Beste laptop van coolblue

Beste laptop van Coolblue? Dit zijn de 3 beste laptops van Coolblue!

Vroeger ging je naar een fysieke winkel en zag je allerlei laptops staan. Je keek dan rond en werd meteen aangesproken door een verkoopmedewerker. Ik vond dat soms best vervelend, omdat ik soms gewoon eens wou rondkijken, voordat ik meteen een aankoop deed. Ik ben zelf iemand die altijd eerst alles goed uitpluist voordat ik een aankoop doe, zo’n verkoper is in mijn ogen dan een beetje opdringerig. Toen er online webwinkels kwamen, was ik daar dan ook eerder te vinden.

Er zijn veel fysieke winkels die daarnaast hun producten aanbieden in een online webwinkel. Voordeel: je kunt in de winkel gaan kijken, advies vragen en hem online bestellen. Nadeel is dat ik nog steeds last heb van een opdringerige verkoper en het assortiment is klein.

Sinds de opkomst van Coolblue ga ik nooit meer naar een fysieke winkel. Hiervoor wou ik dat nog wel eens doen, want ik vraag nou eenmaal graag advies. Gelukkig heeft CoolBlue daar wat op gevonden. Door goede specialisten in dienst te nemen hebben zij de kennis over alles wat ze aanbieden. Deze selecteren de beste producten en omschrijven deze tot in de kleinste details op hun webshop. Op deze manier is het net alsof je in een echte winkel rondloopt, alleen je hebt geen last van opdringerige verkopers. Ik vind Coolblue een van de betere webshops. Indien jij een laptop wilt aanschaffen? Raad ik je zeker eens aan om dit artikel te lezen en te kijken naar Coolblue.

Waarom een laptop bij Coolblue kopen?

Ik heb het al even eerder ter sprake gebracht, maar het grote voordeel aan Coolblue is het assortiment. Ze beschikken over een enorm groot assortiment aan laptops, waardoor je altijd vindt wat je zoekt. Dit scheelt je enorm veel ritjes naar verschillende computerwinkels.

Naast het assortiment vind ik de omschrijvingen van Coolblue van goede kwaliteit. De omschrijvingen bij diverse laptops zijn zeer duidelijk. Ook wordt er door de specialisten van Coolblue duidelijk aangegeven waarvoor de laptop geschikt is. Hiermee voorkom je een miskoop.

De meeste laptops bij Coolblue worden voor een aantrekkelijke prijs aangeboden dan bij andere winkels. Dit maakt Coolblue ook een sterke concurrent.

Nog een groot voordeel is dat ze in een aantal grote steden beschikken over een soort pop-up-store, waardoor je toch nog even lang de winkel kunt om de laptop die je op het oog hebt te bekijken. Je kunt er ook altijd jouw bestelde goederen afhalen.

Indien je een laptop bij Coolblue koopt kun je ervoor kiezen om hem bij een afhaalpunt af te halen, bij de Coolblue store zelf of je kunt hem laten bezorgen. Bij kleinere items wordt er zelfs aan het milieu gedacht en komen ze met een elektrische fietskar de bestelde goederen afleveren.

Ik vind Coolblue een goede keuze en ik bestel mijn laptop niet snel ergens anders. Je kunt hem ook altijd makkelijk terug sturen, of lang voor een reparatie. Coolblue is een kwalitatieve webshop met verstand van zaken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een laptop bij Coolblue?

Heb jij een nieuwe laptop nodig? Kijk dan eens in het assortiment van Coolblue. Het is belangrijk om te letten op hun lijst met beste keus van Coolblue. Dit zijn laptops die zij extra aanbevelen. Ze verdiepen zich namelijk in hun consumenten en weten daardoor wat de gemiddelde gebruiker nodig heeft. Dit scheelt je veel tijd en je weet zeker dat je een goede laptop aanschaft.

Verder is het belangrijk dat je naar je budget kijkt. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Ga je een laptop bij Coolblue aanschaffen? Let er dan goed op dat je het juiste budget selecteert. Vaak zetten ze de populairste laptops bovenaan, wat niet altijd wil zeggen dat deze binnen je budget passen. Het is daarom aan te raden om een prijs te selecteren, zo voorkom je dat je iets boven je budget koopt.

Lees vooral de aanbevelingen van de specialisten. Coolblue is namelijk sterk in het selecteren van goede producten en hun specialisten zijn daarop getraind. Je kunt ze ook altijd online om advies vragen mocht dat nodig zijn. Of je gaat naar een van hun winkels.

Top 3 met beste laptops Coolblue

Hieronder vind je een aantal laptops die ik zelf aan iedereen aanraadt. Het zijn laptops die bij Coolblue worden aangeboden. Allen zijn het goede middenklasse laptops die bij de meeste wensen aansluiten. Ik zelf heb laatst al een laptop bij Coolblue gekocht en ik ben er nog steeds uitermate tevreden over. Het bespaart je veel tijd- en moeite om de juiste laptop te vinden als je naar deze top 3 kijkt.

HP Pavilion 15-cw1948nd

Dit is een goede middenklasse laptop die jou alles biedt wat je nodig hebt. Het is een prettige laptop om mee te werken, met een scherm dat groot genoeg is om goed mee te kunnen werken.

Deze laptop beschikt naast een 16GB werkgeheugen over een AMD Ryzen 5 processor en is daardoor zeer snel. Dit maakt het mogelijk om makkelijk te schakelen tussen diverse programma’s en te genieten van de veelzijdigheid van deze laptop.

Met de HP Pavilion Notebook 15-cw1948nd kun je genieten van 16GB werkgeheugen, waardoor je snel tussen openstaande programma’s kunt schakelen. Het is mogelijk om twee vensters tegelijk open te zetten op het 15,6 inch Full HD scherm.

HP Pavilion 15-cw1948nd Main Image

Deze laptop is te koop bij Coolblue > 

Dit zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken met programma’s als Word, terwijl er nog een internetbrowser openstaat waar je informatie op opzoekt.

Deze laptop start in 15 seconden op en biedt veel opslagruimte voor foto’s. Je kunt genieten van verstaanbaar geluid dankzij de audio van Bang en Olufsen, die in deze laptop zit. Wil je typen in het donker? Dat kan met het verlichte toetsenbord.

De specialisten bij Coolblue adviseren om deze laptop te gebruiken voor: het versturen van e-mails en tekstverwerken, kijken van films- en series, het bewerken van foto’s. Volgens de specialisten is het mogelijk om video’s te bewerken met deze laptop, maar het gaat niet zo snel. Je kunt dan beter kiezen voor een laptop met een Ryzen 7 processor. Voor gamen is deze laptop volgens de specialisten ongeschikt, je hebt dan namelijk een laptop nodig die minimaal over een GTX 1050 videokaart beschikt. Daar deze laptop niet over deze videokaart beschikt, maakt dat hij niet geschikt is voor gamen.

Meer informatie over deze laptop >

 

Apple MacBook Air (2020) 8/256GB 1,1GHz Space Gray

Coolblue heeft aangegeven dat de Apple MacBook Air (2020) 8/256GB Space Gray volgens hun de beste keuze is, als het om een Apple laptop gaat. Niet vreemd want deze MacBook Air heeft je veel te bieden.

Deze compacte MacBook Air maakt het mogelijk om je dagelijkse werkzaamheden op een snelle manier te voltooien. In deze laptop zit een Intel Core i5 processor van de 10e generatie en 8 GB werkgeheugen. Dit maakt deze laptop krachtig genoeg voor al je taken van school of het bewerken van foto’s.

Apple MacBook Air (2020) 8/256GB 1,1GHz Space Gray Main Image

Deze laptop is te koop bij Coolblue >

Het Truetone Retina scherm past zich automatisch aan op de hoeveelheid licht die zich in de ruimte bevindt. Dit werkt rustig en geeft jou veel meer rust voor je ogen. Je kunt ruim 12 uur op deze laptop werken, zonder hem aan de oplader te leggen.

De specialisten van Coolblue gaan altijd op zoek naar de beste laptops en geven ook aan waarvoor de laptop geschikt is. Zo is deze laptop volgens hen geschikt voor: tekstverwerken, internet, e-mails versturen en grafische vormgeving met Adobe Photoshop. Deze laptop is volgens hen minder geschikt voor: het bewerken van video’s met Final Cut Pro X, 3D modellen renderen met AutoCAD en het bewerken van 4K video’s.

Meer informatie over deze laptop >

 

Acer Chromebook 314 CB314-1HT-C6XM

 

De Acer Chromebook is een eenvoudige laptop die zeer geschikt is voor: het schrijven van verslagen, versturen van e-mails en het kijken van films. Deze laptop beschikt over een touchscreen, waardoor je met een swipe van je vingers al door al je bestanden en foto’s heen kunt bladeren.

Verder beschikt deze laptop over een goede webcam met een brede kijkhoek van 170 graden, zo kunnen dus mensen in je omgeving ook deelnemen aan een gesprek.

Acer Chromebook 314 CB314-1HT-C6XM Main Image

Deze laptop is te koop bij Coolblue >

Deze Acer laptop draait op Chrome OS zo kun je genieten van het energiezuinige besturingssysteem. Je werkt dan vanuit de cloud en de Google Chrome Browser. Dit doe je door in te loggen met je Google account, je werkt dan in online applicaties als Google Docs en Office 365.

Zoals al eerder aangegeven selecteren de specialisten van Coolblue alleen de beste laptops. Ze kijken goed naar de behoeften van de consument. Zo is hun advies bij deze laptop dat indien je kiest voor deze laptop je verzekerd bent van een lange batterijduur, je weinig opslagruimte nodig hebt omdat je voornamelijk in de cloud werkt, deze laptop zeer geschikt is voor het maken van aantekeningen en je er eenvoudige games op kunt spelen als Clash of Clans.

Meer informatie over deze laptop > 

Conclusie

Coolblue is een veelzijdige online winkel voor elektronica en witgoed, waar je de mooiste laptops kunt vinden. Ik vind dat Coolblue een geschikte winkel is om je laptop te kopen, omdat zij veel specialisten in dienst hebben. Deze specialisten weten waar ze over praten en verdiepen zich goed in de consument. Op deze manier ben jij verzekerd van de juiste laptop. Bekijk alle laptops van Coolblue >  

Vergelijkbare berichten