Beste wasmachine Coolblue

Beste wasmachine Coolblue – Bekijk hier de top 3 beste wasmachines van coolblue!

Vroeger deed men de was altijd met de hand. Ik zie die foto’s van vroeger nog voor me: ‘Een vrouw met een grote tobbe en een wasbord.’ Gelukkig, is deze tijd nu voorbij. Het was een ellende om op die manier te wassen. Ik hoor dat een oude kennis van mij nog zeggen. De hele dag was je daarmee bezig.

In deze moderne tijd bestaat er gelukkig een wasmachine. Het is nu een kwestie van de was in de wasmachine doen, aanzetten en na een bepaalde tijd is hij klaar. Er zijn zelfs diverse soorten wasmachines, zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Bij Coolblue kun je een nieuwe wasmachine bestellen. Dit gaat heel eenvoudig met een paar klikken en binnen een paar dagen wordt de wasmachine aan huis afgeleverd. Heb jij een nieuwe wasmachine nodig? Check dit artikel en vindt de beste wasmachine van Coolblue.

Wat versta ik onder een goede wasmachine?

Een goede wasmachine is eigenlijk een wasmachine die bij de wensen van de klant aansluit. Wasmachines beschikken over diverse functies. Ook hebben ze tegenwoordig een tal van wasprogramma’s. Het is belangrijk om naar die functies te kijken.

Ik vind een wasmachine vooral goed als hij duurzaam is en niet veel stroom verbruikt. Ook vind ik het belangrijk dat hij aansluit bij diverse wensen van de klant. De fabrikanten spelen hierop in en leren ook van ons. Zij ontwikkelen steeds een nieuwe wasmachine en er komen tal van snufjes bij. Dit doen ze door continu te onderzoeken wat er nog meer mogelijk is. Ze leven zich in in de klant en ontwikkelen een wasmachine die zoveel mogelijk bij de wensen van de klant aansluit. Ik vind dit een goed gegeven. In mijn ogen is een goede wasmachine dan ook een wasmachine die aansluit bij de wensen van de klant.

Waarom zou ik voor een wasmachine van Coolblue kiezen?

Er zijn een tal van winkels waar je een wasmachine kunt bestellen. Of het nu of fysieke of online winkels gaat. Overal kun je wel een wasmachine vinden. Dus waarom zou ik voor een wasmachine van Coolblue kiezen. Nou dat kan ik je hieronder wel goed uitleggen:

Coolblue die beschikt over interne experts die alle apparaten die ze verkopen goed bestuderen. Op deze manier kijken ze goed naar het product. Ze weten wat voor producten ze in huis hebben en hoe het werkt. Vaak plaatsen ze dit ook bij de beschrijving van het product.

 

Ze zeggen dan extra wat de experts opmerken en waarom ze het apparaat aanprijzen. Bij Coolblue krijg je dus wat extra informatie.

Verder staat Coolblue bekend om hun klantenservice. Indien je kiest voor een wasmachine van Coolblue kun je verzekerd zijn van een goede service. Ze zijn vriendelijk, denken met je mee en problemen gaan zij niet uit de weg. Niet-voor-niets staan zij bekend om hun topservice. Heb je een probleem met je wasmachine? Dan weet je dus zeker dat je goed wordt geholpen.

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een wasmachine?

Er zijn diverse zaken waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een wasmachine zoals:

Geluid

Het is belangrijk dat je nadenkt over de plaats waar je de wasmachine plaatst. Op zolder zul je er weinig last van hebben. In de badkamer hoort het hele huis het. Denk na over dit soort zaken. Het voorkomt veel problemen en frustraties.

Een compleet stille wasmachine bestaat niet. Nu zijn er wel wasmachines die niet harder dan 73 decibel gaan. Een verhoging van ongeveer 3 decibel staat gelijk aan een verdubbeling van de hoeveelheid geluid tijdens het centrifugeren. Geluid tijdens het centrifugeren hoor je altijd. Het is alleen aan jou of je een wasmachine met een hoog of laag decibel gehalte kiest. Hoe dan ook het zal altijd iets minder hard zijn.

Toerental

Het toerental is het aantal rondjes dat bedoelt wordt dat de trommel van de wasmachine per minuut draait als deze centrifugeert. Hoe hoger het toerental hoe droger de kleding. De meeste wasmachines kennen een toerental van rond de 1400 of 1600. Je hebt zelfs wasmachines die over meer dan 1800 toeren beschikken. Grote voordeel aan een hoog toerental is dat je was minder lang hoeft te drogen. Geen enkele was komt volledig droog uit de wasmachine. Hang hem aan de lijn of stop de was in de droger om deze te drogen.

Vulgewicht

Het vulgewicht van de wasmachine bepaalt hoeveel je per keer kunt wassen. Kijk naar het aantal personen dat in je huishouden woont. Deze gebruiken de machine daadwerkelijk. Een wasmachine met een vulgewicht van ongeveer 7 kilogram is doorgaans genoeg voor een huishouden van twee personen. Voor een gemiddeld gezin raadt men een wasmachine met een vulgewicht van 8 kilogram aan. Grote gezinnen kunnen zelfs beter over een wasmachine van 9 kilogram of meer beschikken. Het bespaart veel tijd en geld als je een grotere wasmachine hebt ie bij je hoeveelheid aansluit. Anders moet je natuurlijk mee wassen gaan draaien.

Energieverbruik

Met een zuinige wasmachine kun je veel besparen op je vaste lasten. De ene wasmachine verbruikt namelijk meer dan de ander. De zuinigste klassen zijn: A+, A++ en A +++. Deze laatste is het zuinigst. Je kunt er zeker minimaal €20,- per jaar mee besparen en het waterverbruik is minder hoog. Het lijkt misschien weinig maar als je alles bij elkaar optelt is het toch best veel.

Wat is in mijn ogen de beste wasmachine van Coolblue?

Wil je graag een wasmachine bij Coolblue aanschaffen maar weet je niet welke? Dan help ik je een eind op weg met deze lijst. Ik zal hieronder een aantal wasmachines bespreken, die in mijn ogen op dit moment het beste zijn die je bij Coolblue kunt aanschaffen.

Miele WSR 863 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

Miele staat bekend om zijn goede kwaliteit wasmachines.  Het mooie aan deze wasmachine is dat hij zeer geschikt is voor grote gezinnen. Bovendien is hij ook nog eens energiezuinig. Je kunt een was draaien voor vijf personen of meer. Het Twindos systeem doseert automatisch al het wasmiddel. Zo blijft je kleding langer mooi. Je kunt navulbare reservoirs aanschaffen als je deze na wilt vullen.

Ook kun je capsules gebruiken indien je een wollen trui of zijden blouse wilt wassen.

Miele WSR 863 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos Main Image

Je kunt kiezen uit diverse wasprogramma’s zoals: overhemden, jeans en sportkleding. Om energie te besparen, gebruik je het QuickPowerWash. In totaal zijn het er 32. Je kunt ook voor de snel functie kiezen daarmee was je alles binnen een uur schoon.

Je bespaart met deze wasmachine veel energie door het PowerWash 2.0 water programma. Ook bespaar je hier veel  energie, doordat de wasmachine van bovenaf water over je wasgoed sproeit.Dit is prettig en zo draag je bij aan het milieu. Miele is hier veel mee bezig en heeft dit hoog in het vaandel staan. Niet vreemd, want wasmachines verbruikte vroeger veel energie.

Bekijk deze wasmachine bij Coolblue > 

Whirlpool FWFBE71683WK

Goede wasmachine die te koop aan wordt geboden voor een goede prijs. Dat is ook zo mooi aan Whirlpool. De wasmachines zijn van goede kwaliteit, beschikken over veel functies en worden voor een mooi bedrag verkocht.

Het vulgewicht van deze wasmachines is 7 kilogram en hij heeft een toerental van 1600 toeren. De FreshCare technologie zorgt ervoor dat je kleding tot 6 uur na afloop fris blijft, dit doet deze machines met beulp van stoom en trommelbewegingen.

Whirlpool FWFBE71683WK Main Image

De trommel draait dan nog soms rond en er wordt dan stoom in geblazen. Voordeel jij hoeft je niet te haasten omdat je plotseling weg moet maar de kleding in de wasmachines zit. Op deze manier voorkom je muffe kleding. Het is ook nog eens beter voor je kleding. De wasmachine maakt met een geluidsniveau van 83 decibel tijdens het centrifugeren relatief veel lawaai. Maar als dit het enige nadeel is dan zou ik het wel weten.

Bekijk deze Wasmachine bij Coolblue>

 

AEG L6FBI86S

Het mooie aan deze wasmachine van AEG is de ProSense technologie. Deze bevat een beladingssensor die de programmaduur op de hoeveelheid ws aanpast. Je kunt dankzij de trommelinhoud van 8 kilogram meer kwijt in een keer dan je denkt.

Deze AEG wasmachine beschikt over een duurzame koolborstelloze motor. Dit zorgt voor minder trillingen en geluid. Let op: hij beschikt niet over een stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

AEG L6FBI86S Main Image

Dit is een zeer energiezuinige wasmachine. Hij is geschikt voor een gezin van ongeveer 3 tot 4 personen. Met de A+++ is hij over het algemeen zuiniger dan de andere wasmachines. Dit kan wel oplopen tot ongeveer 20% in vergelijking met andere. Je kunt de programmaduur aanpassen op de hoeveelheid kleding in de trommel

Je kunt kiezen uit 10 programma’s denk aan:  katoen, wol en jeans. Met het wasprogramma om tijd te besparen ben je snel klaar en bespaar je veel energie.

Deze wasmachine bekijken bij Coolblue >

Slotwoord

Zo zie je maar er is veel diversiteit op het gebied van wasmachines. Het is vooral belangrijk dat je weet wat je wilt. Coolblue geeft een uitstekende service. Ik zelf zou daar snel een wasmachine bestellen. Ze beschikken over de kennis en ik ben niet bang dat ik tegen een slechte service aanloop. De Miele WSR 863 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos wasmachine raadt ik je sterk aan. Hij is makkelijk in gebruik en energiezuinig. Je kunt natuurlijk nog verder kijken, maar met deze wasmachine ben je verzekerd van een goede koop.

Vergelijkbare berichten