Beste laptop voor buiten

Beste laptop voor buiten – Top 5

Ben je veel onderweg, werk je graag lekker buiten als het even kan of op een terrasje in de buurt? Wees dan goed voorbereid door het kopen van de juiste laptop. Waarbij het vooral belangrijk is dat je minimale weerspiegeling hebt. Maar ook een tijdje kunt doen met een volgeladen accu. In dit artikel vertel ik je er meer over.

De beste laptop voor buiten kiezen is lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Je hebt een laptop nodig die het perfecte beeldscherm voor buiten heeft. Een voldoende lange accuduur maar ook geschikt is voor al die applicaties waarmee je wilt werken. Welke laptops direct in het oog springen zijn de Chromebook laptops die in deze selectie aardig vooruitstrevend zijn. Maar is een Chromebook ook de beste laptop voor buiten?

Ik zocht het uit door de verschillende soorten laptops met elkaar te vergelijken. Waardoor ik een sterke top5 van beste laptops heb kunnen neerzetten. Het zijn stuk voor stuk laptops waar je de komende tijd echt mee vooruit kunt. Met onze ijzersterke top 5 kies je gegarandeerd de beste laptop voor buiten.

Waarom een top 5 beste laptops voor buiten?

Een laptop die past bij het gebruik dat je voor ogen hebt is belangrijk. Je kunt je het misschien wel een beetje voorstellen. Dat je een laptop voor buiten kiest, maar steeds last hebt van reflexties. Of dat je na een uur al moet stekkeren. Daarvoor willen wij je behoeden. De reden dat wij met een absolute top 5 van beste laptops voor buiten komen. Zodat jij gegarandeerd de beste keuze maakt!

De top 5 beste laptops voor buiten is gekozen door verschillende laptops met elkaar te vergelijken. Maar ook door de afweging te maken wat een laptop moet kunnen. Je kunt hierbij denken aan de  zaken die al genoemd zijn. Maar ook aan het formaat als gewicht van een laptop. Zodat je de laptop ook gemakkelijk kunt meenemen.

Microsoft Surface Book 2 – i5 – 8 GB – 256GB

De Microsoft Surface Book2 is de laptop voor buiten. Het is een zeer krachtige Windows laptop die je op twee manieren kunt bedienen. Je kunt hem gebruiken als laptop met aanraakscherm. Of als Windows tablet. Wat vooral opvalt aan de surface book 2 is de krachtige samenstelling. Waarbij je toch verzekerd bent van een accutijd tot 15 uur!

Wat bijzonder fijn is aan deze laptop is het beeldscherm die je moeiteloos buiten kunt gebruiken. Op het scherm heb je minimale hinder van reflecties. Wat te danken is aan de unieke heldere weergave. Daarbij staat de Surface Book 2 voor een dag lang gebruik dankzij de krachtige accu.

Over de prestaties van deze laptop ben ik meer dan tevreden. Want met deze laptop haal je een echte krachtpatser in huis. Waardoor je verzekerd bent van een geschikte laptop voor buiten. Waarbij ook het formaat als het gewicht van slechts 1,9 kilo belangrijk is.

HP 14-dk0918nd

De HP 14-dk0918nd is een zeer geschikte laptop voor onderweg, buiten of om mee te nemen. Het scherm van deze laptop kijkt niet alleen prettig. Ook de reflecties van de omgeving zullen je minimaal hinderen. Wat opvalt aan deze laptop zijn de specificaties. Zo heeft deze laptop alles in huis om aan je voorwaarden te voldoen. Maar zorgt de laptop ook voor een langere accuduur. Waardoor je een hele dag onderweg kunt zijn, zonder dat je hieft te stekkeren.

Het formaat van deze laptop is het tweede dat opvalt. Zo is dit een echte 14 inch laptop met een gewicht van slechts 1,46 kilo. Wat voor een laptop echt wel een lichtgewicht is.

Over de prestaties kun je tevreden zijn. Want deze laptop heeft alles in huis om basistaken te verrichten zoals internet, tekst verwerker, e-mail of het bekijken van video’s. Met deze HP haal je een laptop in huis die je ongetwijfeld voor een langere tijd veel plezier geeft.

HP ENVY Laptop 13-aq0912nd

De HP ENVY Laptop 13-aq0912nd is een laptop in het bijzonder. Want deze laptop mag dan kleiner zijn dan andere laptops. De laptop doet er zeker niet van onder. Zo heb je met deze laptop alles in huis wat je onderweg nodig kunt hebben. Daarbij kijkt het scherm van deze laptop bijzonder prettig wanneer je deze buiten wilt gebruiken. Dat is een van de redenen om te kiezen voor deze HP.

Deze HP Envy is geen Windows laptop maar een Chromebook. Wat betekend dat je geniet van een absoluut verbluffende accutijd. Volop de verschillende Chromebook applicaties kunt kiezen en ook gebruiken. Maar er geen Windows software op kunt uitvoeren. Wat een nadeel kan zijn als je echt aangewezen bent op Windows.

Deze laptop mag dan misschien een Chromebook zijn. Het is wel een van de betere laptops voor buiten of onderweg. Het enige dat je nodig hebt om optimaal te kunnen werken is een internet of hotspot verbinding.

Asus Chromebook C423NA-EB0108

De Asus Chromebook C423NA-EB0108 is een echte Chromebook met een prachtig beeldscherm dat je gemakkelijk buiten kunt gebruiken. Hoewel dit een Chromebook heb je met deze laptop een zeer krachtige machine in huis. Waarmee je ongetwijfeld een dag lang buiten kunt werken. Wat direct aan deze Chromebook opvalt zijn de specificaties. Waardoor je met deze Chromebook kiest voor een pareltje uit het middensegment.

Lijkt een dag lang werken in de Cloud je iets? Dan is een Chromebook zeer geschikt. Maar als jij het vaak zonder internet verbinding moet doen. Dan is een Windows of Apple laptop misschien een beter alternatief.

Hoewel je het misschien niet direct verwacht van een Chromebook, kunnen deze laptops prima mee als het om de laptop voor onderweg of buiten gaat. Dat is een interessante ontwikkeling. Zeker als wij kijken naar de specificaties van deze Asus Chromebook.

Apple MacBook Pro 15” Touch Bar (2018)

De Apple MacBook Pro 15” Touch Bar (2018) is een absolute topper zoals je van Apple ook verwacht. Met deze Apple Macbook kun je overal waar je maar wilt werken. Dat is een echt voordeel. Daarbij kijkt het scherm van deze Macbook altijd prettig. Waar je ook werkt, binnen of buiten. Dit scherm past zich prima aan in elke omgeving.

De Apple Macbook draait niet op Windows of Google Chrome OS maar op het Apple besturingssysteem. Wat een nadeel kan zijn als je gewend bent om met Windows aan de slag te kunnen gaan. Maar zeker niet zal leiden tot een beperking.

Als je op zoek bent naar echte prestatie, lange accuduur maar ook een laptop van topklasse is deze op je lijf geschreven. Je hebt het besturingssysteem in een handomdraai door. Daarnaast neem je deze laptop ook nog eens gemakkelijk mee. Je kunt er dus overal en altijd mee werken.

Conclusie; wat is de beste laptop voor buiten?

Binnen de selectie die wij voor je hebben gemaakt zijn er twee laptops die zich absoluut weten te onderscheiden. Zo is de Microsoft Surface Book 2 een topper als je met Windows wilt werken in een vertrouwde omgeving, met vertrouwde software. Deze laptop moet je dus zeker eens bekijken. Daarnaast weten Chromebooks zich binnen het segment beste laptop voor buiten goed staande te houden. Hoewel je daadwerkelijk beperkt bent in de software of applicaties waar je op aangewezen bent.

Na alles te hebben overwogen kan ik je de Microsoft Surface Book 2 het beste aanraden. De reden is de uitgelezen mogelijkheid tot bediening, systeemspecificaties, prijs als de accuduur. Het maakt dat deze laptop zeer geschikt is voor waar je ook bent.

Maar ook al is de Macbook niet de beste laptop voor buiten of onderweg. Je mag de prestaties van deze laptop zeker niet onderschatten. Want al met al staat deze laptop onverslaanbaar op de tweede plek van onze top 5 laptops voor buiten.

Vergelijkbare berichten