De beste blender voor in jouw keuken!

Een blender is tegenwoordig een onmisbaar product voor in de keuken. Net als een koffiezetapparaat kan je hem iedere dag gebruiken. Je gebruikt een blender om je overheerlijke smoothie in te maken, maar ook om voor je baby voeding te malen. 

Helaas kan een blender wel eens kapot gaan. Dit kan komen doordat het motortje kapot is gegaan of hij is misschien op de grond gevallen. Het is dan wel handig dat je een nieuwe kan kopen. Hieronder staan enkele blenders beschreven die een goede optie kunnen zijn!

Hoe kies je een goede blender uit?

Voordat je een apparaat gaat kopen, is het handig om te weten waar je jouw keuze op moet baseren. De ene blender is de andere niet. Daarom is het belangrijk om te kijken naar wat jij zoekt. Het is dan handig om naar de volgende dingen te kijken:

  • Hoeveel vermogen heeft de motor?
  • Moet de beker van glas of kunststof zijn?
  • Hoeveel inhoud moet er in de beker kunnen?
  • Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? 
  • Heeft hij verschillende standen?

Verschillende Blenders om te overwegen

Er zijn zoveel verschillende blenders op de markt dat je misschien niet weet welke blender je zal moeten kopen. Hieronder staan enkele top apparaten beschreven die misschien wel helemaal aan jouw eisen voldoen. 

Magimix Power Blender Zwart

Wanneer je op zoek bent naar een power blender, is de Magimix zeker een goede aanwinst. De motor heeft maar liefst een vermogen van 1.300 watt, waardoor hij ook grote stukken en bevroren producten kan malen. Verder heeft de beker een inhoud van 1,8 liter, waardoor er voldoende in past. 

Dit apparaat komt in de kleur zwart en heeft een glazen beker. Het is een relatief zware beker, zodat hij eenvoudig op zijn plek blijft staan wanneer iemand hem per ongeluk aanraakt. Daarnaast heeft hij vijf verschillende standen waar je uit kan kiezen. 

KitchenBrothers Power Blender

Wanneer je liever een wat betaalbaar apparaat wilt hebben, is de KitchenBrothers een goede optie. Dit is een power blender met 2000 watt aan vermogen. Hij heeft van zichzelf 4 verschillende standen en een beker van 2 liter. De beker is niet van glas gemaakt, maar van kunststof. Dit maakt wel dat de beker wat makkelijker om te stoten is. 

Het handige aan deze KitchenBrothers blender is het feit dat hij in de vaatwasser kan. De meeste blenders moet je met de hand afwassen met het beste afwasmiddel. Terwijl je deze blender in de vaatwasser zet. 

Vitamix Ascent A3500i

De Vitamix Ascent is een blender die erg makkelijk in gebruik is. Het is wel de blender in dit rijtje met de minste hoeveelheid watt. Hij beschikt over een motor van 1.200 watt. In verhouding is dit wat minder dan de andere blenders. 

Hij heeft wel maar liefst 15 programma’s waar je gebruik van kan maken en hij is te bedienen met een app. Hierdoor is hij ontzettend makkelijk te gebruiken. De beker is van kunststof en er kan 2 liter aan inhoud in. 

Conclusie

We concluderen eigenlijk dat er heel wat verschillende soorten blenders zijn. Hopelijk heb je iets aan het lijstje van hierboven gehad zodat jij jouw ideale blender kan vinden.