Beste laptop met touschscreen

Beste laptop met touchscreen – Dit is de top 3!

Beste laptop met touchscreen. Hoe handig de laptops tegenwoordig ook zijn, ik kan me goed voorstellen dat je er weleens mee worstelt. Het toetsenbord dat soms niet lekker meewerkt of de muis waar je niet mee overweg kan. Daarnaast kan een laptop niet altijd ideaal zijn in gebruik. Heb je weleens gedacht aan een laptop met touchscreen?

Tenslotte hebben alle smartphones een touchscreen en ben je daar hoogstwaarschijnlijk helemaal aan gewend. De kans dat jij goed overweg kan met een touchscreen is erg groot. Dus, waarom geen laptop met touchscreen aanschaffen?

De beste laptop met touchscreen is hoe dan ook de Microsoft Surface Laptop Go. De laptop beschikt uiteraard over een touchscreen, over een i5 processor en is qua formaat ideaal voor onderweg.

Wil jij graag weten waarom dit de beste laptop met touchscreen is en wil jij nog veel meer weten over deze laptops? Lees het artikel dan helemaal tot het einde om antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Beste laptop met touchscreen

Beste laptop met touchscreen – Dit is de top 3!

We gaan direct door naar de top 3, met daarin de beste laptops met touchscreen.

Zoals je in de intro van dit artikel hebt kunnen lezen, is de Microsoft Surface Laptop Go de beste keuze als je gaat zoeken naar een laptop met touchscreen. Dat is dus absoluut een aanrader. Vergelijk jij graag of kijk je liever even verder? Dan kan jij goed terecht bij de top 3.


Hierin vind jij namelijk nog twee andere laptops die goed bij jou zouden kunnen passen. Heb ik je inmiddels nieuwsgierig gemaakt? Begin gauw aan de top 3 en lees het artikel vooral tot het einde.

1.      Microsoft Surface Laptop Go – i5 – 8 GB – 128 GB Platinum

Een laptop met touchscreen die je ook nog eens makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Hoe fijn is dat vooruitzicht? Het zal je dus niet verbazen dat de Microsoft Surface Laptop Go op de eerste plek binnen deze top 3 van beste laptops met touchscreen staat.

Beste laptop met touschscreen

De laptop heeft het touchscreen waar jij naar zoekt en is ook nog eens 12,45 inch. Dat bekent dat de laptop zeer compact is en op deze manier makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Hij zal in bijna iedere tas prima passen. Dat is dus ideaal om mee te nemen naar je werk of studie. Is dat het enige wat je over de Microsoft Surface Laptop Go kan vertellen? Absoluut niet.

Naast de bovenstaande voordelen heeft de Microsoft laptop 8 GB aan werkgeheugen, waardoor deze zeer geschikt is voor het opslaan van grote bestanden. Omdat de laptop een i5 processor heeft, kan deze zonder enige moeite grote of zware programma’s openen en afspelen. Door al deze voordelen is het werkelijk een feestje om te werken met de Microsoft Surface Laptop Go.

Is de Microsoft Surface Laptop Go net te klein wat jou betreft? Geeft niks. Blijf nog even bij deze top 3 hangen en ik laat je nog twee andere laptops met touchscreen zien die waarschijnlijk wél aan jouw wensen voldoen.

2.      HP ENVY x360 15-ee0991nd

Ben jij op zoek naar een laptop met touchscreen die binnen een handomdraai om te toveren is naar een tablet? Dan is de HP ENVY x360 de laptop die bij jou zou kunnen passen.

Beste laptop met touschscreen

De laptop is zo flexibel gemaakt, dat het beeldscherm om te klappen is. Binnen een handomdraai is het toetsenbord verdwenen en kan de HP ENVY gebruikt worden als tablet. Op deze manier ligt de laptop comfortabel op je schoot en is bijvoorbeeld het spelen van spelletjes of het bewerken van foto’s ideaal. Wees niet bang dat je film of serie ondersteboven afgespeeld word, want uiteraard draait het beeld keurig mee met de draai.

Naast dat de HP ENVY om te toveren is tot een tablet, beschikt deze over een 15,6 inch beeldscherm. Daarmee is het kijken van films zeer comfortabel en worden rug- en nekklachten voorkomen. Voor de rest heeft de laptop 16 GB aan werkgeheugen en kunnen al jouw foto’s en video’s zonder problemen opgeslagen worden. Hoewel de HP ENVY groot en massief lijkt, is deze wel erg compact en beschikt deze over veel voordelen waar jij natuurlijk van kan profiteren.

3.      Acer Chromebook 314 CB314-1HT-C6XM

Zie jij enorm op tegen de kosten van een laptop, maar wil je wel graag over een laptop met touchscreen beschikken? Dat kan ik goed begrijpen. Het is tenslotte een flinke investering die je doet en dat is niet zomaar iets. Om jou tegemoet te kunnen komen, is de Acer Chromebook 314 een goede keuze voor jou. Het prijskaartje van een Chromebook ligt namelijk een stuk lager.

Beste laptop met touschscreen

Een Chromebook lijkt op een traditionele laptop, maar deze is toch anders. Zo is de Chromebook een stuk kleiner en weegt deze ook een stuk minder. Dat zou je ook als voordeel kunnen zien, want hij is op deze manier zeer makkelijk mee te nemen of tussendoor te verplaatsen.

Uiteraard heeft de Acer Chromebook 314 een handig touchscreen en kan de batterij de gehele dag mee, zonder dat je hem hoeft op te laten. Vergeet je per ongeluk je oplader mee te nemen? Dan hoef je je geen enkele zorgen te maken wat dat betreft. Omdat de Acer Chromebook een ingebouwde beveiliging heeft, is deze niet vatbaar voor eventuele virussen of andere rotzooi. Dat is een hele geruststelling.

Waar je wel rekening mee moet houden, is dat een Chromebook niet dezelfde opties heeft als een laptop. Zware programma’s afspelen zal bijvoorbeeld een stuk lastiger gaan. Gaat jouw voorkeur hier niet naar uit en wil je gewoon voor het touchscreen en compacte formaat gaan. Dan is de Acer Chromebook 314 een dikke aanrader voor jou.

Wat zijn de voordelen van een laptop met touchscreen?

Heb jij het artikel tot en met hier gelezen? Dan ben je de drie beste laptops tegengekomen die een touchscreen hebben. Nu kan ik me voorstellen dat jij je afvraagt waarom je voor een laptop met touchscreen zou moeten kiezen.

Tenslotte zijn er genoeg laptops die geen touchscreen hebben en perfect hun werk doen. Daarom dat we de voordelen van een laptop met touchscreen gaan bespreken. Wie weet ben je hierna helemaal overtuigd en wil jij voor een laptop met touchscreen gaan.

  • Laptops met touchscreen zijn vaak een stuk makkelijker in gebruik dan de traditionele laptops met alleen een toetsenbord.
  • Je bent al gewend aan het touchscreen van je smartphone. Hoe fijn is dan een laptop met touchscreen wel niet?
  • Bewerk jij graag foto’s of video’s? Je zult merken dat dat met een touchscreen veel makkelijker zal gaan.
  • Een laptop met touchscreen is een prima multitasking apparaat. Je kan makkelijk van het ene tabblad naar het andere swipen.
  • Kijk je graag films of series en wil je deze af en toe even terug kunnen spoelen? Dat gaat natuurlijk erg makkelijk met een touchscreen.
  • Speel jij graag games? Dan is een touchscreen een stuk fijner en leuker om mee te spelen.

Hoe onderhoud ik het touchscreen van mijn laptop?

Hoewel een laptop met touchscreen vaak hetzelfde uiterlijk heeft als een traditionele laptop, zul je deze toch anders moeten onderhouden. Omdat het touchscreen vaak wat intensiever gebruikt word dan het toetsenbord, is het belangrijk en hygiënisch om deze om de zoveel tijd een schoonmaak- en onderhoudsbeurt te geven.

Een emmertje sop, dat gaat natuurlijk niet lukken. Tenslotte wil je het touchscreen zo mooi mogelijk houden en wil je dat deze zo lang mogelijk mee zal gaan. Daarom dat we gaan kijken hoe je het touchscreen van je laptop het beste kan onderhouden. Zo weet jij zeker dat je touchscreen en laptop lang mee zullen gaan.

  • Heb jij een zacht brillendoekje in huis? Deze zijn uiteraard perfect voor het schoonmaken en onderhouden van je touchscreen. Dit kan nooit kwaad om te gebruiken en zo krijg je geen krassen of beschadigingen.
  • Blaas altijd even over je touchscreen om het stof te verwijderen, dat scheelt al een hoop.
  • Voordat je met het schoonmaken aan de slag gaat, vergrendel altijd eerst even het touchscreen. Dat is het veiligst en zo zie je een stuk beter waar de vlekken of vieze vegen zitten.
  • Wil je liever een vochtige vloeistof gebruiken voor je touchscreen? Wees daar altijd voorzichtig mee en doe dit niet iedere dag. Je kan een klein beetje water gebruiken of een reiniger die je voor de ramen gebruikt.

Conclusie

Een laptop met touchscreen, wie wil dat nu niet tegenwoordig? Tenslotte zijn we zo gewend aan onze smartphone met touchscreen, dat de laptop wat dat betreft niet achter mag blijven.

Maar, wat is nu de beste laptop met touchscreen? Er zijn zoveel verschillende laptops verkrijgbaar. Al met al is de Microsoft Surface Laptop Go de beste laptop met touchscreen die je je maar kan wensen. Kijk je liever nog even verder of vergelijk je graag? Lees de bovenstaande top 3 goed door en maak daar je keuze uit.

Vergelijkbare berichten