Wat is de beste cursus om piano te leren spelen?

Op zoek naar een cursus piano spelen? Als je piano wilt leren spelen zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Zo kun je ervoor kiezen om les te nemen bij een docent, maar je kunt er ook voor kiezen online piano les te nemen. In dit blog bericht ga ik je meer vertellen over de online pianolessen die ik heb gevolgd en waarom ik dat een aanrader vindt. Lees verder.

Cursus piano spelen?

Toen ik als kleine jongen van 6 jaar begon met pianoles. Ging ik één keer per week naar een piano lerares om daar te lessen. Het was toen nog niet mogelijk om online een cursus piano spelen te volgen.

Tijdens mijn lessen heb ik veel geleerd en kon ik in korte tijd al aardig spelen. Maar omdat ik ouder werd en geen tijd meer had om piano te spelen stopte ik met lessen en liet ik het eigenlijk voor wat het is.

Enkele jaren later kreeg ik toch weer zin om piano te spelen en wilde ik mijn skills verder uitbreiden. Omdat ik niet echt zin had om weer les te nemen waar ik verplicht elke week naar toe moest, besloot ik om eens te kijken naar een online cursus piano spelen.

Al snel kwam ik uit bij de Online pianocursus van onlinemuziekcursus.nl. Hier werd me beloofd dat ik binnen 20 weken veel zou leren en zo mijn piano vaardigheden weer up to date kon krijgen.

Omdat ik al een lange tijd niet had gespeeld en weer nieuwe dingen wilde leren heb ik besloten de cursus te volgen. Omdat ik natuurlijk al veel lessen heb gehad, kon ik het eerste gedeelte van de cursus overslaan.

Maar verder in de cursus kwamen zelfs dingen aan bod die ik nog niet geleerd had. Sinds ik de cursus de Online pianocursus van onlinemuziekcursus.nl heb gevolgd is mijn piano spelen heel veel beter geworden. Ook speel ik nu snel en makkelijk populaire top 40 liedjes mee.

Wat heb ik allemaal geleerd in de Cursus piano spelen?

Toen ik de cursus begon met de gratis proefles, kreeg ik direct een introductie. De cursus is in stappen opgebouwd waardoor je als absolute beginner in stappen naar een gevorderde pianist wordt begeleid.

Cursus piano spelen

Mijn ervaring met de cursus

Eerst wil ik vertellen dat ik van mening ben dat deze cursus de uitkomst biedt voor iedereen die snel piano wil leren spelen. Het geeft je de mogelijkheid om in korte tijd de basis van piano spelen te leren.

Na het volgen van de cursus weet je hoe je akkoorden moet spelen en hoe je liedjes meespeelt op de piano.

Zelf ben ik heel tevreden over de manier waarop de lessen worden gegeven. De instructrice is heel vriendelijk en het is fijn om naar haar te luisteren. Ook merk je duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft.

Wil jij ook ervaren hoe je makkelijk piano leert spelen? Via de onderstaande link kun je beginnen met een gratis proefles. Zo kun je voor jezelf bepalen of je het een goede manier van lessen vindt.

Vergelijkbare berichten