Bosch Ready

Bosch Readyy’y Serie 2 Review – Hot or Not?

Het huis stofzuigen is nog nooit zo moeiteloos verlopen als met de Bosch Readyy’y Serie 2. Zijn uiterst flexibele mondstuk aansluiting maakt het gemakkelijk om alle soorten vloeren te reinigen en zelfs onder meubels te stofzuigen. Deze stofzuiger kan het allemaal aan.

Met zijn geïntegreerde handstofzuiger kan je alle andere ruimtes schoonmaken. De snoerloze stofzuiger is zo eenvoudig te gebruiken en je kan hem steeds bij de hand hebben; dankzij de vrijstaande functie kan je hem namelijk gemakkelijk overal in huis neerzetten en tegelijkertijd ook nog eens opladen.

Stofzuig verschillende ondergronden

Deze stofzuiger van Bosch is te gebruiken op verschillende ondergronden. Zonder veel moeite stofzuig je je laminaat en daarnaast is ook het stofzuigen van laagpolig tapijt geen probleem voor deze stofzuiger.

Door een draaiende borstel wordt diepliggend vuil losgetrild en verdwijnt het in de stof bak, die met een inhoud van 0,4 liter zorgt voor genoeg ruimte. Zo hoef je niet om de haverklap de bak te legen.

Ook een bijkomend voordeel is dat de Bosch Readyy’y Serie 2 geen gebruik maakt van stofzuigerzakken. Dit scheelt weer in de kosten, omdat je niet steeds nieuwe stofzuigerzakken hoeft aan te schaffen. Je kunt simpelweg doorgaan met stofzuigen tot de bak geleegd moet worden. Je leegt de bak in de prullenbak, zet hem weer terug in de stofzuiger en je kan er weer even tegen aan.

[[showindex]]

Handige 2 in 1-functionaliteit

Dit apparaat is enorm flexibel doordat je een handstofzuiger en steelstofzuiger in één apparaat hebt. Dankzij deze 2-in-1-functionaliteit is het mogelijk om een kleine handstofzuiger los te koppelen van de handstok. Zo maak je veranderlijk gebruik van de stofzuiger mogelijk.

Met de Bosch Readyy’y serie 2 kan je alle schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren wanneer het je uitkomt. Dit kan je doen met zowel de steelstofzuiger als de makkelijk afneembare kruimelzuiger. De steelstofzuiger is ideaal voor het stofzuigen van vloeren en moeilijk bereikbare plaatsen. Daarentegen is de afneembare handstofzuiger juist weer perfect voor het reinigen van onder andere tafels, sofa’s en laden.

Geschikt voor elke reinigingstaak

Met de Bosch Readyy’y Serie 2 kan je snel alle vloeren reinigen. Ook het stofzuigen onder meubels is dankzij de extreem mobiele sproeikop verbinding een makkelijk karwei. Elk ander oppervlak kan je aan met de geïntegreerde handstofzuiger.

Je kan er daarnaast ook voor kiezen om de reinigingskracht aan te passen met de twee verschillende prestatieniveaus. Zo kan je stofzuigen met de juiste power op de juiste momenten. Dit zorgt voor een verbeterde ervaring tijdens het stofzuigen.

Het eerste prestatieniveau is ideaal voor normale schoonmaakklussen en hiermee heb je een maximale looptijd om elk hoekje schoon te maken. Het tweede prestatieniveau is daarentegen weer optimaal voor hardnekkige viezigheid. Je hebt dan wel een kortere looptijd dan wanneer je gebruik maakt van het eerste prestatieniveau.

De Bosch Readyy’y Serie 2 is ideaal te gebruiken in een huis met vloeren in verschillende stijlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan parket, vloerkleden en tapijt. Deze stofzuiger krijgt alles schoon en je huis zal erna even stofzuigen een stuk beter uitzien.

 

Bosch Readyy’y Serie 2
Afbeelding van Bol.com

Altijd snel bij de hand

Dankzij dit toestel hoef je geen grote, zware stofzuigers meer vooruit te duwen of de trap op te slepen naar boven en uiteindelijk weer naar beneden. De Bosch Readyy’y Serie 2 is namelijk zo licht als een veertje! Het lichte en ergonomische ontwerp is gemakkelijk te verplaatsen en zorgt op ieder gewenst moment en op iedere gewenste plek voor een comfortabele reiniging.

Met een gewicht van slechts 2,5 kilogram maakt de Bosch stofzuiger je vloeren moeiteloos schoon en is hij makkelijk overal naartoe te vervoeren. Het kost allemaal veel minder moeite dan bij de grote en zware stofzuigers waaraan je gewend bent geraakt. Je kan het jezelf veel makkelijker maken door een Bosch Readyy’y Serie 2 aan te schaffen.

De snoerloze stofzuiger past bovendien perfect in elke hoek, dankzij het slanke ontwerp van deze stofzuiger. Zo krijg je je huis overal in een mum van tijd stofvrij. De Bosch Readyy’y Serie 2 neemt niet meer ruimte in dan de afmetingen van de stofzuiger en vereist ook geen docking station of staander, waardoor hij ideaal is voor gebruikers. Veel andere draadloze stofzuigers hebben dit wel nodig, wat weer extra kosten oplevert en ook weer extra ruimte in beslag neemt.

Bosch Readyy’y Serie 2
Afbeelding van Bol.com

De Bosch Readyy’y Serie 2 heeft dit allemaal niet nodig en is daardoor ideaal voor als je weinig ruimte ter beschikking hebt om je stofzuiger op te ruimen.

De snoerloze technologie van deze stofzuiger maakt het voor iedereen zeer gemakkelijk om zijn of haar schoonmaaktaken uit te voeren zonder beperkingen door kabels en draden. Je neemt de stofzuiger simpel overal mee naartoe, zonder last te hebben van een kabel door je gehele kamer. Het is ook nog eens een stuk veiliger, want zo kan niemand meer struikelen over dat vervelende snoer van de stofzuiger.

Zelfstaande functie

Dankzij de zelf staande functie kan de stofzuiger overal in huis op zichzelf staan. Hierdoor kan je tijdens het schoonmaken gemakkelijk even pauzeren. Als je even geen zin meer hebt of als de accu even leeg is kan je de stofzuiger gewoon neerzetten.

Je kan hem bij elk stopcontact gemakkelijk opladen waardoor hij bruikbaar is waar en wanneer je dat wil. Laadt de stofzuiger bijvoorbeeld bovenop, als je van plan bent deze daar te gebruiken. Zo hoef je hem niet steeds van boven naar beneden te slepen, maar heb je hem meteen ter beschikking waar jij dit wil. Je kan gewoon doen wat jij wil, wanneer jij het wil en waar jij het wil. De Bosch Readyy’y Serie 2 maakt het allemaal mogelijk voor je en zorgt voor een goede en plezierige ervaring tijdens het stofzuigen.

Vanaf nu kan je overal in huis makkelijk en zonder snoer stofzuigen en zonder andere beperkingen. Je kan de stofzuiger overal in huis plaatsen en opladen waar jij dat wil. Het is allemaal geen probleem voor de Bosch Readyy’y Serie 2.

Een stofzuiger met sterke schoonmaakprestaties

De Bosch stofzuiger bevat niet alleen een gemotoriseerde en draaiende borstel, maar ook een efficiënt luchtgeleidingssysteem. Hierdoor heb je meteen zichtbare schoonmaakresultaten. Dat zorgt natuurlijk voor een prettig gevoel, want iedereen woont graag in een netjes en schoon huis. Dankzij het mobiele mondstuk kan deze stofzuiger ook nog eens gemakkelijk rond je meubels manoeuvreren.

Al het vuil zal verdwijnen in deze stofzuiger. Het heeft geen enkele kans om te ontkomen aan de Bosch Readyy’y Serie 2.

De borstelrol kan op zeer gemakkelijke wijze van de vloer zuigmond worden verwijderd. Zo kan je deze reinigen, zodat je telkens weer opnieuw perfecte resultaten kan garanderen. Daardoor kan je vrijwel onbeperkt stofzuigen en ben je volledig onafhankelijk van stopcontacten.

Deze stofzuiger is uiterst flexibel dankzij de beweegbare zuigmondbevestiging. Je kan met het apparaat betrouwbaar en moeiteloos rond meubels stofzuigen.

Hiermee bereik je zelfs verborgen hoekjes onder sofa’s en kasten, waar je met andere stofzuigers nooit bij was gekomen. Hij is ook zeker geschikt voor het verwijderen van dierenharen dankzij de draaiende borstels in de stofzuiger.  Maar dat is nog niet alles, want het toestel beschikt ook nog eens over een hygiënisch filter voor schone afvoerlucht. Zo verspreidt je stofzuiger geen vieze geurtjes door je woning.

Eenvoudig te onderhouden

De draaiende borstel van deze stofzuiger is eenvoudig te onderhouden dankzij het EasyClean-systeem waarover het apparaat beschikt. Via een groef in de draaiende borstel kan je de haren die zich rond de rol hebben gewikkeld eenvoudig verwijderen. Je kan vervolgens de losse haren losmaken en de draaiende borstel terug in de stofzuigerkop schuiven. Het onderhouden van je stofzuiger was nog nooit zo makkelijk.

Daarnaast beschikt deze Bosch stofzuiger over een afvalbak met een inhoud van 0,4 liter. Het stofreservoir is simpel te legen in de vuilnisbak, zonder al te veel andere problemen. Je ontgrendelt gewoon het stofreservoir, neemt vervolgens de filtereenheid eruit en verwijdert tot slot al het stof en vuil en dat je in de afgelopen tijd hebt verzameld in je stofzuiger.

Bosch Readyy’y Serie 2
Afbeelding van Bol.com

Lithium-Ion technologie

Het ultralichte ontwerp van de Bosch stofzuiger doet ook geen concessies aan het vermogen. Ondanks het lichte gewicht beschikt de stofzuiger over genoeg kracht om al het vuil in je huis op te zuigen. De oplaadbare 18 V batterijen in de stofzuiger maken gebruik van de Lithium-Ion technologie om je krachtige prestaties te bieden, evenals een looptijd van 40 minuten en een oplaadtijd van zes uur. Je kunt zo meerdere klusjes op één dag uitvoeren. Het is allemaal in een handomdraai geregeld.

De unieke Longlife Li-Ion accu is speciaal ontworpen om jarenlang krachtig te blijven, maar wordt daarnaast ook veel sneller opgeladen dan andere snoerloze stofzuigers. Het toestel beschikt dus over duurzame batterijen voor constant hoge prestaties en een korte oplaadtijd.

Bosch Readyy’y Serie 2
Afbeelding van Bol.com

Conclusie: Bosch Readyy’y Serie 2

Eindelijk, een stofzuiger zonder kabel! Je hoeft niet meer tot compromissen te komen op het gebied van flexibiliteit. De perfecte helper voor de snelle schoonmaak tussendoor en dat ook nog eens met constant hoge prestaties. Met deze ultralichte 2-in-1 stofzuiger van Bosch is het gemakkelijk om van kamer naar kamer te glijden.

Met een gewicht van slechts 2,5 kilogram maakt de Bosch snoerloze stofzuiger licht werk van het reinigen van je vloeren. Het is een 2-in-1 stofzuiger met een ingebouwde, afneembare kruimelzuiger. Je hebt dus altijd het juiste gereedschap voor elke klus.

De Bosch Readyy’y Serie 2 is de geschikte stofzuiger voor een snelle, maar grondige schoonmaakklus.

 

Vergelijkbare berichten