Beste samsung monitor

Beste Samsung Monitor – De top 3 van dit moment!

Door de digitalisering van onze maatschappij kan tegenwoordig echt niemand meer zonder computer of laptop. De ene heeft hem nodig voor werk, de ander voor school en weer een ander houdt ervan om er mee te gamen. Je kunt je haast niemand meer voorstellen die zonder een laptop of computer door het leven gaat. Heb je een computer, zul je weten dat je met alleen een computer niet klaar bent.

Zo heb je accessoires nodig als een computermuis en een toetsenbord. Ook heb je beeld nodig en dit krijg je door een monitor in gebruik te nemen. Samsung is misschien wel het bekendste merk als het gaat om monitoren. Reden genoeg dus om in dit artikel te gaan kijken naar de beste Samsung monitoren!

Waarom een Samsung monitor?

Zoals gezegd is Samsung misschien wel de bekendste fabrikant van monitoren. Ze produceren niet alleen monitoren, maar ook bijvoorbeeld televisies en telefoons. In de elektronicawereld een enorm goede bekende dus. Met Samsung weet je zeker dat je goed zit qua kwaliteit. Keer op keer bewijzen ze met hun producten dat ze ’top of the league’ zijn. Daarom is een Samsung Monitor een uitstekende keuze.

Waarom ik een Samsung monitor kocht

Hierboven heb ik de producten van Samsung aangeprezen, en dat doe ik natuurlijk niet zomaar. Ik spreek uit eigen ervaring en ben dus erg te spreken over de producten van Samsung.

Een aantal jaren geleden kocht ik mijn eerste eigen pc. Ik wilde liever niet al te veel geld uitgeven. Daardoor bespaarde ik op de accessoires en ook op de monitor. Dat was een grote fout. Ik wist aan het begin niet precies waarvoor ik de pc vooral zou gebruiken, maar al snel kwam ik erachter dat ik er veel op zou gamen.

Geen goed plan aangezien ik had bespaard op de monitor. Tijdens het gamen kon ik mij heel erg ergeren aan de gebreken van mijn monitor. Dan heb ik het niet zozeer over het feit dat de weergave niet perfect was, maar meer over het feit dat de vertraging van invoer echt vreselijk irritant was.

Op een gegeven moment werd de irritatie bij mij zo groot, dat ik maar ben gaan kijken naar een andere monitor. Ik merkte namelijk dat ik vergeleken met veel van mijn tegenstanders in het nadeel was, omdat ik niet de beschikking had over het beste materiaal. Dit keer besloot ik om niet dezelfde fout te maken en niet te besparen op mijn budget. Daarom ben ik gewoon gaan kijken naar de specificaties. Al snel kwam ik uit bij verschillende Samsung monitoren. De specificaties waren echt goed en de prijs viel me ook zeker niet tegen.

Daarom besloot ik, maar gewoon om over te gaan tot aankoop en dit bleek de beste beslissing die ik in tijden heb gemaakt. Ik had weinig tot geen last meer van vervelende input delay. Mede hierdoor heb ik geen enkel moment spijt gehad van mijn aankoop. Leuke bijkomstigheid is dat ik een stuk beter presteer tijdens het gamen.

Samsung monitor: waar op letten?

Het is niet meer dan logisch dat je niet zomaar een product koopt. Er zijn altijd een aantal dingen waar het product aan moet voldoen, voordat deze helemaal naar wens is. Bij een product als een monitor heb je dit helemaal, want met het beste beeld heb je ook de mogelijkheid om de beste prestaties te leveren! Daarom besteden we hieronder aandacht aan een aantal factoren waar jij rekening mee kunt houden bij het aanschaffen van een Samsung monitor.

Grootte

De eerste factor is de grootte van de monitor. Het is namelijk niet logisch als je kiest voor een grote monitor, terwijl je de computer hebt staan in een klein kamertje. Dat kan wel, maar de vraag is of je dat moet willen. Bekijk voor jezelf even wat jij het fijnst vindt werken en waarvoor jij de computer voornamelijk gebruikt. Dit brengt ons gelijk een mooi bruggetje naar de volgende factor.

Gebruik

Voordat je een Samsung monitor koopt, is het belangrijk om te weten waarvoor jij de computer het meest gebruikt of gaat gebruiken. Zo kom je erachter welke specificaties jij nodig zult hebben voor de monitor. Gebruik je jouw computer voornamelijk voor gamen, kun je beter een monitor halen uit het duurdere segment met over het algemeen betere specificaties. Zo weet je zeker dat je een goede game-ervaring zult hebben en niet onnodig last zult hebben van bijvoorbeeld delay. Gebruik je jouw computer voornamelijk voor werk of school, kan een wat goedkopere monitor met mindere specificaties ook prima volstaan.

Resolutie

De resolutie is de kwaliteit van het beeld dat op de monitor wordt weergegeven. Vooral als je jouw computer veel gebruikt voor gamen is dit een belangrijke factor. Wil je het beste van het beste, kan je gaan voor een monitor met een 4K resolutie, maar het meest gangbaar is een monitor met een Full Uhd-resolutie. Bovendien zijn zulke hoge resoluties pas interessant wanneer je een groot beeldscherm wilt gebruiken.

Verversingsfrequentie

Dit is opnieuw een factor waar je op zou kunnen letten, maar dit niet per se hoeft bij normaal gebruik van de computer. Daarom is deze factor ook vooral weer interessant voor gamers. De verversingsfrequentie wordt uitgedrukt in Hertz. Hoe hoger het aantal Herz, des te beter het weergegeven beeld. Het aantal Herz geeft namelijk aan hoe vaak het weergegeven beeld kan worden ververst per seconde.

De beste Samsung monitor

Inmiddels is het tijd dat we een blik gaan werpen op de beste Samsung monitoren die op dit moment op de markt zijn. Hierbij is rekening gehouden met bovenstaande factoren. Alle monitoren die de lijst hebben gehaald zijn te gebruiken voor ieder type gebruik.

Samsung LS24R350 – Full HD IPS Monitor – 24 inch

De eerste monitor die de lijst heeft gehaald is deze prachtige Full HD IPS monitor. Deze monitor beschikt over een IPS-paneel die ervoor zorgt dat je de beschikking hebt over een uitstekende weergave van kleuren en geweldige kijkhoeken. Dankzij een verversingsfrequentie van 75Hz is het goed mogelijk om hier casual games op te spelen.

 

Beste samsung monitor

 

De randen rondom het scherm zijn enorm dun, hierdoor is de monitor ook uitermate geschikt voor een duo-setup.

Het enige van deze monitor wat je zou kunnen zien als nadeel, is dat hij niet beschikt over ingebouwde luidsprekers. Daarbij heb je helemaal geen last van haperingen, waardoor je altijd vloeiend beeld hebt. Heb je interesse in deze prachtige Samsung monitor? Dan kan je hem hier vinden.

Samsung G5 C34G55TWWU – Ultrawide Gaming Monitor – 165hz – 34 inch

Ben jij op zoek naar het beste van het beste voor bij het gamen, of dagelijks gebruik? Dan is deze Samsung monitor echt iets voor jou. Het allesomvattende 1000R-display vult je hele gezichtsveld en maakt het makkelijk om je in te leven in je gaming personage. Dit kan jou echt de beste game ervaring garanderen. Door middel van het WQHD, heb je echt de garantie over een prachtige en bovenal haarscherpe kwaliteit van het beeld. De reactietijd van de monitor is echt fantastisch.

 

Beste samsung monitor

 

Schakel jouw tegenstander uit op het moment dat ze in beeld komen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de reactietijd van 1ms. Dankzij low framerate compensation lopen verschillende scenes naadloos in elkaar over. Game jij veel op je computer dan is dit echt de perfecte monitor voor jou.

Samsung LS27R650 – Full HD IPS Monitor – 27 inch

De volgende monitor is alweer de laatste van de lijst, maar is er niet minder om. Zo is hij bijvoorbeeld ideaal in gebruik, je kan hem bijvoorbeeld in hoogte verstellen of 180 graden draaien. Zo kun je hem precies zo neerzetten zoals jij dat wilt. De 5ms reactietijd en de 75Hz maakt dat de beelden echt enorm vloeiend zijn en ook goed te gebruiken voor casual gaming.

Beste samsung monitor

Het IPS-paneel zorgt voor de beste kleurweergave en de beste kijkhoeken. Het is één van de meest gekochte monitor van Samsung en dat is niet voor niks. Ben je op zoek naar een echte alleskunner? Dan is deze Samsung monitor een perfecte keuze.

Conclusie

We hebben inmiddels het einde bereikt van dit artikel. Als het goed is ben jij nu op de hoogte van de beste Samsung monitoren en weet je waar je op kan letten als je er eentje wilt kopen. De monitoren op de bovenstaande lijst kunnen jou gegarandeerd helpen aan de beste ervaring. Dus koop nu jouw Samsung monitor en geniet van de allerbeste kwaliteit!

Vergelijkbare berichten