Beste laptop voor bloggers

Beste laptop voor bloggers? Top 5 beste laptops

Ben jij op zoek naar de beste laptop om te bloggen? Dan wil je natuurlijk een laptop kopen die er absoluut geschikt voor is. Want lang niet iedere laptop is gemaakt om mee te bloggen. Om te kunnen bloggen heeft een laptop verschillende specificaties nodig. Welke samen zorgen dat je programma’s kunt uitvoeren en gebruiken.

De beste laptop voor bloggers is de Apple Macbook Air. Deze laptop heeft een perfect formaat om overal mee naartoe te nemen en levert krachtige prestaties dankzij de Intel Core i5 Processor en de grote capaciteit aan werkgeheugen.

Voor een blogger is het toetsenbord van een laptop ontzettend belangrijk. Je moet er op een fijne manier blogs op kunnen schrijven. Maar dat is niet het enige dat je als blogger moet kunnen op een laptop want soms moet je ook foto’s bewerken of afbeeldingen kunnen samenstellen. Daarvoor is voldoende rekenkracht en werkgeheugen nodig.

Wij hebben een top 5 met de beste laptops voor bloggers samengesteld.

Dit zijn de beste laptops voor Bloggers.

Je brengt als blogger aardig wat uren achter je computer door. Daarom is het fijn als de laptop soepel werkt en je in alle gemakken voorziet. Zodat je goed voorbereid bent om van jouw blog een groot succes te maken.

Wij hebben het overzicht met laptops zorgvuldig samengesteld aan de hand van wat een laptop aan prestatie en gebruikersgemak te bieden heeft.

Nieuwe laptop

Wil je na een aantal uren bloggen even wat anders? Een film kijken, internetten & e-mailen of even het sociale media afstruinen is geen enkel probleem met onze selectie laptops.

Ze zijn heel geschikt voor internet en social media bezigheden. Zo ben je verzekerd dat je met de laptop de beste keuze voor je blog en vrije tijd activiteiten kiest.

Apple Macbook Air (2017) MQD32ZE

De Apple Macbook Air (2017) MQD32ZE is een absolute winnaar als beste laptop voor bloggers. Met deze laptop beschik je over een perfect formaat die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen en waarop je lang productief kunt zijn. Want de krachtige accu zal het met gemak een werkdag lang volhouden waardoor je overal productief kunt zijn zonder de aanwezigheid van een stekker.

Aan rekenkracht en werkgeheugen heeft deze Apple Macbook geen gebrek. Want in deze laptop is een krachtige Intel Core i5 processor met boost en 8 GB intern werkgeheugen aanwezig. Zo laad je in enkele seconden de applicaties die je wilt gebruiken. En met de Solide State Drive bewaar je al je documenten veel veiliger.

Apple Macbook Air (2017) MQD32ZE/A - 13 inch - 128 GB

Als je kiest voor een Apple Macbook is het goed te weten dat je geen gebruik kunt maken van de welbekende Windows programma’s. Je werkt met de Apple Macbook in MacOS. Een geheel eigen besturingssysteem van Apple die eveneens van alle gemakken is voorzien.

Wil je de laptop ook gebruiken voor wat ontspanning na een dag intensief schrijven voor je blog. Dat is geen enkel probleem want je kunt prima internetten, foto’s bekijken en bewerken, social media checken of een film kijken.

Deze laptop is te koop bij Bol.com

Microsoft Surface Go (2019)

De Microsoft Surface Go is een laptop die je overal mee naartoe kunt nemen dankzij het formaat van slechts 10 inch en de lange accuduur die kan oplopen tot wel meer dan 9 uur. Zo kun je gemakkelijk een hele dag werken aan je blogs op een prettig en veelzijdige laptop. Hoewel je deze laptop zonder muis of toetsenbord koopt kun je deze er los bijkopen. Zo kies je ook nog eens een kleur naar keuze.

Een groot voordeel die genoemd moet worden is de bediening. Deze laptop kun je namelijk prima als Windows tablet gebruiken dankzij het aanraak scherm. Dat heeft als bijkomend voordeel dat je direct foto’s kunt maken van onderwerpen waarover je wilt bloggen.

Wanneer je kijkt naar de specificaties van de Surface Go laptop zijn deze veelbelovend. Deze laptop is namelijk voorzien van een krachtige Intel Pentium processor die samen met maar liefst 8 GB aan werkgeheugen elke applicatie soepel zal uitvoeren.

Microsoft Surface Go (2019) - 10 Inch - 8 GB - 128GB - Zilver

Hoewel het aanraak scherm al besproken is zal kan dit scherm je ook nog op een andere manier verbazen. Je kunt er met een Surface pen namelijk ook aantekeningen op maken, foto’s bewerken of mee tekenen.

Hoewel de Microsoft Surface Go overkomt als een instapmodel is deze laptop allesbehalve een instapmodel. Het is een volwaardige laptop die je gemakkelijk kunt meenemen en daarop gemaakt is.

Naast een goede laptop voor bloggers zul je ook ontspanning ervaren. Zo kun je op deze laptop het internet op, e-mailen of probleemloos een film kijken. Waarbij het geluid ook indrukwekkend helder is.

Deze laptop is te koop bij Bol.com

Huawei MateBook 13 – Touch Laptop – 13 inch

De Huawei MateBook is een veelzijdige laptop die absoluut geschikt is voor een professionele blogger. Deze laptop heeft een praktisch formaat van slechts 13 inch en weegt minder dan 1,3 kilo. Samen met de lange accuduur van meer dan 10 uur kun je er een hele dag fijn op werken. Je kunt veilig inloggen met je vingerafdruk waardoor je werk en creativiteit ook veilig opgeslagen worden.

De prestaties die deze laptop levert zijn mogelijk door de zeer krachtige Intel Core i7 processor en snelle 8 GB werkgeheugen die perfect samenwerken. De snelle processor en het werkgeheugen zorgen ervoor dat elke applicatie binnen no-time op je scherm verschijnt en de laptop zeker niet zal vastlopen.

Huawei MateBook 13 - Touch Laptop - 13 inch

Op deze laptop is ook een handig aanraak scherm aanwezig. Je kunt hierdoor gemakkelijk door de pagina’s van een website bladeren of met verschillende applicaties werken. Het kan voor bloggers een fijne toevoeging zijn bij naslagwerkzaamheden.

Wat echt opvalt aan deze laptop is het prachtige scherm met smalle randen. De laptop toont hierdoor als een volwaardige laptop. Je ervaart veel meer kijk comfort door het scherm en de bouw van deze laptop.

Deze laptop is niet alleen jouw beste vriend voor het bloggen maar ook als je toe bent aan wat ontspanning. Een video kijken of het internet op is geen enkel probleem.

Deze laptop is te koop bij Bol.com

Acer Spin 3 SP314-51-532E

Deze Acer Spin 3 is een laptop die je binnen enkele handelingen kunt veranderen in een tablet. Dat maakt het werken op deze Acer laptop bijzonder veelzijdig. Met het formaat van slechts 13 inch neem je deze Acer overal mee naartoe om aan je blog te werken. Met een accuduur van maar liefst 10 uur kun je een hele dag werken.

Als je onder de motorkap van deze Acer Spin laptop kijkt tref je een Intel Core i5 processor aan die prestigieus samenwerkt met de 8 GB werkgeheugen. Dat zorgt voor adembenemende prestaties tijdens het werken met verschillende programma’s die nodig zijn voor het schrijven van een blog of het bewerken van foto’s. Want dankzij de realistische kleuren bewerk je foto’s veel gemakkelijker.

Acer Spin 3 SP314-52-53SD - Laptop - 14 Inch

Dat deze laptop binnen enkele handelingen veranderd kan worden in een tablet is een groot voordeel. Zo kun je sneller aantekeningen maken of informatie opzoeken.

Het toetsenbord van de Acer spin is indrukwekkend soepel. Waardoor je in het begin misschien wat meer gevoel moet krijgen, maar naarmate je eraan gewend bent veel sneller kunt typen.

Wat heeft deze veelzijdige laptop en tablet in een niet. Of je nu aan het werk bent of gewoon op de bank aan het ontspannen een film wilt kijken. Met deze laptop geniet je optimaal. Bovendien kom je ook geen processor snelheid of werkgeheugen meer te kort.

Deze laptop is te koop bij Bol.com

Microsoft Surface Laptop 2 – i5 – 8 GB – 256 GB (Zwart)

De top 5 van laptops voor bloggers sluiten we af met een Microsoft Surface Laptop. Hoewel de prijs relatief hoger ligt dan bij andere laptops uit ons overzicht is het de investering zeker waard. Want met de Surface Laptop werk je razendsnel en comfortabel. Het formaat van slechts 13,5 inch zorgt er samen met het gewicht van nog geen 1,3 kilo dat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Werken op de Microsoft Surface Laptop 2 is een feestje. Deze laptop is uitgerust met een Intel Core i5 Processor die er samen met de 8 GB aan intern werkgeheugen voor zorgt dat je nooit meer zult vastlopen. Het scherm van deze laptop zorgt voor haarscherpe weergave van alles dat je doet. Zo schrijf je niet alleen pakkende blog artikelen maar bewerk je ook gemakkelijk de foto’s van blogs die je aan het schrijven bent.

Microsoft Surface Laptop 2 - i5 - 8 GB - 256 GB (Zwart)

Met de Microsoft Surface 2 laptop ben je zonder gedoe een hele dag online dankzij de krachtige accu die maar liefst 14,5 uur mee zal gaan.

Je kunt op het scherm van de Surface ongelofelijk veel informatie kwijt door de weergave van 2256 pixel x 1504 pixel. Het toont alles dat je doet haarscherp op beeld. Van de teksten die je aan het schrijven bent tot de foto’s die je wilt bewerken.

Deze laptop is een volwaardige laptop met alles erop en eraan. Het bewerken van foto’s of het kijken van een film is geen enkel probleem. Bovendien kijkt het scherm lekker weg dankzij de scherpe kwaliteit.

Deze laptop is te koop bij Bol.com

Conclusie: wat is de beste laptop voor bloggers?

Je hebt zojuist de 5 beste laptops voor bloggen bekeken. Staat jouw laptop hier ook tussen? Of misschien ben je nog niet overtuigd om de juiste keuze te maken? Dan vertel ik je ook nog even over mijn persoonlijke voorkeur voor de Microsoft Surface 2 Laptop. Deze heeft mijn voorkeur als ik op zoek zou zijn naar een laptop om mee te bloggen. Vooral het handzame formaat, lichte gewicht en de accuduur spreken mij enorm aan. En dat alles zonder dat je inlevert op de prestaties die deze laptop levert. En ja de prijs is hoger dan voor de andere laptops maar zeker het investeren waard.

Nu ben ik groot fan van de Microsoft Surface laptops. Ik ben dan ook blij als deze weer in het overzicht van de beste laptops te vinden zijn. Het bewijst dat de Surface collectie naast een zeer krachtig assortiment ook een veelzijdig assortiment is.

Met onze top 5 beste laptops voor bloggers kies je altijd een geschikte laptop die van alle gemakken die je nodig hebt is voorzien.

Vergelijkbare berichten