laptop voor zware tekenprogramma’s

Beste laptop voor zware tekenprogramma’s

Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop dan is het van belang te weten waar je deze voor gaat gebruiken en wat je daarvoor precies nodig bent. Voor een laptop voor zware tekenprogramma’s ben je namelijk wat anders nodig dan een laptop waarmee je enkel een beetje het internet rond surft, e-mails verstuurd en tekstverwerking doet. Je hebt voor het eerste type natuurlijk een laptop met meer kracht en mogelijkheden nodig dan voor het tweede type.

Ik was zelf een tijd geleden op zoek naar een laptop waarmee ik eenvoudig zware tekenprogramma’s kon gebruiken. Ik had een simpele laptop waarmee het gewoon niet naar behoren werkte en was op zoek naar wat anders.

Mijn laptop was niet uitgerust met de juiste onderdelen om mijn professionele grafische tekenprogramma’s te trekken en liep dan vaak vast. Zo ben ik gaan zoeken naar een wat meer geschikte laptop en kwam uit bij de Apple Macbook Pro 16 inch. Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij dat ik voor deze laptop gekozen heb en kan met gemak al m’n grafische werkzaamheden doen zonder enkel probleem.

Wat is de Apple Macbook Pro 16 inch voor een laptop?

De Apple Macbook Pro 16 Inch wordt vaak beschreven als een echte krachtpatser en speciaal ontworpen om als professional te gebruiken. De laptop moet met mijn tekenprogramma’s behoorlijk wat kunnen en daarbij geen snelheid verliezen.

Dankzij het 64 GB werkgeheugen kan ik moeiteloos verschillende zware softwareprogramma’s gebruiken zonder dat het ten koste gaat van bijvoorbeeld de snelheid. Het is dan misschien wel een Apple maar de meeste tekenprogramma’s zijn hier wel geschikt voor.

Het 16 inch scherm is ook heel fijn om mee te werken en hierdoor kan ik nog preciezer en beter te werk gaan. De helderheid is ongelooflijk mooi en alles ziet er ook zeer natuurgetrouw uit.

Wat is het merk van de Laptop?

De maker van de Macbook Pro 16 inch is natuurlijk Apple. Dit merk bestaat al talloze jaren en heeft de reputatie opgebouwd als betrouwbaar en  levert altijd de beste kwaliteit producten.

Heel veel professionals zweren dan ook bij Apple als de echte laptop waar je zware tekenprogramma’s eenvoudig mee kunt gebruiken. Daar ben ik er absoluut 1 van. Ik zou niet meer anders willen en vind m’n gewone laptop maar niets nu ik met deze geweldige laptop kan werken. https://www.youtube.com/watch?v=YFJC9ZFmPZ0

Het fijne aan Apple vind ik ook dat alles zeer eenvoudig te gebruiken is. Je hebt alles zo onder de knie zo simpel als het opgezet is. Je hoeft dus niet echt tutorials te gaan volgen om te begrijpen hoe je met de Macbook Pro 16 inch aan het werk moet en dat was voor mij al een heel groot pluspunt.

De mogelijkheden zijn zo groot met deze laptop en dat maakt dat ik altijd blij ben dat ik met de laptop aan het werk mag. Ook als je het even niet weet, is de hulp functie erg handig.

Voor welke doeleinden wordt deze laptop vaak gebruikt?

Deze Macbook Pro 16 inch laptop is dus bedoeld om zware tekenprogramma’s mee te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld met de laptop niet optimaal gamen en om enkel e-mails te versturen en tekstverwerking te doen is deze laptop echt veel te krachtig.

Als je grafisch werk moet verrichten, dan is dit verreweg de beste laptop die er op de markt te vinden is voor dit werk. Ik zou niet anders meer willen in ieder geval.

Het doel van de laptop is om jou je werk zo eenvoudig en goed mogelijk te laten doen. Door de krachtige hardware kun je dit ook zonder enkel probleem uitvoeren en kun je vertrouwen op de kwaliteit van de Apple Macbook Pro 16 inch om al jouw tekenwerk tot in detail en perfectie te kunnen maken.

De snelheid zorgt er ook voor dat de laptop net zo snel als jij zelf kan werken en helpt je grenzen te verleggen. Zo kun je projecten creëren die je niet voor mogelijk hield. Deze laptop maakt voor mij echt het verschil.

Voor wie is deze laptop het meeste geschikt?

Zoals gezegd is deze laptop echt bedoeld voor mensen die het uiterste van hun laptop vragen. Zware tekenprogramma’s hebben zeer krachtige hardware nodig en heel veel werk en opslagruimte.

Dat heeft de Macbook Pro 16 inch laptop van Apple allemaal en is daarom de allerbeste laptop als je werkt in de architectuur, bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ordening, landmeetkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Voor optimale resultaten moet je deze laptop absoluut hebben.

Macbook

Voor al deze branches zijn tekenprogramma’s te verkrijgen die het uiterste van je laptop vragen en daarvoor is de Apple Macbook Pro 16 inch laptop absoluut jouw werktuig om het beste werk te kunnen leveren.

Ook zit er een Apple systeem op de laptop, de tekenprogramma’s hebben allemaal een Mac versie, omdat ze allemaal weten hoe goed en makkelijk het werken is met het merk.

Wat zijn de specificaties van de laptop?

De laptop heeft zoals eerder vermeld een mooi groot 16 inch scherm met haarscherp beeld. Hierdoor kun je alles duidelijk zienen tot in detail alles uitwerken.

Daarnaast heb je met de Apple Macbook Pro 16 inch ook de beschikking over een Intel Core i9 processor en levert voor een langere tijd topprestaties leveren. Hierdoor draait je computer op optimale snelheid en werkt de software snel en soepel.

Doordat de laptop geleverd wordt met een AMD Radeon Pro 5500M met 8GB VRAM kun je 3D projecten eenvoudig en snel genereren.

Dankzij de 2 TB SSD die de laptop heeft, kun je meer dan genoeg bestanden opslaan en heb je hier niet nog een extra externe harde schijf over. Dit vind ik ook ideaal want zo hoef ik niet steeds m’n externe harde schijf overal mee naartoe te slepen. Zo voorkom ik dat ik wat vergeet voor een meeting bijvoorbeeld.

Dankzij het Magic Keyboard kan ik stiller en comfortabeler typen en is zo gemaakt dat deze niet zo snel kapot zal gaan.

Er is ook een Touch Bar aangebracht waarmee je eenvoudig zonder te hoeven typen of klikken shortcuts kunt creëren. Die welke je het meest gebruikt, heb je dan letterlijk binnen handbereik.

Zijn andere gebruikers tevreden?

Als je wilt weten hoe anderen over deze laptop denken, kun je eenvoudig de reviews bekijken. Dit heb ik namelijk ook gedaan alvorens ik de Macbook Pro 16 inch aangeschaft heb.

Ik wilde zeker weten dat wat ik kocht ook echt aansloot bij mijn werk. Door de reviews te lezen, las ik persoonlijke ervaringen van mensen die de laptop al in gebruik hadden.

Dit heeft me zeker geholpen bij het maken van een keuze voor deze laptop. Er kwamen termen voorbij als ‘de ultieme laptop’, ‘geweldig apparaat’ en ‘alles wat je mag verwachten van Apple’. Ik had sowieso al heel veel affiniteit met Apple en dat maakte ook dat ik voor dit merk gekozen heb.

Krijg je ook nog extra’s bij de laptop?

Mocht je deze laptop aanschaffen, kun je ook nog rekenen op een paar bonussen. Je krijgt namelijk 1 jaar gratis Apple TV+ wat normaal gesproken zo’n €50,- kost.

Je kunt hiermee allerlei leuke films en series van Disney bekijken op alle devices van Apple. Hoewel je hier voor je werk niet perse wat aan hebt, is het toch een leuk extraatje.

Daarnaast krijg je ook nog 1 jaar gratis Norton 360 antivirus ter waarde van €70,-. Je krijgt hiervoor een voucher per e-mail en kunt deze dan vervolgens activeren.

Ik heb dit ook direct gedaan, want in de tijd van nu kun je nooit voorzichtig genoeg zijn. Helemaal aangezien er ook gevoelige informatie op kan staan met betrekking tot mijn werk. Ik ben dan liever goed beveiligd.

Wat kost de laptop?

De Macbook Pro 16 inch laptop is met €4.979 1 van de duurste laptops die er te verkrijgen is, maar geloof me je krijgt echt waar voor je geld.

Deze laptop verdient zichzelf terug door de hoogwaardige kwaliteit aan grafische werken die je met de Apple Macbook Pro kunt maken.

De beeldschermkwaliteit is van topklasse, de hardware is van het beste materiaal gemaakt dat er op het moment te verkrijgen is en dat maakt dat het werken met de laptop zo fijn is.

Is deze laptop een aanrader?

Ik kan deze laptop echt aanraden. Ik heb zelf ervaren hoe geweldig het is om met zo’n krachtpatser te kunnen werken. Niets is teveel en ik kan mijn werk optimaal uitvoeren en kan keer op keer weer het uiterste van de Macbook Pro 16 inch vragen zonder dat de kwaliteit of snelheid minder wordt.

Ik snap dat de prijs af kan schrikken, maar zoals eerder gezegd kun je hier zulke goede kwaliteit werk mee afleveren dat het de prijs echt waard is.

Ik heb een klant die al jaren bij mij projecten doet en sinds ik deze laptop heb, is deze klant steeds weer opnieuw onder de indruk van het werk dat ik kan leveren. Zakelijk gezien was dit echt de beste aankoop die ik kon doen. Ik kan nu ook veel meer werk verzetten in kortere tijd.

Vergelijkbare berichten