuwe  Miele onder de €500,- is niet te vinden.

Merken zoals Indesit, Beko en Zanussi hebben over het algemeen zeer betaalbare wasmachines in hun assortiment. Beko is zelfs een redelijk onbekend merk. Veel mensen weten niet dat dit merk tegenwoordig bekend staat om de juiste kwaliteit van haar producten voor de juiste prijs.

Lijst met beste betaalbare wasmachine

Een betaalbare wasmachine is makkelijker te vinden dan je denkt. Kijk in de lijst met beste betaalbare wasmachine en koop een wasmachine die aan de juiste prijs/kwaliteit verhouding voldoet.

1.AEG L6FBN5761 – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

Aeg beschikt over goede en betaalbare wasmachines, die voldoen aan alle kwaliteitseisen waaraan een wasmachine van tegenwoordig moet voldoen. Zo sluit de wasmachine goed aan bij de wensen van de consument. Deze wasmachine beschikt over een toerental van 1600 toeren per minuut. Je was komt op deze manier nog droger uit de machine. De ProTex trommel beschermt je wasgoed. De inverter motor verbetert de prestaties van je wasmachine, zo is er minder verbruik en minder slijtage aan de wasmachine.

AEG L6FBN5761 - 6000 serie - ProSense - Wasmachine

Deze wasmachine beschikt over de ProSense- technologie, je wasgoed wordt door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurt bij elk wasprogramma. De hoeveelheid water die wordt gebruikt om te wassen wordt afgestemd op het gewicht van het wasgoed. Zo wordt er minder water verbruikt. Dankzij deze technologie bespaar je veel geld en  het is goed voor het milieu.

Deze wasmachine is zeer energiezuinig en beschikt over de nieuwste technologieën. Het mooie aan deze wasmachine is dat je een uitstekende wasmachine koopt voor een betaalbare prijs.

Deze Wasmachine is te koop bij Bol.com >

2. Whirlpool FSCR70410 – Wasmachine

Whirlpool staat bekend om haar betaalbare- en kwalitatieve wasmachines. Deze wasmachine is betaalbaar en een goede keuze als je opzoek bent naar kwaliteit . Er zit een stoomfunctie op deze wasmachine, zo wordt er stoom gebruik bij het wassen. Dit zorgt voor minder kreukels in je kleding. Het mooie aan deze wasmachine is dat deze zelf aangeeft wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. Op deze manier blijft je wasmachine in goede conditie.

Whirlpool FSCR70410 - Wasmachine - NL/FR

De 6th Sense Beladingssensor in deze wasmachine past de programma’s en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de wasmachine. Op deze manier verbruikt je wasmachine minder water en stroom. Houdt er rekening mee dat deze wasmachine over een relatief kleine trommel beschikt. Je kunt dus niet een enorm grote was in een keer draaien.

Deze wasmachine is te koop bij Bol.com > 

3.Zanussi ZWF N8240

De Zanussi ZWF 8240  is een betaalbare wasmachine die tot de top van energiezuinige en betaalbare wasmachines behoort. Deze wasmachine is geschikt voor een huishouden tot 4 personen. De wasmachines biedt diverse soorten wasprogramma’s zoals: wolprogramma, sportkleding programma en een programma voor dekbedden. De Time Care functie zorgt ervoor dat je de programmaduur van het wasprogramma komt halveren. Op deze manier heb je snel een schone was. Er zit ook nog een kort programma op, daarmee kun je hele kleine wasjes draaien.

Zanussi ZWFN8240 Main Image

De wandstructuur van deze wasmachine is ontwikkeld op basis van Soft Drum, dit zorgt ervoor dat je was langer mooi blijft. Met een geluidsniveau van 78 decibel is dit een zeer stille machine. De wasmachine kan tot 1400 toeren centrifugeren. Dit is handig, want op deze manier hoeft je beddengoed minder lang in de droger. Dit bespaart veel energie. Het is een zeer energiezuinige wasmachine en beschikt dan ook over een A+++ label.

Deze wasmachine is te koop bij Coolblue >

4.LG FH4J5TN8E Direct Drive

De LG FH4J5TN8E wasmachine beschikt over een ruime trommel met een vulgewicht van 8 kilogram. Hierdoor is deze wasmachine zeer geschikt voor huishouden tot 4 personen. Er zit ook een beladingsherkenning op deze wasmachine, hierdoor weet hij altijd hoeveel was er in de trommel zit. Het wasprogramma wordt hierop afgestemd. Zo wast de wasmachine niet overdreven lang en bespaar je veel water en energie, dus geld.

LG FH4J5TN8E Direct Drive Main Image

Deze wasmachine van LG is betaalbaar en beschikt over diverse functies die het wassen vergemakkelijken. Het mooie aan deze wasmachine is dat hij ook nog eens over een A+++ label beschikt, daarmee bespaar je veel geld op je energierekening.

Je kunt deze wasmachine connecten met een speciale app, zo weet je nog hoe lang het duurt voor je was klaar is. Kortom de ideale wasmachine voor een betaalbare prijs met veel luxueuze snufjes.

Deze Wasmachine is te koop bij Coolblue > 

Slotwoord

Ben je van plan om een nieuwe wasmachine aan te schaffen? Kijk dan zeker in bovenstaande lijst, er zit vast een betaalbare wasmachine tussen die bij jouw wensen aansluit. Volg de tips op die je in dit artikel leest, zo voorkom je een eventuele miskoop. Het vinden van een betaalbare wasmachine is niet moeilijk, als je maar weet waar je naar moet kijken.

Vergelijkbare berichten