De best verkochte digitale piano top 10

De best verkochte digitale piano top 10 van Bax Shop

Op het moment dat je opzoek bent naar een digitale piano om op te oefenen voor je cursus Pianoles van René dan zijn er verschillende mogelijkheden hiervoor. Een ander woord voor een digitale piano is elektrische of elektronische piano. Het idee achter een digitale piano is dat je hiermee het geluid van een akoestische piano tot in details kunt naspelen. Behalve het goede geluid dat het voortbrengt voelt de aanslag ook nog eens als die van een originele akoestische piano.

Qua uiterlijk lijkt het tevens op een ouderwetse piano. Het prettige van een digitale piano is dat je makkelijk in stilte kunt oefenen door het aansluiten van een koptelefoon. Je kunt digitale piano’s in iedere prijsklasse en voor iedere soort speler van beginners tot vergevorderd terugvinden tegenwoordig.

Daarnaast zijn er ook nog verschillende modellen zoals een digitale vleugels of een honky tonk. Tevens bezitten de meeste digitale piano’s verschillende extra functies zoals een opnamefunctie en een metronoom.

Yamaha P-121B digitale piano

Deze digitale piano Yamaha P-121B is een van de compacte en draagbare piano’s van het merk. De piano beschikt over 73 toetsen en deze zijn van het Graded Hammer type. Als je toetsen van dit type hebt dan betekent dit dat de aanslag vergelijkbaar is met een vleugel. Je zal merken dat je een zwaardere aanslag in het laag hebt en een lichtere aanslag in het hoog.

Deze digitale piano van Yamaha beschikt over 24 klanken. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van 20 bas en drumbegeleidingen. Je kunt zelf kiezen of je kiest voor ballads, Latin of rock. Deze Yamaha digitale piano beschikt over een 2 weg luidsprekersysteem.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

Dit betekent dat geluid naar boven en beneden gericht wordt zodat je het idee hebt dat het geluid van een akoestische piano komt.

Je kunt ook gebruikmaken van een speciale functie die bruikbaar is bij het spelen als de piano op een tafel ligt. Je kunt het geluid tot in detail aanpassen naar je eigen smaak door de diverse effecten. Ideaal voor het oefenen met je cursus Pianoles van René.

Casio CDP-S100 digitale piano

Als je een beginner bent op het gebied van digitale piano spelen dan is deze digitale piano Casio CDP-S100 ideaal. Deze digitale piano van Casio beschikt over 88 toetsen die aanslaggevoelig zijn volgens de zogenaamd hammer action en hierdoor krijg je een natuurlijk speelgevoel.

Je kunt deze digitale piano eenvoudig bedienen en je zal geen last hebben van onnodige functies en geluiden waar je toch geen gebruik van zal maken.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

Je krijgt hiervoor wel diverse akoestische en elektronische piano klanken van een hogere kwaliteit in de plaats terug.

Tevens krijg je een sustainpedaaltje met de digitale piano meegeleverd. De piano heeft twee 8 watt speakers met een goed geluid en als je meer volume of body wilt dan sluit je hem gewoon aan op een versterker. Deze digitale piano voor beginners is perfect geschikt voor het oefenen met je cursus Pianoles van René.

Casio Celviano AP-470 WE digitale piano wit

Deze prachtige digitale piano Casio Celviano AP-470 is meer geschikt voor de gevorderde speler. Het is een zeer volledige digitale piano van Casio waarbij gebruik wordt gemaakt van een air sound source klankbron. Je vindt hierin 22 klanken terug, waaronder elektrische piano’s, orgels en vleugels.

Je kunt dit combineren met bepaalde effecten en hierdoor kun je het geluid nabootsen van een vleugel in een concertzaal of een jazz piano binnen een kleine club. Door de speciale sensor heb je het gevoel van eenzelfde soort terugslag en speelgevoel als op een akoestische vleugel.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

Er zijn verschillende functies op ingebouwd om je pianospel te oefenen en tevens ervoor te kiezen om met een hand te spelen in plaats van twee. Tevens beschikt deze digitale piano over een opnamefunctie zodat je je eigen spel kunt terugluisteren.

Er zijn verschillende mogelijkheden aanwezig om je piano aan te sluiten op verschillende devices zoals je Apple of Android apparaat. Deze digitale piano is een mooi opstapje als je uitgekeken bent op je piano voor beginners en je de cursus Pianoles van René hebt afgerond.

Casio Celviano Grand Hybrid GP-310 digitale piano

Deze digitale piano Casio Celviano Grand Hybrid GP-310 is specifiek ontwikkelt om te zorgen dat je gevoel hebt met het instrument wat je bespeelt. Toen deze digitale piano van Casio werd ontwikkeld werd er samengewerkt met C. Bechstein. Een van de onderdelen die geleverd door C. Bechstein is bij deze digitale piano zijn de toetsen. Er wordt gebruik gemaakt van 88 hammer action toetsen. Deze toetsen zijn gemaakt van hetzelfde hoogwaardige

Oostenrijkse sparrenhout je terugvindt op andere instrumenten van Bechstein.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

De oppervlakte van de toetsen is van acryl en fenol. De verzwaarde toetsen zijn aangesloten op echte hamers waardoor je een erg responsief en realistisch gevoel ervaart.

Net zoals op een echte akoestische piano of vleugels zal je kleine verschillende in de aanslag dus ook echt horen. Deze digitale piano beschikt over 26 geluiden zodat je zeker weet dat je voor elk stuk wat je wilt spelen de juiste kleur kunt kiezen. De piano beschikt daarnaast ook nog eens over 6 speakers die verbonden zijn in een 3 weg systeem en 4 verschillende versterkers zodat je het beste geluid kunt ervaren. Tevens kun je ervoor kiezen om je muziekstuk op te nemen.

Roland FP-30 digitale piano

Deze digitale piano Roland FP-30 is zeer compleet en tevens eenvoudig in gebruik. Je zal een overtuigend pianogeluid terugvinden op deze digitale piano van Roland en je hebt tevens het speelgevoel van een vleugel.

Daarnaast beschikt deze piano ook nog over verschillende extra opties zoals een functie om op te nemen, bluetooth en acht verschillende drumritmes.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

Tevens wordt er een sustainpedaal meegeleverd. Deze digitale piano beschikt over 88 toetsen en het is mogelijk om snelle toonherhalingen te spelen.

De toetsen hebben een ivoor achtig oppervlak en zo zal je een authentiek speelgevoel beleven. De piano heeft een ingebouwde metronoom en is perfect voor een cursus Pianoles van René.

Roland DP603-CB digitale piano

De digitale piano Roland DP603-CB heeft een mooie behuizing met een minimalistisch design waardoor hij bijna in iedere huiskamer goed bij het interieur zal passen.

Ook zal je op deze digitale piano een expressieve speelstijl kunnen voortbrengen in combinatie met rijke en authentieke pianogeluiden.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

Je zal met deze digitale piano van Roland een warm en omhulland geluid ervaren door het interne luidsprekersysteem. Je kunt je geluidsniveau aanpassen naar de ruimte en je wensen. Het is tevens mogelijk om via bluetooth verbinding te maken en zo mee te spelen met je favoriete liedjes die je afspeelt op je tablet of smartphone.

 

Roland LX705-DR digitale piano

De digitale piano Roland LX705-DR komt uit een serie van Roland die bekend staat om de bijzondere manier waarop de klank tot stand wordt gebracht. De gehele pianoreeks is niet ontworpen door samples, maar ontworpen met speciale technologie.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

Op deze manier wordt de akoestische klank van de vleugel digitaal nagebootst en er is aandacht besteed aan ieder detail. Dit model is de goedkoopste binnen de serie en dit zie je terug aan de compactere behuizing, een minder groot luidsprekersysteem en een ander klavier. De klanktechnologie is hetzelfde als de duurdere modellen.

 

Roland FP-90-WH Premium Portable digitale piano

Deze digitale piano Roland FP-90-WH is ideaal als je publiek naar je muziek wilt laten luisteren.

Deze digitale piano van Roland beschikt over het geluid en het gevoel van een akoestische piano en daarnaast kun je nauwelijks verschil merken in het geluid dat je produceert vergeleken met akoestisch model.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

Daarnaast beschikt deze digitale piano ook over een Multi kanaal speakersysteem en verschillende geluiden van andere instrumenten.

Yamaha NP-32 Piaggero keyboard/digitale piano

De digitale piano Yamaha NP-32 Piaggero is ideaal voor beginners die een cursus Pianoles van René volgen.

Deze digitale piano van Yamaha is een uitblinker in kwaliteit en eenvoud.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

Je kunt de klank nabootsen van een mooie concertvleugel en makkelijk te verplaatsen doordat hij zo compact is.

De piano beschikt over 76 toetsen en een polyfonie van 64 zonder dat je last hebt van afgekapte noten. Het is mogelijk om batterijen te gebruiken voor deze digitale piano.

Roland GO-61P GO: PIANO digitale piano, 61 toetsen

De digitale piano Roland GO-61P GO is ideaal voor beginnende spelers. Tevens is het een geschikte optie als je de cursus Pianoles van René volgt. Deze digitale piano van Roland beschikt over 61 toetsen en hierdoor is hij gemakkelijk verplaatsbaar vanwege zijn compacte formaat.

Het lijkt hierdoor meer op een keyboard, maar hij heeft zwaardere toetsen.

Bekijk deze piano bij Bax-Shop >

Je zal merken dat iedere noot een eigen karakter heeft en dat iedere toets reageert op aanraking. Je vindt daarnaast ook nog andere klanken terug van orgels, elektrische piano’s en akoestische piano’s.

Tevens is het mogelijk om deze piano te verbinden met bluetooth. Je hoeft niet per se de beschikking te hebben over stroom als je wilt spelen. Je kunt er tevens voor kiezen om er batterijen in te plaatsen.

Belangrijk om in de gaten te houden bij de aankoop van een digitale piano

In veel gevallen worden het onderstel, pedalen en eventuele andere producten die je op de foto’s ziet niet meegeleverd. Lees dan ook altijd aandachtig de beschrijving door voordat je je bestelling plaatst.

Vergelijkbare berichten