Beste Lenovo laptop – Dit is de beste keuze voor jou!

Beste Lenovo laptop. Steeds meer mensen kiezen voor het gebruik van een laptop, in plaats van een grote computer. En dat is ook niet voor niks. De laptop kan gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden of verplaatst worden. De kans is erg groot dat jij ook aan het nadenken bent over het aanschaffen van een laptop.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende merken laptops. Je zou dus bijna zeggen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want, welk merk moet je uiteindelijk kiezen als je een laptop wilt gaan aanschaffen? Zonder twijfel is Lenovo een van de betere merken als het gaat om laptops. Maar wat is dan de beste Lenovo laptop? In dit artikel ga ik je helpen bij het beantwoorden van deze vraag.

De beste Lenovo laptop is hoe dan ook de Lenovo IdeaPad 5 Pro. De laptop is door zijn 14 inch ideaal voor onderweg en heeft een Core i7 processor, waardoor zware programma’s gemakkelijk afgespeeld kunnen worden.

Wil jij weten waarom deze Lenovo laptop de beste is of wil jij nog andere Lenovo laptops met elkaar vergelijken? Mooi! Lees het artikel helemaal tot het einde om daarachter te komen.

Beste Lenovo laptop

Beste Lenovo laptop – Top 5

De beste Lenovo laptop. Dat is waar dit artikel over gaat. Omdat je natuurlijk razend benieuwd bent hiernaar, gaan we direct starten met de top 3. In deze top 3 vind jij dus de beste Lenovo laptops die er op dit moment zijn.

In deze top 3 vind jij naast de Lenovo IdeaPad 5 Pro ook twee andere laptops waar jij uit kan gaan kiezen. Neem de top 3 goed in je op en beslis daarna welke laptop bij jou zou kunnen passen.

1.      Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 82L7006PMH

De beste Lenovo laptop, dat is de Lenovo IdeaPad 5 pro. Dat heb je in de introductie ook al kunnen lezen en daarom staat deze Lenovo laptop ook op de eerste plek binnen deze top 3. Waarom? Daar gaan we uitgebreid naar kijken.

Beste Lenovo laptop

De meeste laptops worden aangeschaft omdat ze makkelijk overal mee naartoe genomen kunnen worden. Naar het werk, naar school of zelfs op vakantie. De Lenovo IdeaPad 5 Pro is een 14 inch laptop en dat maakt dat deze in bijna iedere tas perfect zal passen. Onderschat de laptop vooral niet, want als het om meerdere programma’s tegelijk gebruiken gaat, dan is de Lenovo IdeaPad 5 pro een ware professional daarin. Dat heeft de laptop te danken aan de Core i7 processor. 

Zelfs de zwaarste programma’s zoals het bewerken van foto’s kunnen zonder problemen geopend worden. De laptop heeft 16 gigabytes aan geheugen, waardoor grote bestanden altijd opgeslagen kunnen worden. De laptop gebruiken voor ontspanning? Geen probleem! Kijk films en series op het beste full HD-scherm dat er is onder de laptops. Het is duidelijk dat de Lenovo IdeaPad 5 Pro de beste Lenovo laptop is.

2.      Lenovo IdeaPad Gaming 3 12IMH05 81Y400GGMH

Gamen op een laptop die je overal mee naartoe kan nemen. Hoe ideaal wil je het hebben? Misschien speel jij ook graag games en ben jij daarom op zoek naar de meest geschikte laptop daarvoor. Daar kan ik je bij helpen. De beste Lenovo laptop voor het gamen is namelijk de Lenovo IdeaPad Gaming 3.

Beste Lenovo laptop

Omdat de Lenovo IdeaPad Gaming 3 een 15,6 inch beeldscherm heeft, is het beeldscherm groot genoeg om je games in de allerbeste kwaliteit te kunnen spelen. Ook voorkomt het grote beeldscherm rug- en nekklachten, iets waar veel gamers last van kunnen krijgen. Met de 16 GB aan geheugen kunnen alle gegevens van jouw games netjes opgeslagen worden en raak je niet zo snel meer iets kwijt.

De Core i5 processor maakt het mogelijk om meerdere zware programma’s naast elkaar af te spelen, zoals fotobewerkingsprogramma’s en zwaardere gameprogramma’s.

Mocht jij tijdens het gamen zware programma’s gebruiken, sluit dan altijd de oplader aan zodat de Lenovo laptop niet tijdens het gamen plotseling uitvalt en je alle gegevens kwijt bent. 

3.      Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05 81X100CQMH

Een Lenovo laptop die je ook als tablet kan gebruiken. Het lijkt misschien onmogelijk, maar dat is het niet. De Lenovo IdeaPad Flex 5 maakt dat namelijk allemaal mogelijk.

Beste Lenovo laptop

Omdat de Lenovo IdeaPad Flex 5 ontzettend flexibel is, kan het toetsenbord volledig weggedraaid worden en houd je alleen nog het beeldscherm over. Binnen enkele seconden tover jij dus je Lenovo laptop om tot een tablet. Dat maakt het kijken van films, spelen van spelletjes of het bewerken van foto’s een stuk makkelijker en ook leuker.

Is dat het enige voordeel van de Lenovo IdeaPad Flex 5? Absoluut niet. Er valt nog veel meer te ontdekken aan deze laptop. Zo kan je volledig werken met touchscreen, heeft de laptop een i7 processor en past hij in bijna iedere tas voor onderweg.

Wil je de Lenovo laptop mee nemen naar je werk of studieplek? De laptop weegt maar 1,5 kilo en dus zul je je geen bult tillen aan deze laptop. De Lenovo IdeaPad Flex 5 verdient zeker weten een plekje binnen deze top 3 met beste Lenovo Laptops.

Wat zijn de voordelen van een Lenovo laptop?

Zoals je aan het begin van dit artikel al hebt kunnen lezen, zijn er ontzettend veel merken wat betreft laptops. Ik kan me dus heel erg goed voorstellen dat jij soms door de bomen het bos niet meer ziet en dat jij je afvraagt voor welk merk laptop je moet gaan.

Dat Lenovo het beste merk is, daar ben je nu wel achter. Tenslotte heb je een top 3 gehad met daarin de beste Lenovo laptops. Hier moet vast en zeker een goede laptop tussen zitten die aan jouw wensen en verwachtingen voldoet.

Nu vraag je je misschien af welke voordelen een Lenovo laptop nu eigenlijk heeft. Dat komt goed uit, want deze voordelen heb ik voor je op een rijtje gezet.

  • Lenovo is voor veel mensen een erg bekend merk. Werken met een bekende laptop is toch het fijnste wat er is.
  • Lenovo werkt met een makkelijk systeem. Ook voor de mensen die niet bekend zijn met computers is Lenovo erg fijn en makkelijk in gebruik.
  • Lenovo heeft veel soorten laptops. Dat heb je in de top 3 met beste Lenovo laptops al kunnen zien. Veel maten, prijzen en specificaties waar je ruime keuze uit hebt.
  • Wat de prijs betreft, hoeft Lenovo helemaal geen uitschieter te zijn. Natuurlijk zijn er laptops die oplopen tot duizenden euro’s, maar je kan zelfs al een laptop aanschaffen voor onder de € 500,-.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een Lenovo laptop?

Als het gaat om een laptop, dan hebben we het natuurlijk niet over een pakje suiker. Je zult hier goed over moeten nadenken en voor jezelf moeten beslissen waar de laptop aan moet voldoen.

Zo zijn er dus een aantal punten waar je goed op moet letten als jij een Lenovo laptop gaat aanschaffen. Het is namelijk de bedoeling dat je hier veel plezier van gaat krijgen en je achteraf geen spijt krijgt. Waar je dan op moet letten als je een Lenovo laptop gaan aanschaffen? Die punten vindt je hieronder in het overzicht.

  • Grootte van de laptop: De grootte van de laptop is iets wat je goed moet overwegen. Aan bijvoorbeeld een kleine laptop zitten zowel voor- als nadelen. Een kleine laptop kan op den duur lichamelijke klachten veroorzaken, maar deze kan je wel makkelijk meenemen. Het is maar net wat jij graag wil, wat jij fijn vindt en of deze makkelijk mee te nemen moet zijn.
  • Opslagruimte: Zeker als het gaat om je werk of studie, is het handig om veel opslagruimte te hebben. Bijvoorbeeld van 16 GB. Is de laptop voor recreatief gebruik? Dan hoeft dat geen issue te zijn uiteraard.
  • Waar wil je de laptop voor gebruiken: Als je weet waar je de laptop voor wilt gaan gebruiken, kan je een veel betere keuze maken wat dat betreft.
  • Wat wil en kan je eraan kwijt: Eigenlijk is dit een van de belangrijkste overwegingen die je moet maken. De prijs bepaalt uiteindelijk welke Lenovo laptop jij wil en kan gaan aanschaffen.

Conclusie

De beste Lenovo laptop, die heb je in de bovenstaande top 3 kunnen vinden. Je weet nu waarom dit de beste laptop is en je hebt twee andere laptops kunnen vinden die ook absoluut de moeite waard zijn.

Voordat je de beste Lenovo laptop gaat uitzoeken, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten. Deze zijn allemaal in het artikel terug te vinden.