Op zoek naar de beste draadloze oordopjes? – Dit zijn ze!

Tenzij je wilt dat iedereen om je heen mee kan genieten met jouw muziek, zijn oordopjes onmisbaar. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen met van die dingen in hun oren, maar dan zonder draad. Dit zijn draadloze oordopjes en deze zijn de afgelopen jaren aan een flinke opmars begonnen.

Inmiddels zijn er dus veel merken die hierop in hebben gespeeld en het aanbod wordt dan ook steeds breder. Dat kan de keuze wel eens lastig maken. Ben jij op zoek naar de beste draadloze oordopjes? Dan ben je hier aan het juiste adres. We gaan namelijk een blik werpen op enkele gerelateerde onderwerpen. Denk dan bijvoorbeeld aan waarom je draadloze oordopjes moet aanschaffen, waar je op kunt letten en aan een top-lijst met de allerbeste draadloze oordopjes van dit moment.

  • Zeg vaarwel tegen een draad die in de weg zit.
  • Geniet van uitstekende kwaliteit geluid.
  • Neem je oordopjes eenvoudig mee in een case.

Draadloze oordopjes zijn dus in ieder geval enorm handig. Geen draad, veel batterij en vaak een uitstekende kwaliteit. Vaak zelfs beter dan oordopjes met draad. Om achter de beste draadloze oordopjes op de markt te komen, lees je verder in dit artikel.

Heb je nou geen zin om te lezen? Luister dan naar dit bericht, of bekijk onze YouTube video!

Vergeet ook niet deze Video even een duimpje omhoog te geven en Abonneer op ons kanaal!

Waarom draadloze oordopjes?

Zelf heb ik uiteraard ook oordopjes in mijn bezit. Iedere dag gebruik ik ze wel. Op een gegeven moment begon mij echter iets op te vallen. Steeds meer mensen hadden een doosje bij zich met daarin draadloze oordopjes.

Toen ik op een gegeven moment een vriend van mij vroeg naar zijn oordopjes, vertelde hij me uitgebreid over Airpods van Apple. Hij liet me ze even gebruiken en ik was direct verkocht. Niet alleen het geluid was geweldig, maar er schoten me direct nog meer voordelen binnen.

Zo heb je totaal geen last van een draad. Zelf merkte ik namelijk dat de draad wel eens ergens achter bleef haken. Toen liet ik mijn telefoon vallen en de oordopjes vielen ook gelijk op de grond. Nadat dit een paar keer gebeurd was, was ik er klaar mee.

Daarom heb ik diezelfde dag dat ik mijn vriend sprak over de oordopjes nog een set draadloze oordopjes gekocht. Geen Airpods, maar een goedkoper model. Deze bevallen erg goed en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Diezelfde oordopjes heb ik later in het artikel nog meegenomen in de lijst van beste draadloze oordopjes.

De beste draadloze oordopjes: waar op letten?

Het is logisch dat je eisen stelt aan een product, voordat je het koopt. Op die manier verklein je de kans dat je ontevreden bent over je aankoop. Echter kan het best wel eens lastig inschatten zijn wat nu belangrijke factoren zijn om op te letten. Daarom zal ik hieronder enkele dingen beneomen waar je op zou kunnen letten als je op zoek bent naar de beste draadloze oordopjes.

Geluid

Toegegeven, wel een overduidelijk iets, maar het is belangrijk om te letten op de geluidskwaliteit. Op die manier kan je optimaal genieten van jouw muziek. Gelukkig worden de meeste oordopjes zorgvuldig getest, waardoor ze meestal wel over goede kwaliteit van geluid beschikken. Echter lopen zeker niet iedere draadloze oordopjes over van de kwaliteit.

Accuduur

Je kent het waarschijnlijk wel van je telefoon, hoe vervelend het is als de accu leeg is. Datzelfde geldt voor draadloze oortjes. Je bent lekker muziek aan het luisteren en ineens valt het geluid weg omdat de accu leeg is. Gelukkig hebben draadloze oordopjes een oplaadcase. Dat wil zeggen dat ze automatisch opladen wanneer je ze niet gebruikt. Desalniettemin is het handig om een blik te werpen op de accuduur, zodat je ze niet snel in de case hoeft te doen.

Comfort

Wanneer je oordopjes gebruikt, is het niet meer dan logisch dat deze een beetje fijn moeten zitten. Daarom is dit ook een belangrijke factor. Je hebt er natuurlijk niks aan wanneer jij je continu aan het irriteren bent aan het comfort. Online is dit natuurlijk lastig in te schatten, maar je kan altijd reviews lezen. Daarnaast kan je ook een keer naar de winkel gaan om er een paar te proberen.

Prijs

Tenslotte is het nog van belang om een blik te werpen op de prijs. Goede draadloze oordopjes hoeven namelijk niet per se een vermogen te kosten. Ook in de lagere prijscategorie is het mogelijk om geweldige oordopjes te vinden.

De beste draadloze oordopjes

Dan zijn we nu op het punt belandt waar het eigenlijk allemaal om gaat. We gaan namelijk kijken naar de beste draadloze oordopjes die op dit moment op de markt zijn. Dit wordt gedaan door middel van een top-lijst. Bij het samenstellen van deze lijst is er rekening gehouden met bovenstaand genoemde factoren. Daarom ben ik er zeker van dat dit de allerbesten zijn!

Apple Airpods 2 – met draadloos oplaadbare case.
Laten we meteen maar beginnen met misschien wel de grondlegger van de hype rondom draadloze oordopjes: de Airpods.

De accu van de Airpods kunnen per sessie tot wel 5 uur mee en met de case in totaal 24 uur. Is hij toch leeg, dan kan je de case eenvoudig opladen met een QI-charger. Let wel op: deze wordt niet standaard meegeleverd.

Ook de chip kan rekenen op veel complimenten en dat is niet zo gek. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om razendsnel Siri te activeren door middel van jouw stem.

De geluidskwaliteit van deze oordopjes is werkelijk fantastisch. Dit is ook terug te zien in de beoordelingen van gebruikers. Na meer dan 1000 reviews staat dit product nog altijd gemiddeld op de hoogst haalbare score.

De oordopjes zijn onderdeel van de nieuwste generatie Airpods en daardoor zijn ze echt het beste van het beste. Met deze Apple Airpods 2 haal je een echte topper in huis.

Rolfstone Neo – Kleinste draadloze oordopjes met oplaadcase – Touch bediening.
De volgende draadloze oordopjes van de lijst zijn afkomstig van het merk Rolfstone. Deze zijn een stuk goedkoper dan de Airpods en misschien wel net zo goed.

Je krijgt met deze oordopjes bijvoorbeeld de beschikking over erg heldere tonen en een krachtige bass, ideaal voor muziek luisteren dus. Ook beschikt hij over een handige touch bediening, hiermee kan je onder andere het volume bedienen.

De oordopjes zijn stijlvol en klein. Daarnaast gaat de batterij per sessie tot wel 6 uur lang mee. Wil je slechts één oordopje gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook. Je laat dan simpelweg het andere oordopje in de case zitten.

Dit zijn de oordopjes die ik op het moment zelf ook in gebruik heb en ik kan er alleen maar tevreden over zijn. Daarom zal ik deze Rolfstone oordopjes ook zeker aanraden.

LuxeRoyal – Volledig draadloze oordopjes.
We gaan alweer kijken naar de laatste op de lijst van beste draadloze oordopjes. De oordopjes zijn afkomstig van een relatief onbekend merk, waardoor de prijs nog een slagje lager is.

Dat de prijs goedkoper is zou je niet zeggen. De uitstraling is namelijk luxe en ze doen ook nog eens wat je van luxe oordopjes mag verwachten. Zo is het geluid wat eruit komt fantastisch.

Een ander enorm pluspunt is de batterijduur. Heb je de oordopjes volledig opgeladen, dan kan je ze namelijk maar liefst 16 uur gebruiken.

Naast de oplaadcase, krijg je ook verschillende oorkussens meegeleverd. Op die manier zullen deze oordopjes altijd in je oor passen. Hoewel het een relatief onbekend merk is, vind ik deze oordopjes van LuxeRoyal zeker het benoemen waard.

Haal nu de beste draadloze oordopjes in huis!

Je hebt het einde van dit artikel inmiddels alweer bereikt. We hebben gekeken naar draadloze oordopjes: waarom je ze zou moeten kopen, waar je op moet letten en uiteindelijk hebben we gekeken naar een lijst met daarop de beste draadloze oordopjes.

Ben jij nu ook op zoek naar oordopjes waar je eindeloos plezier aan kunt beleven? Bekijk dan zeker even de oordopjes op de lijst en dan rest mij niks meer dan jou veel succes te wensen met je zoektocht en hopelijk tot in het volgende blogbericht! Vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal! Hier plaatsen we met regelmaat nieuwe video’s!