beste Bosch wasmachines

De beste Bosch wasmachines van dit moment.

Als je op zoek bent naar de beste wasmachine van het merk Bosch heb je veel om uit te kiezen. Wij hebben aan de hand van gebruikte technieken en de beoordelingen van klanten de top 5 met de beste Bosch wasmachines voor je gemaakt. Daardoor maak je eenvoudiger een goede keuze.

Bij het kopen van een wasmachine zijn de prestatie, energieverbruik en gebruikersgemak heel belangrijk omdat je er vaak jaren mee doet. Daar hebben wij rekening mee gehouden in onze top 5 met alleen de beste Bosch wasmachines top 5.

De beste wasmachine is de Bosch WAT285C0NL die vooral stil en energiezuinig de was doet. Deze wasmachine heeft een vulcapaciteit van maar liefst 8 Kilo waardoor de wasmachine ook geschikt is voor gezinnen. Op het duidelijke display staan alle instellingen overzichtelijk weergegeven. Ook heeft deze wasmachine een goed verlichte trommel was voor nog meer gemak zorgt. Met deze Bosch haal je een absoluut gebruiksvriendelijke wasmachine in huis die je van alle gemakken zal voorzien en vooral stil en energiezuinig is.

Met een wasmachine uit onze top 5 haal je absolute topmodellen wasmachines in huis waarbij het je aan niets zal ontbreken. Elke wasmachine heeft de perfecte prijs/- kwaliteitverhouding. Elke Bosch is met de grootst mogelijke zorg en aandacht geselecteerd.

Bosch WAT285C0NL

De prijs van de Bosch WAT285C0NL is slechts 599 euro. Je krijgt hiervoor een moderne en uiterst gebruiksvriendelijke wasmachine met een krachtig nieuwe techniek. In deze wasmachine kun je per wasbeurt 8 Kilo kleding zonder problemen wassen wat deze wasmachine geschikt maakt voor gezinnen.

De voordelen van de Bosch WAT285C0NL zijn het lage geluidsniveau tijdens het wassen van kleding en de energiezuinige motor. Het duidelijke display waarop alles te lezen is en de verlichte trommel maken de wasmachine absoluut gebruiksvriendelijk.

De nadelen van de Bosch WAT285C0NL zijn het eenvoudige ontwerp van de wasmachine. Als je het snelle wasprogramma wilt gebruiken kun je aanzienlijk minder tegelijkertijd wassen.

Deze Bosch wasmachine is absoluut een geschikt model voor gezinnen. Dit is te danken aan het was laadvermogen, eenvoudige bediening en de stilte waardoor je altijd kunt wassen. Voor deze topper is absoluut het spreekwoord een kind kan de was doen van toepassing.

Wat direct opvalt aan deze Bosch wasmachine is het laadvermogen van 8 Kilo. Daardoor kun je er relatief veel was tegelijkertijd in kwijt. Daarbij kan deze wasmachine tot 1400 toeren centrifugeren waardoor was minder vochtig uit de wasmachine komt wat fijn is voor het drogen.

Je koopt de Bosch WAT285C0NL voor een aantrekkelijke prijs bij Coolblue. Je oude wasmachine nemen ze kosteloos retour.

Bosch WAT28655NL i-DOS

De prijs van de Bosch WAT28655NL i-DOS is slechts 668 euro. Je krijgt voor deze prijs een modern en gemakkelijk te bedienen wasmachine. De i-DOS techniek zorgt er ook nog eens voor dat zelf doseren echt verleden tijd is. Dat maakt wassen een stuk makkelijker waarmee deze Bosch onze tweede plek zeker heeft verdiend.

De beste wasmachine vinden

De voordelen van de Bosch WAT28655NL i-DOS zijn het lage energieverbruik en het i-DOS systeem dat voor veel gebruikersgemak zorgt tijdens het wassen. De Bosch is ook nog eens energiezuinig en beschikt over verschillende wasprogramma’s die overzichtelijk worden gepresenteerd op het scherm.

De nadelen van de Bosch WAT28655NL i-DOS zijn het wasmiddel reservoir dat maar een wasmiddel kan bewaren. In vergelijking met andere modellen kan deze wasmachine bij specifieke programma’s wat meer geluid maken.

Deze Bosch wasmachine is een uitstekende keuze voor kleine gezinnen die voldoende capaciteit nodig hebben. Waaraan het binnen deze wasmachine zeker niet zal ontbreken met de 8 Kilo. Het i-DOS systeem zorgt voor absoluut gemak waardoor wassen ook eenvoudiger is dan met andere wasmachines.

Wat direct opvalt aan deze wasmachine is de allergyPlus techniek die het mogelijk maakt om was pollen en mijtvrij te maken. Ook de doseerfunctie van deze wasmachine werkt uitstekend. Dat zorgt voor elke wasbeurt een gegarandeerd schone was. De centrifuge functie gaat tot 1400 toeren waardoor was droger uit de trommel komt.

De Bosch WAT28655NL i-DOS koop je bij Coolblue en je oude wasmachine nemen ze kosteloos mee.

Bosch WAU28S50NL i-DOS

De prijs van de Bosch WAU28S50NL i-DOS is 749 euro. Je krijgt voor deze prijs een energiezuinige wasmachine met i-DOS doseersysteem dat wassen een stuk gemakkelijker maakt. De ruimte die je met deze Bosch wasmachine hebt is met 9 kilo groot waardoor je veel meer kleding kunt wassen.

De voordelen van de Bosch WAU28S50NL i-DOS wasmachine is het lage energieverbruik van iedere wasbeurt en de inhoud van 9 kilo. De wasmachine heeft een automatisch doseersysteem waardoor je wasmiddel niet handmatig hoeft te doseren.

De nadelen van de Bosch WAU28S50NL i-DOS zijn de prijs die hoger ligt dan de andere wasmachines uit onze top 5 en de zelfreinigende wasmiddellade die niet altijd even goed functioneert waardoor je deze in de gaten moet houden.

Wasmachine als beste uit onze test

Deze Bosch is geschikt voor grotere gezinnen waarbij voldoende capaciteit en gemak in gebruik enorm belangrijk zijn. Je kunt dankzij het minimale geluidsniveau wassen op ieder moment van de dag.

Wat opvalt aan de Bosch WAU28S50NL i-DOS is de grote capaciteit van 9 kilo en het i-DOS doseersysteem waardoor je geen wasmiddel handmatig hoeft te doseren. Verder droog je was met de 1400 toeren centrifuge in een handomdraai.

Je koopt de Bosch WAU28S50NL i-DOS voor een aantrekkelijke prijs bij Coolblue.

Bosch WAT28645NL i-DOS

De prijs voor deze Bosch WAT28645NL i-DOS wasmachine is slechts 579 euro. Je krijgt een degelijke wasmachine met een relatief eenvoudig ontwerp. Met het i-DOS systeem is wasmiddel knoeien echt verleden tijd want doseren doet deze wasmachine volledig automatisch.

De voordelen van de Bosch WAT28645NL i-DOS is het automatische doseersysteem maar zeker ook het lage geluidsniveau waardoor je op ieder moment van de dag kunt wassen. Deze wasmachine is ook enorm energiezuinig.

De nadelen van de Bosch WAT28645NL i-DOS wasmachine zijn vooral de inhoud van de trommel die slechts 7 kilo bedraagd. Daardoor is deze wasmachine niet geschikt voor gezinnen. In tegenstelling tot de andere modellen krijg je geen piep of melding wanneer de wasmachine klaar is.

Deze Bosch wasmachine is zeker een prachtig model voor kleinere huishoudens die energiezuinig hun was willen doen. De trommel biedt ruimte voor 7 kilo en verder heb je veel wasprogramma’s tot je beschikking en maakt deze machine weinig geluid.

De trommel inhoud van deze wasmachine valt met de slechts 7 kilo direct in het oog. Daarmee is dit een zeer geschikte wasmachine voor bewuste en vooral kleinere huishoudens. Op de machine is het moderne i-DOS systeem aanwezig waardoor je nooit meer handmatig hoeft te doseren. Verder haal je de was er relatief door uit dankzij de 1400 toeren.

Je koopt de Bosch WAT28645NL i-DOS wasmachine bij Coolblue voor een aantrekkelijke prijs. Ook je oude machine nemen ze direct gratis mee.

Bosch WAN28242NL

De laatste wasmachine uit onze top 5 is de Bosch WAN28242NL die je voor een bedrag van slechts 470 euro kunt kopen. Je krijgt hiervoor een energiezuinige wasmachine die zowel in water als het verbruik van elektriciteit bespaard. Dit komt mede door de trommel die slechts 7 kilo bedraagt.

De voordelen van de Bosch WAN28242NL zijn absoluut het lage energie- en waterverbruik dat veel mensen in deze tijd zal aanspreken. Je kunt dankzij de eenvoudig te bedienen programmakeuze een ook makkelijk het juiste programma kiezen wat zorgt voor extra gebruikersgemak.

De nadelen van de Bosch wasmachine zijn absoluut de inhoud die slechts 7 kilo bedraagt. Deze is voor een gezin absoluut te weinig. Je krijgt bij deze wasmachine ook geen i-DOS doseersysteem waardoor je zelf moet afmeten hoeveel wasmiddel nodig is.

Deze Bosch WAN28242NL wasmachine is zeker geschikt voor kleinere huishoudens die voldoende hebben aan 7 kilo wassen en een eenvoudig te bedienen wasmachine willen. Want op het display stel je in een handomdraai jouw favoriete wasprogramma in.

Wat opvalt aan de Bosch WAN28242NL wasmachine is de slimme manier waarop was gewassen kan worden en waardoor de wasmachine minder energie als water verbruikt. Om de was zo droog mogelijk uit de machine te krijgen centrifugeert deze op 1400 toeren.

Deze Bosch WAN28242NL wasmachine koop je voordelig bij Coolblue. Heb je een oude machine? Dan nemen ze deze kosteloos mee.

Kies eenvoudig en snel voor extra service.

Wanneer je de beste Bosch wasmachine koopt wil je er natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Daarom worden er verschillende keuzes aangeboden. Van het op de juiste verdieping zetten van de wasmachine als het aansluiten en gebruiksklaar maken.

Voor deze service betaal je wel extra voor de inspanning en tijd die de monteurs bij je aan het werk zijn. Echter is het de kosten meer dan waard omdat je verzekerd bent dat je de wasmachine na een proefdraai direct kunt gebruiken om te wassen.

Het bezorgen zonder plaatsing of tillen naar een verdieping is overigens kosteloos. Met de garantie zit het ook zeker wel goed. Want op alle wasmachines van het merk Bosch krijg je naast 2 jaar Coolblue garantie ook nog eens Bosch fabrieksgarantie. Daarmee ben je er dus van verzekerd dat je de komende jaren probleemloos kunt wassen.

Conclusie beste Bosch Wasmachine.

Je hebt bij het kiezen van een nieuwe Bosch wasmachine veel keuze. Hierbij zijn smaak en de nieuwe technieken die je wenst ook belangrijk. Wij hebben dit in onze selectie wasmachines meegewogen zodat je verzekerd bent van een juiste keuze. Of je nu de eerste uit de reeks of laatste kiest het zijn elk topmodellen van het gerenommeerde merk Bosch.

Het doseersysteem i-DOS is absoluut een aanrader om te overwegen. Waarbij je rekening dient te houden dat je slechts een enkel wasmiddel kunt plaatsen. Wil je ook witte kleding wassen dan kan het dus lastiger zijn omdat in het reservoir al color wasmiddel is geplaatst. Dit is ook een veel gegeven nadeel door consumenten.

Vergelijkbare berichten