Beste laptop voor dj

De beste 5 laptops voor dj’s? Top 5 Beste laptops!

Ben je een echte DJ en op zoek naar een geschikte laptop? Dan moet je zeker verder lezen. In dit artikel vind je namelijk de beste laptops voor zware dj-toepassingen. Zo ben je ervan verzekerd dat je op jouw laptop de beste mixen maakt.

Een laptop die zware audiotoepassingen en audiobestanden kan opslaan, laden en afspelen is natuurlijk heel belangrijk als je mixen je dagelijkse werk is. Daarop zijn de laptops in de top 5 uitgezocht. Zodat je eindeloos aan de slag kunt met wat je het liefst doet. Zo hebben de laptops een krachtige processor en ruim voldoende opslagcapaciteit. Ben jij er klaar voor om te mixen?

De beste laptop voor een DJ is de HP OMEN 15-dc1799nd dankzij de krachtige Intel Core i5 processor en de opslag capaciteit die maar liefst 1256 GB telt. Daarop kun je altijd en overal je audiobestanden veilig opslaan, laden en bewerken. De supersnelle Solide State Drive zorgt ervoor dat de gegevens en toepassingen razendsnel geladen worden. Om de programma’s waarmee je werkt soepel en snel te kunnen laden is er 16 GB DDR4 werkgeheugen aanwezig. Een ander groot voordeel is het scherm van deze laptop die 144 Hertz telt. Waardoor alles razendsnel en zonder haperingen op je scherm verschijnt.

Wanneer je werk met dj-software heb je vooral behoefte aan voldoende rekenkracht, opslag capaciteit en werkgeheugen om alles soepel te laden. Dat is precies waar de laptops uit deze top 5 op geselecteerd zijn. Zodat je onbezorgd kunt genieten van het maken van muziek mixen.

Om een laptop ook tijdens de avonduren en in donkere ruimten te kunnen bedienen en je op het scherm voldoende ruimte hebt is een 15,6 inch beeldscherm en verlicht toetsenbord belangrijk. Zo kun je in de meest donkere ruimten en avonduren volop aan de slag.

HP OMEN 15-dc1799nd

De prijs voor deze HP Omen laptop is slechts 1374 euro. Je krijgt hiervoor een laptop die je ontzettend veel te bieden hebt. Van een krachtige Intel Core i5 processor en meer dan 1000 GB opslag capaciteit voor je bestanden. Daarnaast laad je met het 16 GB DDR4 werkgeheugen elke toepassing supersnel. Het beeldscherm is daarbij scherp en kleurrijk. Wat ervoor zorgt dat je echt gefocust kunt zijn op het maken van muziek.

De voordelen van deze laptop zijn het verlichte toetsenbord en de gigantische opslag capaciteit waar je alle bestanden op kunt bewaren. De laptop is dankzij het formaat ook makkelijk mee te nemen en het werkgeheugen dat feilloos samenwerkt met de krachtige Intel Core i5 processor zorgen voor absoluut veel plezier.

De nadelen van deze laptop is de batterij die nagenoeg binnen 3 uur volledig leeg is. Je kunt hierdoor zonder stekker niet optimaal werken. Een ander nadeel kan zijn dat je slechts een enkel snel USB poort tot je beschikking hebt.

Met deze HP OMEN laptop haal je een echte krachtpatser in huis waarop je alle muziek toepassingen die je nodig hebt kunt laden. Over de snelheid van de processor, het werkgeheugen of de opslag en het beeldscherm hoef jij je absoluut geen zorgen te maken. Deze laptop kan veel zware toepassingen zonder problemen aan.

Wat direct opvalt als je onder de motorkap van deze laptop kijkt is de snelle processor. De Intel Core i5 processor heeft een rekenkracht van 4,1 GHz en een coach van maar liefst 8 MB. Naast de rekenkracht van deze laptop is er ook supersnel werkgeheugen aanwezig. De 16 GB DDR4 werkgeheugen laat je dan ook niet in de steek in het heetst van de strijd.

Deze krachtige HP OMEN laptop koop je voordelig op de website van bol.com.

Lenovo Ideapad 5 15ARE05 81YQ006JMH

De Lenovo Ideapad 5 staat op een welverdiende tweede plek. Je koopt deze laptop voor een bedrag van slechts 899 euro. Je krijgt hiervoor een laptop die beschikt over voldoende rekenkracht. Zo heeft deze laptop AMD Ryzen 7 processor en 16 GB DDR4 werkgeheugen waarmee je alle Dj-toepassingen snel kunt laden.

Laptop muziek maken

Deze Lenovo laptop heeft absoluut veel voordelen waaronder toetsenbord verlichting en de supersnelle Solide State Drive opslag van 512 GB. Daarmee heb je dus voldoende capaciteit voor veel bestanden. De processor van deze laptop is maar liefst 35% sneller dan zijn voorganger. Je geniet dus van absolute snelheid en opslag capiteit. Ook gaat de accu lang mee voor een krachtpatser als deze Lenovo.

De nadelen van deze laptop zijn het muispad dat uit het midden is geplaatst. Je kunt deze dus aanraken tijdens het typen. Een ander nadeel is het materiaal en zijn de aansluitingen voor randapparatuur.

Je haalt met deze Lenovo Ideapad 5 een echte krachtpatser in huis met een zeer krachtige AMD Ryzen 7 processor en 16 DDR4 Werkgeheugen. Daarmee laad je alles wat je wilt doen in een handomdraai. Wat goed is aan het beeldscherm is de helderheid die in donkere ruimten niet hinderlijk is. Dat maakt deze laptop uiterst geschikt voor dj-toepassingen en muziek plezier.

Als je onder de motorkap van deze laptop kijkt is de krachtige AMD Ryzen 7 processor dat bijzonder goed samenwerkt met de 16 GB aan werkgeheugen. Door de vormgeving van de laptop en de accuduur neem je de laptop makkelijk overal mee naartoe.

Deze krachtige Lenovo Ideapad 5 laptop koop je voordelig op de website van bol.com.

HP Pavilion Gaming 15

De prijs voor deze HP Pavilion Gaming 15 laptop is slechts 999 euro. Je krijgt hiervoor een laptop met veel rekenkracht, geheugen en grafisch voldoende capaciteit om zwaardere dj-toepassingen te kunnen laden. De laptop heeft een prachtig verlicht toetsenbord waarmee je in iedere omgeving fijn kunt werken.

De voordelen van de HP Pavilion Gaming 15 zijn absoluut de rekenkracht dankzij de AMD Ryzen 7 processor en het werkgeheugen dat hier fijn mee samenwerkt. Om grafische programma’s te laden is op deze laptop een Nvidia GeForce GTX 1650 grafische kaart aanwezig waardoor toepassingen soepeler laden en spelen. https://www.youtube.com/watch?v=jpeiE6rjHlY

De nadelen van deze laptop zijn het scherm dat soms een beetje flets toont en het geluid van de laptop zelf die niet altijd even helder is. Ook bij deze laptop treffen we een mousepad aan die uit het midden is geplaatst wat je hierdoor sneller kunt aanraken tijdens het typen.

Je kunt met deze HP Pavilion Gaming 15 eindeloos aan de slag om muziek mixen te maken. Deze laptop laad ieder programma dat je wilt in een handomdraai en is grafisch krachtig genoeg om ook zwaardere toepassingen te spelen. Het is een uiterst geschikte laptop voor dj’s die een betrouwbaar systeem willen.

Wat opvalt aan de specificaties is de AMD Ryzen 7 processor die veel sneller is dan zijn voorganger. Ook het werkgeheugen van 16 GB DDR4 is meer dan welkom en werkt soepel. De GeForce grafische kaart zorgt dat alles snel op het scherm komt en je ook zwaardere toepassingen kunt laden.

Deze HP Pavilion Gaming 15 laptop is te koop op de website van bol.com.

ASUS ROG GA502IU-AL011T Zwart Notebook

Voor deze Asus ROG laptop betaal je meer dan de voorgangers met 1499 euro. Je krijgt hiervoor wel een laptop die aan veel van je verwachtingen zal voldoen. Zo is er 1000 GB aan opslag capaciteit beschikbaar en geniet je van een krachtige AMD Ryzen processor. Ook de grafische kaart van deze laptop mag niet worden vergeten. Want dankzij de GeForce GTX kun je ook grafisch zware toepassingen spelen.

De voordelen van deze laptop zijn het prachtige ontwerp en de opslag capaciteit waarmee je bestanden kunt opslaan en spelen. https://www.youtube.com/watch?v=HkLBWLLH9js

De laptop heeft een zeer praktisch formaat en verlicht toetsenbord waardoor je in veel donkere omstandigheden kunt werken. De processor en het werkgeheugen laten de laptop heel snel en soepel werken.

De nadelen van deze laptop zijn de batterijduur van slechts enkele uren. In tegenstelling tot de voorgangers met een AMD Ryzen 7 processor heeft deze minder kloksnelheid. Verder is de prijs relatief duur.

De ASUS ROG GA502IU-AL011T Zwart Notebook is een echte krachtpatser die staat voor een solide basis als je kijkt naar instellingen en betrouwbaarheid. Daarom is dit een van de laptops die in zekere mate het overwegen waard is. Met deze laptop hoef jij je geen zorgen te maken over de mogelijkheden om muziek te maken op de laptop. Je hebt bovendien voldoende ruimte om je creativiteit op te slaan.

Wat opvalt wanneer we naar de specificaties kijken is de minder krachtige processor. Door deze minder krachtig te maken blijft het systeem beter in balans. De 16 GB DDR4 werkgeheugen zorgen ervoor dat je iedere toepassing soepel draait. Ook heeft deze laptop een zeer krachrige grafische kaart die je veel voordeel kan opleveren.

Deze krachtige ASUS ROG GA502IU-AL011T Zwart Notebook laptop koop je bij bol.com.

MEDION ERAZER P15805 Notebook

De laptops van Medion kunnen onverwacht uit de hoek komen. Deze top 5 beste laptops voor dj’s sluiten wij daarom af met de MEDION ERAZER P15805 Notebook die je voor 999 euro in huis haalt. Deze laptop heeft een krachtige Intel Core i5 processor, 16 GB aan supersnel werkgeheugen en 512 GB Solide State Drive opslag.

De voordelen van deze MEDION ERAZER P15805 Notebook zijn vooral de prestaties van de Intel Core i5 processor en de grafische kaart waardoor alles supersnel op het scherm verschijnt. Het DDR4 aan werkgeheugen mag hierbij niet vergeten worden. Want dankzij dit werkgeheugen draait elke toepassing uiterst soepel en betrouwbaar. https://www.youtube.com/watch?v=EzMSSFh492U

De nadelen van deze laptop zijn met name de USB aansluitingen van deze laptop en de korte batterijduur die de laptop bij gebruik heeft. Je kunt er zonder stroom dus kort op actief zijn. Ook wordt deze laptop een stuk warmer bij gebruik. Dit komt mogelijk door de krachtige grafische kaart die erin zit.

Als je volop wilt genieten van muziek maken, mixen en je creativiteit betrouwbaar wilt opslaan is deze laptop zeker een aanrader. Met deze laptop beschik je over een uiterst betrouwbaar en gebalanceerde laptop die nergens voor terugdeinst.

Wat opvalt aan deze MEDION ERAZER P15805 Notebook is het prachtige ontwerp. Deze past helemaal bij de prestaties die deze laptop je levert. Je bent niet alleen verzekerd van rekenkracht maar ook van voldoende werkgeheugen en grafische capaciteit.

De MEDION ERAZER P15805 Notebook koop je voordelig bij bol.com.

Vergelijkbare berichten