Ontdek hier de 3 beste Bluetooth speakers!

Ik neem aan dat jij ook wel eens muziek luistert. Wat je muzikale voorkeur ook is, zal je het dan waarschijnlijk wel met me eens zijn dat het heerlijk is wanneer jouw favoriete nummer op vol volume wordt gedraaid.

Dat is natuurlijk niet mogelijk met het geluid van jouw mobiele telefoon. Om je muziek echt in topkwaliteit te beluisteren, heb je wel een versterker nodig. Bluetooth speakers doen hiervoor wonderen. Hiermee beluister je jouw favoriete muziek, podcast of wat dan ook in enorm goede kwaliteit. Reden genoeg om in dit artikel aandacht te besteden aan de beste Bluetooth speakers.

  • Luister jouw favoriete muziek, podcast of wat anders in topkwaliteit
  • Geniet van goede bas
  • Haal het feestje in huis
  • Met de beste Bluetooth speaker wil je nooit meer anders!

Zelf houd ik ook wel van een feestje en wanneer jij de beste Bluetooth speaker koopt, haal jij dit feestje zeker weten in huis. Ben jij benieuwd wat de beste is? Laten we dan maar snel beginnen met het artikel!

Waarom de beste Bluetooth speaker in huis halen?

Zelf ben ik een enorme muziekliefhebber. Daarom luister ik ook iedere dag naar muziek. Ik vind het bijvoorbeeld fijn om tijdens het werken een achtergrondmuziekje te hebben, of als het even kan mijn Spotify playlist op vol volume te zetten. Wanneer dit kan in goede kwaliteit, is dat natuurlijk wel zo fijn.

Op een gegeven moment bekroop mij dan ook het idee om een Bluetooth speaker aan te schaffen. Echter had ik niet een al te groot budget, waardoor ik voor de goedkope optie had gekozen.

Achteraf was dit geen slimme keuze. Hoewel ik tevreden was voor een week, begon het geluid wat de speaker gaf minder en minder te worden. Daarnaast was hij erg kwetsbaar. Na een tijdje was ik er helemaal klaar mee toen het geluid continu wegviel toen ik een aantal vrienden op bezoek had. De hele avond zaten we zonder muziek en dat verpest de sfeer toch wel een beetje.

Daarom heb ik toen de beslissing genomen om te gaan sparen voor een duurdere Bluetooth speaker, die goed geluid geeft en ook lang meegaat. Na een tijdje sparen ben ik dan eindelijk gaan investeren in een Bluetooth speaker. Dit behoort nog steeds tot één van de beste keuzes van mijn leven. Ik heb nu voor ieder moment de optie om muziek te luisteren in prachtige kwaliteit, en ook nog eens voor iedere gelegenheid. Mede daarom wil ik jou in dit artikel kennis laten maken met de beste Bluetooth speaker!

De beste Bluetooth speakers: waar op letten?

Je kent het wel, je bent op zoek naar een product maar twijfelt bij het maken van een keuze. In zo’n situatie zullen er ongetwijfeld factoren komen kijken die een rol spelen bij het maken van een keuze. Ook bij het vinden van de beste Bluetooth speaker zijn er een aantal factoren die een rol spelen. Welke dat zijn? Dat lees je hieronder.

Grootte
De eerste factor is de grootte van de speaker. Je kan gaan voor een compacte versie, maar je kan natuurlijk ook groots uitpakken en gaan voor een groot formaat. Bij een groot formaat is het logisch dat hier meer geluid van af komt. Deze factor hangt samen met de factor waarvoor je de speaker wilt gebruiken. Voor een feestje met een redelijk aantal personen is het bijvoorbeeld aan te raden om een wat grotere speaker aan te schaffen. Voor alleengebruik volstaat een kleinere ook prima.

Geluidskwaliteit
Het is eigenlijk niet meer dan logisch, maar ook de geluidskwaliteit is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Dat hoeft natuurlijk niet altijd, wanneer je wat minder waarde hecht aan de kwaliteit van het geluid. Echter is het wel aan te raden om bijvoorbeeld in een winkel de geluidskwaliteit eerst te testen, zodat je er zeker van bent dat jij een goede in huis haalt.

Accuduur
Het is natuurlijk erg vervelend wanneer jouw Bluetooth speaker er halverwege de avond ineens mee stopt omdat de batterij leeg is. Tuurlijk kan je hem tijdens het opladen vaak wel gebruiken, maar dit is lang niet altijd praktisch. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor een grote accuduur, zodat je de speaker zo lang mogelijk kunt gebruiken.

Connectiviteit
Ook de connectiviteit van de speaker is van belang. Zo kan het verschillen tot hoever het bereik van de Bluetooth connectie is. Is deze afstand groot, hoef je met het verbonden apparaat niet per se de hele tijd in de buurt te blijven.

Prijs
Tenslotte een factor die ik altijd benoem: de prijs. Als Nederlander kan je namelijk niet ontkennen dat je altijd een blik werpt op de prijs, voordat je het koopt. Beter hoeft namelijk niet altijd duurder te zijn. Dat is ook zo bij Bluetooth speakers. Het is best goed om een redelijk bedrag te betalen, maar je hoeft het niet té gek te maken.

De top 3 beste Bluetooth speakers

Je hebt inmiddels genoeg informatie gekregen over Bluetooth speakers. Nu is het dan eindelijk tijd om te kijken naar wat nu precies de beste Bluetooth speakers zijn op de markt. Natuurlijk heb ik rekening gehouden met alle belangrijke factoren, waardoor jij zeker bent dat je topkwaliteit binnenhaalt!

JBL Flip 5 Zwart – Draagbare Bluetooth Speaker
De eerste Bluetooth speaker van de lijst is er eentje waar velen van ons misschien wel bekend mee zijn, namelijk de JBL Flip 5.

AL jarenlang staat het merk JBL bekend om zijn goede geluidskwaliteit en deze speaker stelt dan ook zeker niet teleur. Voordeel van deze speaker is het formaat, waardoor je hem vrijwel overal mee naartoe kunt nemen. Vanwege zijn grootte is hij goed geschikt voor een klein gezelschap, maar zal hij het wat lastiger krijgen met grote groepen. Wel kan je gebruikmaken van de PartyBoost. Hiermee kan je meerdere JBL speakers aan elkaar koppelen.

De accu gaat 12 uur lang mee. Je zou hem dus in principe bijna de gehele dag kunnen gebruiken. Een ander voordeel is dat hij bestendig is tegen water. Hierdoor kan je hem ook meenemen naar bijvoorbeeld het zwembad. Daarom kan je hem beschrijven als een compacte alleskunner.

JBL PartyBox On The Go – Draadloze Bluetooth speaker met schouderband
De volgende Speaker van de lijst is er wederom eentje van JBL. Hij is wel een stukje duurder dan de vorige, maar dat wordt dubbel en dwars terugbetaald.

De JBL Partybox On The Go is een must-have wanneer je houdt van feestjes. Deze middelgrote speaker is makkelijk mee te nemen dankzij de schouderband en de batterij kan tot 6 uur lang mee.

Voor een leuk feestje is een Bluetooth speaker als deze eigenlijk onmisbaar. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten, voor wat gezellige karaoke. Een leuke bijkomstigheid naast het hebben van fantastisch geluid. Heb je een grote groep op bezoek, heb je aan deze speaker een goede.

Dat de Bluetooth speaker goed bevalt is te zien aan de beoordelingen van gebruikers. Bijna iedereen geeft namelijk de maximale score.

Bose SoundLink Mini II Grijs – Bluetooth Speaker
Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij de laatste Bluetooth speaker van de lijst. Deze keer niet van het merk JBL, maar van Bose.

Deze Bluetooth speaker laat je namelijk genieten van het allerbeste geluid, ongeacht waar jij bent. Is het voor thuis of onderweg, het maakt niet uit. De speaker is daarnaast erg compact, waardoor het meenemen ook absoluut geen probleem is.

De batterijduur is daarnaast ook prima. Heb je hem helemaal opgeladen, dan kan hij namelijk 10 uur lang mee. Een ander voordeel dat het ook waard is om te benoemen, is de ingebouwde microfoon. Hierdoor kan je ook hardop telefoongesprekken voeren. Al met al is de speaker dus een echte topper en een mooie afsluiter van de lijst met beste Bluetooth speakers.

Geniet van optimaal geluid met jouw Bluetooth speaker!

We hebben in dit artikel gekeken naar de beste Bluetooth speakers. Als het goed is ben jij nu op de hoogte van zowel waar je op kunt letten bij de aanschaf, en de beste speakers van dit moment. Ik hoop dat je iets aan dit artikel hebt gehad en dat jij straks geniet van jouw aankoop.

Luister nu jouw muziek, podcasts en alles wat jij wilt in de beste kwaliteit. Bestel één van de Bluetooth speakers van onze top-lijst en je wilt nooit meer anders!