Beste nagelproducten – Dit zijn dè nagelproducten die absoluut moet hebben!

Elke vrouw kent het probleem van afbrekende nagels, nagelriemen die scheuren en nagels die dubbel klappen wel. Of het nou komt door te weinig vitaminen of omdat de nagels gewoon niet sterk genoeg zijn, geen enkele vrouw heeft graag lelijke nagels.

Daarom is het erg belangrijk om jouw nagels, zeker ook in de winter, goed te verzorgen met de beste producten. Want jouw nagels verdienen natuurlijk alleen het beste van het beste.

In dit artikel lees je welke producten het beste zijn voor jouw nagels en hoe jij je nagels mooi en sterk houd het hele jaar door! Ook vertel ik jou hoe je kan zien of jouw nagels gezond zijn en waar je op moet letten bij het aanschaffen van nagelproducten.

Vrouwen en hun nagels

Uiterlijk is voor de meeste mensen, zeker voor vrouwen, erg belangrijk. Met jouw uiterlijk laat je een eerste indruk achter en niemand laat graag een slechte indruk achter. Vrouwen gaan nog een stapje verder als het gaat on uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan hun haren of make-up. Maar bij uiterlijk horen ook zeker de nagels! Niemand . Daarom is het dus erg belangrijk om goed voor je nagels te zorgen.

De Hand, Teennagel, Duim, Huid, Manicure

Zijn mijn nagels wel gezond?

De nagels van een vrouw krijgen veel te voorduren. Denk bijvoorbeeld aan het om en af doen van sieraden, het uitpakken van dat pakketje wat net is binnen gekomen en vergeet niet de nagellak die jouw nagels laat stralen. Maar omdat ze zoveel te voorduren krijgen moet er natuurlijk ook goed voor ze gezorgd worden. Alleen op die manier zorg je er voor dat ze mooi blijven en niet afbreken.

Een teken dat jouw nagels niet zo fit zijn als je dacht is de kleur van je nagels. Gezonde nagels zijn normaal licht roze. Zijn jouw nagels geel of bleek? Dan is het een goed idee om eens naar nagelverzorgingsproducten te kijken. Gele nagels kunnen ook duiden op zuurstof tekort in de nagels. Dit kan veroorzaakt worden bij overmatig gebruik van nagellak. Er bestaat nagellak die de nagel laat ademen. Beschik je niet over deze nagellak? Laat je nagel dan eens in de paar weken ‘naakt’ zodat de nagel weer even kan ademen voor hij weer kan glanzen.

Een ander teken van ongezonde nagels kun je zien in de nagel riemen. Een gezonde nagel heeft altijd een klein randje op de nagel daar waar de nagel uit de huid komt. Is dit randje niet aanwezig? Dan zijn de nagels zwak en moeten ze goed verzorgt worden.

Nagels die afbreken, langzaam groeien of verticale strepen hebben zijn tevens nagels die meer aandacht nodig hebben. Dit zijn nog maar een paar tekenen van ongezonde nagels. Bij erge verkleurde nagels is het beter om eerst naar een huisarts te gaan voor je er producten op smeert. Zwaar verkleurde nagels kunnen een onderliggende oorzaak hebben zoals een schimmelinfectie. Raadpleeg eerst een huisarts voordat je de klachten probeert te verhelpen.

 

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van nagelproducten?

Voor jouw huid koop je alleen de beste verzorgingsmiddelen en dus is het belangrijk dat je nagels niet minder behandeld worden. Slechte producten kunnen de nagels doen verslechteren en dat is niet alleen jammer van het geld maar ook zeker van de nagels.

Kies daarom alleen voor top producten om jouw nagels weer helemaal gezond te krijgen. Maar waar moet je nou op letten bij het kopen van nagelverzorgingsproducten? Hieronder zie je een overzicht van belangrijke aandachtspunten:

  • Let goed op bij het kopen van een nagelschaar dat de schaar scherp is en mee vormt met de nagel. Zo zorgt je er voor dat de nagel zo min mogelijk stress ervaart bij het verkorten. Dit is een belangrijke stap in sterke nagels omdat de nagel sterker en dikker terug groeit na het knippen.
  • Vijl jij je nagels? Dan ben je al op de goede weg! Zorg dat al je nagels haak vrij zijn om er voor te zorgen dat je nergens achter blijft haken waardoor ze af scheuren. Maar vijlen alleen is niet genoeg. Zorg voor een vijl die niet te grof is maar die tevens een ‘buf’ kant heeft. Met deze kant kun je de nagels glad en netjes afronden waardoor ze langer terug kunnen groeien en alle overbodige oliën van de nagels worden verwijdert.
  • Oliën zijn niet alleen onmisbaar voor jouw huid maar ook zeker voor de nagels. Als je een olie koopt voor je nagelriemen, zorg dan dat deze olie hydrateert. Een gehydrateerde nagelriem is tevens een blije nagelriem. Daarnaast is het belangrijk dat de olie stevigheid bied en glans geeft aan de nagel en nagelriem. Zo krijg je al jouw nagels weer mooi en sterk
  • Naast nagelriemolie heb je ook oliën voor je nagel zelf. Het is beter om een olie te kopen dan een crème. Een olie penetreert de nagel goed waar een crème een laagje achterlaat. Voor een nagelolie is een belangrijke eigenschap dat hij voedend moet zijn. Je hebt ook verhardende nagelolie die goed helpen tegen het afbreken van de nagels Vergeet niet te masseren met elke olie.
  • En als laatste, maar zeker niet het onbelangrijkste, een goede handcrème. Hiervoor is het wel belangrijk dat je een crème gebruikt. De huid is zachter dan een nagel en daardoor komt een crème goed in de huid. Ook hiervoor is een voedende eigenschap erg belangrijk. Kijk eens naar biologische ingrediënten, daar wordt je huid blijer van.

Uiteraard is het voor iedereen verschillend welke producten je echt nodig hebt. Maar een volledige verzorging garandeert betere en sterkere nagels en is daarom ook zeker een aanrader!

 

Nagels, Schilderij, Manicure, Thuis, Lak

De beste nagelproducten voor in huis!

Iedereen heeft een andere smaak en mening over verschillende producten. Het is ook belangrijk dat jij voor jouwzelf bepaald welke producten de beste match zijn. De producten uit onderstaand overzicht zijn het beste uit de test gekomen en bevatten veel goede recensies.

Jumalu professionele nagelschaar.

Deze professionele nagelschaar is niet alleen goed voor hand- en teennagels maar ook voor kalknagels, ingegroeide nagels, verdikte nagels en de nagelriem.

Daarnaast beschikt de schaar over een gebogen mes schaar, een verdikt handvat voor meer comfort en vering zodat je minder kracht hoeft te zetten.

Op deze manier is de deze nagelschaar voor iedereen gangbaar. Zelfs voor linkshandige! Dit is zeker een nagelschaar waarmee jij jouw nagels een lange tijd mee kan verzorgen.

 

H&B Dead Sea Minerals buffingblok

Deze buffingblok zorgt voor gladde, sterke en glanzende nagels. Door de meerdere blokken worden jouw nagels glad, sterk en glanzend zonder nagellak. Met de blauwe kant verwijder je de haakjes en onregelmatigheden, met de grijze kant verwijder je alle achterblijvende onregelmatigheden en met de witte kant heb je binnen 10 seconde glanzen de nagels. Zo heb je binnen een minuut mooi verzorgde nagels die glanzen als nooit te voren. En de vijl gaat ook nog eens lang mee! Dat is nog eens een fijne gedachte.

Famous Names – Dadi’oil nagelriemolie

Deze nagelriem olie geeft zowel stevigheid als glans aan niet alleen de nagelriem maar ook aan de nagelriem. Met het handige pipetje druppel je de olie op de nagelriem, even inmasseren en klaar! Deze olie is veel gebruikt door bekende nagelstylisten en is ook nog eens geschikt voor nep nagels. Zo kan jij lang genieten van jouw sterke nagels!

Herome Nourishing nail oil

https://www.bol.com/nl/p/herome-nourishing-nail-oil-10ml-nagelolie-herstelt-droge-breekbare-nagels-maakt-nagels-weer-gezond-veerkrachtig/9200000005175581/?bltgh=pgDP1nU13gRK-PYxp7NGPQ.2_28.30.ProductImage

Deze nagelolie hersteld droge en breekbare nagels en maakt jouw nagels weer gezond en veerkrachtig. Daarnaast is deze olie ook nog voedend waardoor de nagel echt goed verzorgt wordt.

Met deze olie voorkom je splijtende en brekende nagels, herstel je de conditie van de nagels, zorgt er voor dat harde nagels hun buigzaamheid terug krijgen en verzorgt ook nog eens de nagelriemen. Met het handige en brede kwastje is het makkelijk over de hele nagel aan te brengen. Even in wachten, inmasseren en klaar. Zorg wel dat de nagels vetvrij zijn!

RITUALS handbalsem

https://www.bol.com/nl/p/rituals-the-ritual-of-sakura-handbalsem-175-ml/9200000082787077/?bltgh=nIj0DKkbLy507KGcHGVPMQ.2.3.ProductTitle

Deze verzorgende handcrème is de Cherry on top als het gaat om jouw nagel verzorging. De handbalsem is speciaal ontwikkeld voor droge en ruwe handen te verzorgen en te voeden.

Tevens is deze balsem goed voor de nagelriemen. 1 pompje is genoeg om beide handen een zijdezacht gevoel te geven. En het belangrijkste zijn de ingrediënten! Rijstmelk en kersenbloesem zijn het Japanse symbool voor zuiverheid. Precies wat jouw nagels nodig hebben!

Zoek goed uit welke producten het beste voor jouw huid werken. Niet iedereen kan dezelfde ingrediënten verdragen en niet elke huid reageert het zelfde op een product. Met dit artikel heb je de eerste stap naar gezondere nagels al gemaakt. Zo kunnen jij en jouw nagels het hele jaar door mooi blijven stralen!

Vergelijkbare berichten