Beste laptop en tablet in 1? Top 4 Beste Laptop en Tablet in 1

De wereld maakt een grote technologische verandering door. Een mooie ontwikkeling vind ik zelf. Sinds de opkomst van de laptop zijn wij al veel mobieler geworden en kunnen we overal werken.

Toen de tablet op de markt kwam ging er nog een hele wereld open. De wereld van applicaties en touchscreens brachten een hele nieuwe manier van werken aan het licht. Ik ben van meet af aan al zeer enthousiast over de tablet. Het biedt veel meer mogelijkheden en je kunt op een snelle manier werken.

Wel miste ik in het begin vaak de gemakken van een laptop. Zo kun je op een tablet niet goed uit de weg als je teksten moet verwerken. Door de opkomst van de laptop en tablet in 1 zijn er mogelijkheden ontstaan. Nu is het mogelijk om te genieten van de gemakken van een tablet en laptop. Ik ben zelf zeer te spreken over dit product. Daarom schrijf ik ook dit artikel. Op deze manier wil ik je helpen om een goede laptop met alle voordelen van een tablet uit te zoeken. Lees dit artikel op je gemak en ontdek wat een laptop en tablet in 1 je kan bieden.

Wat is en laptop en tablet in een precies?

Een laptop en tablet in 1 is eigenlijk niets anders dan een laptop gecombineerd met een tablet. Vaak zijn het tablets die over meer opslagcapaciteit en een groter beeldscherm beschikken dan een normale tablet. De efficiëntie van een tablet komt goed naar voren, maar tekstverwerken is eenvoudiger omdat je er een toetsenbord aan kunt koppelen.

Een laptop is vaak veel zwaarder, daardoor is een laptop met tablet in 1 zo ideaal. Je kunt genieten van de voordelen van een laptop, maar hij is niet zo zwaar. Applicaties zijn eenvoudiger om te installeren, waardoor je kunt genieten van de gemakken van een app.

Een laptop en tablet in 1 is dus eigenlijk niets anders dan een tablet die wat uitgebreider is dan normaal. Er zit vaak een toetsenbord bij, de processor is sneller dan van een normale tablet en je hebt meer opslagcapaciteit.

Waar moet ik opletten bij het uitkiezen van een laptop en tablet in 1?

Indien jij een laptop en tablet in 1 gaat kopen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Je wilt tenslotte genieten van de voordelen van een laptop en tablet. Daarom is het wel zaak dat je weet waar je op moet letten als je er een aankoopt. In deze alinea vertel ik je waar je op moet letten als je een laptop en tablet in een uitkiest.

Scherm

Het formaat scherm van een laptop is groter dan die van een tablet. Houdt daar wel rekening mee als je een laptop en tablet in 1 koopt. Het scherm is dan kleiner dan die van een laptop, maar over het algemeen groter dan een tablet. Hoe groter het scherm hoe zwaarder de 2-in-1 laptop is. Houdt dit in je achterhoofd.

Verder is het belangrijk om op een aantal andere factoren te letten. Is het een capacitief scherm of een resistief scherm? Een capacitief scherm kun je aanraken, maar is wel gevoeliger. Het is wel prettig om op te werken. Een resistief scherm is een laptop scherm, deze kun je dus niet aanraken. Over het algemeen zijn tablets uitgerust met een capacitief scherm. Je wilt tenslotte wel kunnen swipen. Let hier dus goed op als je een laptop en tablet in 1 aankoopt.

Besturingssysteem

Een laptop beschikt afhankelijk van het feit of het een Windows laptop en een Apple laptop is meestal over Windows of OS. Kijk voordat je een laptop en tablet in 1 aanschaft wat voor besturingssysteem erop moet zitten. Kies je voor een laptop met een touchscreen, dan is dit niet echt een tablet, maar een wat meer uitgeklede laptop. In dit geval is Windows het meest gebruikte besturingssysteem. Kies je voor een laptop die over het algemeen meer weg heeft van een tablet houdt er dan rekening mee dat hij met Android werkt. Dit besturingssysteem biedt veel voordelen, maar moet je wel liggen.

Connectiviteit

Kijk ook goed naar de connectiviteit van de laptop en tablet in 1. Sommige laptops beschikken over meer aansluitingen. Bij een tablet is dit vaak niet het geval. Houdt dus goed in de gaten of je wel een hoofdtelefoon of ander apparaat kunt aansluiten. Vaak zitten op een laptop en tablet in 1 niet alle aansluitingen die normaliter wel op een laptop zitten.

Wat is in mijn ogen de beste laptop en tablet in 1?

Je weet nu waar je op moet letten als je een laptop en tablet in 1 uitgaat zoeken. Vooralsnog blijf bij je eigen gevoel. Toch wil ik je al wat op weg helpen. Daarom heb ik een aantal laptops en tablets uitgezocht die aan jouw vraag voldoen. Hopelijk vind je er een die bij je past? Bekijk deze laptop en tablet in 1 hieronder en zoek er een uit die bij jouw wensen aansluit.

Lenovo Yoga C740-14IML 81TC0099MH – 2-in-1 Laptop

Deze laptop van Lenovo is een krachtig apparaat. De 2-in-1 laptop zorgt ervoor dat je kunt genieten van alle gemakken van een laptop en tablet. Hij is stijlvol en je hebt meer scherm, alleen is hij lichter waardoor je hem makkelijker mee kunt nemen. Ik vind dit de perfecte 2-in-1 laptop om mee te werken. Ik raad hem dan ook aan iedereen aan.

Er zit een krachtige  Intel Core i7 processor in, wat het mogelijk maakt om grafische bewerkingen uit te voeren. Ook het bewerken van foto’s in Photoshop is geen probleem. Deze kun je goed bekijken op het Full HD scherm, wat voor een hoge beeldkwaliteit zorgt.

Lenovo Yoga C740-14IML 81TC0099MH - 2-in-1 Laptop - 14 inch

Mede door de 16GB aan werkgeheugen kun je genieten van een krachtige laptop en meerdere zware taken combineren. De SSD is stil en zorgt ervoor dat je de laptop binnen 10 seconden opstart.

Het Full HD scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto’s en video’s.

Deze laptop en tablet in 1 is verkrijgbaar bij Bol.com>

Apple iPad Pro (2020) 12,9 inch

Met de Apple iPad Pro (2020) kun je comfortabel werken en alles uit je creativiteit halen wat erin zit. Het 12,9 inch scherm is prettig om mee te werken, je kunt er zelfs films op kijken. Ik vind het een groot voordeel dat je 2 goede camera’s hebt op de achterkant, zo kun je al je foto’s en video’s zelf maken. De ultragroothoeklens zorgt voor meer beeld in je foto’s of video’s. Bovendien heb je alles beschikbaar om je project vorm te kunnen geven.

Apple Magic Keyboard iPad Pro 12.9 inch (2018/2020) QWERTY Main Image

De iPad Pro beschikt over een A12Z processor, wat ervoor zorgt dat je probleemloos kunt multitasken en allerlei apps naast elkaar kunt zetten. De ingebouwde touchpad op het Magic Keyboard zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over de cursor.

Het is prettig werken met de iPad Pro doordat hij traploos te verstellen is, zo kun je vanuit elke kijkhoek werken.

Deze laptop en tablet in 1 kun je vinden bij Coolblue.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook Tablet 128GB- ZA6F0012BE

Ben jij op zoek naar een handzame tablet en laptop in 1? Kijk dan eens naar de  Lenovo IdeaPad Duet Chromebook Tablet 128GB- ZA6F0012BE . Dit is een handzame tablet en laptop in een, doordat je het bijgeleverde toetsenbord eraan kunt koppelen. Dit is handig als je verslagen wilt typen in Google docs. Ben je klaar en wil je genieten van de mogelijkheden die een tablet biedt? Koppel, het toetsenbord los en swipe door alle webpagina’s heen.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook Tablet 128GB- ZA6F0004NL Main Image

Deze tablet en laptop in 1 beschikt over een 10 inch scherm, daarmee is hij geschikt voor alledaagse taken, maar film kijken wordt wat lastiger met dit kleine scherm. Doordat het een Chromebook is verbruikt hij weinig energie, de accu gaat op deze manier langer mee dan die van een gewone laptop.

Groot voordeel aan de  Lenovo IdeaPad Duet Chromebook Tablet 128GB- ZA6F0012BE  is dat het een Chromebook is. Dit betekent dat hij licht van gewicht is doordat hij slechts 920 gram weegt. Zonder toetsenbord weegt hij zelfs maar 450 gram. Deze Lenovo draait op Chrome OS, je werkt dan in de Cloud en maakt gebruik van applicaties vanuit de Chrome browser of de Google Play store. Groot voordeel hieraan is dat je altijd alles in de Cloud hebt staan, zo is er altijd een back-up van al je bestanden.

Deze laptop en tablet in 1 kun je vinden bij Coolblue>

Slotwoord:

Je hebt nu alle relevante informatie van mij gekregen die je nodig hebt om de beste laptop en tablet in 1 uit te kiezen. Uiteindelijk; is het geheel aan jou wat je kiest. De

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook Tablet 128GB- ZA6F0012BE raadt ik aan vanwege de flexibiliteit en vele mogelijkheden. Uiteraard is de keuze geheel aan jou.

Het maakt uiteindelijk niet uit welke laptop en tablet in een 1 je kiest. Als je maar kiest op basis van jouw voorkeuren en wensen. Op deze manier vind je vast een laptop en tablet in 1 die bij jouw wensen aansluit.

Vergelijkbare berichten