oktober 14

Op zoek naar de beste muis voor je computer? – Dit is de top 5!

0  comments

Ieder huishouden heeft tegenwoordig wel een laptop of computer in huis. Het is simpelweg onmisbaar geworden in onze huidige maatschappij. Het belang van dit product wordt duidelijk door het feit dat een groot deel van onze irritaties worden veroorzaakt door onze laptop of computer. Niets is namelijk zo vervelend wanneer dit even niet meewerkt namelijk.

Herken jij dit? Dan kan ik je de hand schudden want ik zit ook vaak met dit soort irritaties. Inmiddels ben ik er wel achter dat het belangrijk is om de beschikking te hebben over het beste materiaal. Op die manier breng je jouw irritaties terug tot een minimum. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan een toetsenbord, maar deze zit bij een laptop al geïntegreerd. Daarom kijken we in dit artikel naar de beste muis, deze kan je namelijk gebruiken voor zowel je computer als je laptop!

  • Vind de beste muis voor een soepele ervaring
  • De beste muis voor zowel gamen als normaal gebruik
  • Een goede muis is essentieel voor het gebruik van je computer of laptop
  • Haal de beste muis in huis!

Goed, we gaan dus kijken naar muizen in dit artikel. We zullen aandacht gaan schenken aan factoren waar je op zou kunnen letten bij het kopen van een muis en daarna kijken we naar de top 5 beste muizen. Uiteindelijk ben je hiervan op de hoogte en kan ook jij de beste muis in huis halen!

De beste muis: waar op letten?

Bij vrijwel ieder product zijn er dingen waar je op kan letten voordat je het koopt. Je kent het wel, je bent op zoek naar iets, maar het moet wel voldoen aan een aantal eisen. Bij een muis is dat dus ook zo. Er zijn veel mensen niet op de hoogte van waar een muis allemaal aan moet voldoen en dus gaan we hieronder kijken naar factoren die mee kunnen spelen bij het aanschaffen van een muis.

Waarvoor gebruik je de muis?
Ten eerste moet jij jezelf de vraag gaan stellen waar je de muis voor gaat gebruiken. Wil je er vooral mee gamen, of gebruik je hem voor werk bijvoorbeeld. Dit maakt voor een groot deel uit waar jouw muis allemaal aan moet voldoen. Een gaming muis moet wat geavanceerder zijn en beschikken over meer knoppen. Denk hier dus goed over na.

Met draad of zonder?
Wanneer je op zoek bent naar een muis, zal het je opvallen dat er twee types zijn: namelijk met draad en zonder draad. Beide types hebben zo hun voordelen. Zo heb je bij een muis zonder draad bijvoorbeeld meer bewegingsvrijheid dan bij een muis met draad. Een bedrade muis heeft daarentegen weer als voordeel dat de connectiviteit vaak wat beter is. Dat wil zeggen dat hij sneller reageert op jouw bewegingen.

ELEKTRONICA DEALS VAN DE WEEK

WACHT! MIS DEZE ACTIES NIET! Wil jij altijd de beste Deals? Dan is dit je Kans! Bekijk DEZE Wekelijkse ACTIES!

Sale

Hoeveelheid knoppen
Ook kan je letten op de hoeveelheid knoppen dat aanwezig is op een muis. Zo kan het handig zijn om enkele knoppen te hebben die je kan gebruiken als sneltoetsen.

DPI
Een belangrijke eigenschap van een muis is de DPI. Dit staat voor dots per inch en geeft aan hoeveel kleine verschillen een muis kan detecteren. Hoe hoger de DPI, hoe beter de prestaties zullen zijn van de muis.

De top 5 beste muizen voor je computer of laptop

Dan zijn we nu aangekomen bij het stuk waar het in dit artikel eigenlijk om draait. We gaan kijken naar de beste muizen die op de markt zijn en dit zal worden gedaan door middel van een top 5 lijstje. Bij het samenstellen van de lijst is er rekening gehouden met bovenstaande factoren. Zo staat in de lijst bijvoorbeeld een gaming muis, een muis met draad en een muis zonder draad. Hoe dan ook, de muizen hieronder behoren tot de besten!

Logitech Lgt-m235b M235 Draadloze Muis Donkergrijs

De eerste muis van onze lijst is afkomstig van het merk Logitech, een goede bekende in de wereld van computers. Deze muis is draadloos en levert enorm goede prestaties.

Een groot voordeel is dat de muis geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen. Daarnaast is de batterijduur enorm goed. Deze kan namelijk tot wel een jaar mee. Met een DPI van 900 zul je niet teleurgesteld zijn en is hij goed geschikt voor vrijwel ieder gebruik.

Dat de prestaties van de muis goed zijn, is terug te zien in de beoordelingen. Vrijwel iedereen die de muis gebruikt of heeft gebruikt, beoordeelt hem met een maximale beoordeling van 5 sterren. Daardoor staat deze muis met recht op de lijst met beste muizen.

SteelSeries Rival 600 – Optische Gaming Muis – 12000 CPI 

 De volgende muis is er eentje uit de wat duurdere categorie. Echter is de prijs wel realistisch wanneer je kijkt wat je er allemaal voor terugkrijgt.

De muis is bedraad en dit zorgt automatisch voor een fantastische connectiviteit. De DPI van 12.000 is enorm goed en daardoor zullen zelfs de kleinste verschillen worden gedetecteerd. Verder is hij voor iedereen geschikt, of je nu links- of rechtshandig bent. Voor extra comfort beschikt de muis over verschillende gripstijlen.

Gamers kunnen hun hart ophalen met deze muis. Wil jij ook jouw tegenstanders te snel af zijn dankzij de muis? Dan kan je hem hier vinden.

Trust Fyda – Comfort Muis / Zwart

De volgende muis is er dan weer eentje uit de goedkopere categorie, maar dat wil niet zeggen dat je inlevert qua kwaliteit. Deze muis van het merk Trust biedt optimaal comfort.

Dankzij de USB-kabel heb je altijd een stabiele verbinding. De muis is er volledig op gericht om jou een zo goed mogelijk comfort te kunnen bieden en dat is terug te zien in het design. De DPI is verstelbaar en ook beschikt de muis over zes toegankelijke knoppen.

Gebruikers zijn erg tevreden over deze muis en misschien ben jij wel de volgende tevreden gebruiker. Deze muis is namelijk ook echt een topper.

Microsoft Wireless Mobile 3500 – Draadloze Muis

We gaan door met alweer de vierde muis van het lijstje. Deze keer is hij afkomstig van het merk Microsoft. Een vertrouwd merk en ook met deze muis wordt de plank niet misgeslagen.

Zo is hij geschikt voor iedereen en maakt het niet uit of je links- of rechtshandig bent. De reacties van de muis zijn in orde en hij doet wat je ervan mag verwachten. Een ander bijkomend voordeel is dat de muis vrijwel op ieder oppervlak goede prestaties kan leveren. Onder gebruikers wordt de muis geprijsd vanwege het comfort en om hoe goed hij in de hand ligt.

TeckNet Pro 2.4G Draadloze Muis, M3 | 2600DPI

We zijn alweer beland bij de laatste muis van de lijst, maar het is zeker niet de minste. Hij is afkomstig van een misschien wat minder bekend merk, maar dat mag de pret zeker niet drukken.

De muis is namelijk erg scherp geprijsd. Hij heeft een DPI van 2600, wat erg goed is in deze prijscategorie. Wat wel goed is om te weten, is dat deze muis voornamelijk is gericht op rechtshandigen. De muis is erg makkelijk in gebruik en dat is dan ook waar gebruikers de muis om prijzen. Het is een schoolvoorbeeld van dat een goed product niet per se duur hoeft te zijn. Deze TeckNet muis is dan ook een mooie afsluiter van het lijstje.

Haal de beste muis in huis!

Naast dat het lekker rijmt, is het tijd om zelf in actie te komen en de beste muis aan te schaffen. Op die manier hoef jij je niet mee te ergeren aan trage input en heb je een fijne muis tot je beschikking die altijd fijn in de hand ligt. Neem dus zeker even een kijkje bij de muizen van het lijstje hierboven!

Hopelijk heb je iets aan dit artikel gehad en ik hoop je natuurlijk weer terug te zien bij het volgende blogbericht.


Tags


Ook interessant

Hoe kan je zelf piano leren spelen? Tips!

Hoe kan je zelf piano leren spelen? Tips!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>