Combi wasmachine

Beste combi wasmachine en droger! Dit zijn de 3 beste combi wasmachines.

Ken jij dat beeld nog? Je moeder die waste de was en liep naar boven met een hele grote mand. Deze mand zat vol met was en deze hing zij te drogen op zolder aan een immens grote waslijn. De zolder deed dienst als drooghok. Mensen die niet over een zolder beschikte die moesten de was in huis te drogen hangen. In de zomer hing de was aan de waslijn buiten of op het balkon. Goed voor het milieu, maar wel echt ontzettend veel gedoe. Met de opkomst van de droger was dit tijdperk voorbij. Xeker met de energiezuinige drogers van nu is dit beeld verleden tijd.

Hetzelfde geldt voor de wasmachine. Wassen in de tobbe was normaal en woensdag dat was wasdag. Uren was je bezig met wassen. Kleding werd dan ook vaker gedragen. De wasmachine kwam zelfs eerder dan de droger en bracht daar verandering in. Veel gemak en meer tijd voor andere dingen. Maar een wasmachine en een droger samen nemen veel plaats in beslag. Niet iedereen heeft daar plaats voor. Toen kwam er een nieuwe uitvinding. De wasmachine en droger in een. Je kunt je was wassen en daarna erin laten zitten en meteen drogen. Maar was is nu de beste combi wasmachine en droger. Check het in dit artikel.

Welke voordelen biedt een combi wasmachine met droger?

Ik zelf heb gekozen voor een losse wasmachine met droger. Groot voordeel daaraan vind ik zelf dat ik kan wassen en drogen tegelijk. Zeker met een gezin is dit erg handig. Niet iedereen heeft daar de ruimte voor en je moet het wel prettig vinden. Daarom biedt een combi wasmachine met droger veel voordelen zoals:

  • Je hoeft ze niet op te stapelen
  • Het scheelt in de aanschaf want je hoeft niet twee producten tegelijk aan te schaffen
  • Je kunt je was in de wasmachine laten zitten en meteen drogen
  • Het neemt minder ruimte in beslag

Waarom een combi wasmachine met droger?

Je weet nu de voordelen. Toch zijn er nog genoeg mensen die ze nog steeds niet inzien. Waarom zou je er dan toch een aanschaffen. Ik kan je dat haarfijn uitleggen. Ten eerste is een droger vaak best duur. Ook gebruik je een droger niet voor elke was. Je mag namelijk niet alle kleding in een droger drogen. Twee derde van de tijd droog je niet alles. Je kunt heel selectief alles in een combi wasmachine en droger wassen en dan een was draaien met wat gedroogd mag worden. De rest die hang je op, was daar wel een aparte was voor. Dit scheelt enorm veel geld in energiekosten, maar ook in de aanschaf van een extra droger. De dingen die er toch niet in mogen daar hoef je dus geen extra droger voor aan te schaffen.

Je hebt niet altijd de beschikking over een grote badkamer. Zeker niet als je in de stad woont in een kleine woning. Op deze manier kun je toch van een droger genieten, en niet alles hangt in je kamer. Je hoeft alleen maar een apparaat kwijt en dat scheelt enorm veel ruimte.

 

Waar moet je opletten als je een combi wasmachine en droger koopt?

Indien je een combi wasmachine en droger gaat kopen moet je letten op de volgende punten:

Laadruimte

Niet elke wasmachine beschikt over een grote laadruimte. Kies voor een wasmachine/droger die over voldoende laadruimte beschikt. Je hebt immers geen zin om twintig wassen in de week te gaan draaien. Zeker als je met veel mensen woont is dit een aanrader. Dit voorkomt frustratie. Als je met huisgenoten woont kun je ook niet op elk moment van de dag een was draaien. Dit voorkomt dat je veel wassen moet draaien je kunt alles erin doen.

Energielabel

Je wilt natuurlijk geen torenhoge energierekening. Kijk daarom goed naar de droogcapaciteit en wat het verbruik ervan is. Alles van klasse A en hoger is het zuinigst. Op deze manier bespaar je veel geld. Het is echt iets waar je op moet letten vind ik zelf.

Programma’s

Op een combi wasmachine met droger zitten vaak andere soort wasprogramma’s. Deze programma’s zijn vaak zo ingericht op de droogcapaciteiten en ook omdat de wasmachine vaak veel programma’s met de droger moet delen. Je hebt dus niet altijd de beschikking over alle luxe programma’s waar je eerst de beschikking over had.

Toerental

Kijk goed naar het toerental van de wasmachine. Hoe hoger het toerental hoe droger de was is. Dit scheelt veel droogtijd, wat weer veel energie bespaart.

Wat is de beste combi wasmachine/droger?

Ik ben opzoek gegaan naar de beste combi wasmachine met droger. Om jou wat keuze te bieden heb ik een lijst opgesteld. Hieronder vind je de beste wasmachines in combinatie met een droger. Op deze manier hoef je niet heel het internet af te struinen. Je weet nu meteen wat de beste is. Dit scheelt veel tijd. Bekijk de lijst hieronder.

Beko HTV7732XA01 – Was-droogcombinatie

Beko is een vergeten merk maar wel heel goed. Met deze was-droogcombinatie kun je genieten van een van de zestien was- en droogprogramma’s. De centrifugeer kracht is zelf in te stellen. Je kunt ook een starttijd instellen, verder kun je kiezen uit Eco wassen en kort of super kort wassen. Ook is er een programma voor hemden, sportkleding, wol en handwas aanwezig.

Beko HTV7732XA01 - Was-droogcombinatie

Het mooie aan deze wasmachine met droger is dat hij over 1400 toeren beschikt en een wascapaciteit van 7 kilogram en een droogcapaciteit van 4 kilogram heeft. De AquaWave trommel zorgt ervoor dat je de fijnste kleding in deze wasmachine kunt wassen zonder dat deze snel slijt. Jouw was wordt dus met zorg gewassen. Met de Home Whiz technologie kun je alles vanaf je smartphone bedienen. Het mooie hieraan is dat je zo alles kunt wassen en instellen op het moment dat het jouw uitkomt. Geen last meer van gestikte was.

 

 

Samsung WD80TA049BE – EcoBubble – 5000 serie – Was-droogcombinatie

 

De wasmachine van deze Samsung beschikt over een EcoBubble systeem. Dit zorgt ervoor dat veel schuim ontstaat in de trommel doordat de wasmachine het wasmiddel en water goed mengt. Zo gaan hardnekkige vlekken er eerder uit. Dit in combinatie met de vele wasprogramma’s maakt het tot een kwalitatieve wasmachine.

Samsung WD80TA049BE - EcoBubble - 5000 serie - Was-droogcombinatie

Met een 1400 toerental komt je was nagenoeg droog uit de trommel. Dit scheelt veel droogtijd. Verder is hij erg stil en kun je genieten van niet meer dan 72 dB lawaai. Het mooie hieraan is dat je daarna je was goed kunt drogen. Je kunt er vijf kilo in drogen en 7 kilogram in wassen. Het is een fijne wasmachine met droger die jou van alle gemakken voorziet.

 

 

Zanussi ZWD8169NW

Een perfecte wasmachine en droger in een. Je kunt 4 kilo wasgoed in één keer wassen en drogen. Mooi zo gaat je was nooit stinken. Je kunt ook alleen wassen, dan kan er 8 kilo in. Hij centrifugeert uitstekend dankzij de trommel met een toerental van 1600 toeren per minuut.

Zanussi ZWD8169NW - 8/4 kg Main ImageJe wasgoed is nagenoeg droog als deze uit de trommel komt. De droger hoeft zo minder lang aan. Deze combinatie beschikt over een a energielabel. Dit betekent dat het een energiezuinig model is.

Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue.

Slotwoord

Ik verbaas mezelf over de capaciteiten van een combi wasmachine met droger. Ik had niet verwacht dat er zoveel mogelijk zou zijn. Ik zelf zou voor de Beko HTV7732XA01 kiezen. Dit gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Het is een goede droger en wasmachine, beschikt over veel programma’s en de prijs is niet te hoog. Je bespaart zo veel kosten op een droger. Het mooie is dat het een kwaliteitsproduct is waar je echt van kunt genieten.

Je kunt natuurlijk ook een andere wasmachine met droger uitzoeken. Je weet waar je op moet letten. Ik hoop dat ik je met dit artikel aardig op weg heb kunnen helpen. Geniet van alle informatie en kies de juiste wasmachine met droger uit.

Vergelijkbare berichten