de-5-beste-wasmachine-met-een-bovenlader-953-w360-h144

De 5 beste wasmachine met een bovenlader

Wil je een nieuwe wasmachine kopen en het liefst met een bovenlader? Dan is het goed dat je op deze pagina terechtgekomen bent. Wij hebben namelijk de beste wasmachines met bovenlader voor je in een top 5 gezet. Zo ben je ervan verzekerd dat je de beste wasmachine met bovenlader in huis haalt.

Wanneer je op zoek bent naar een wasmachine met voorlader heb je een ruime keuze. Bij het kiezen van een wasmachine met bovenlader is deze keuze een stuk beperkter. Toch heeft een bovenlader een aantal bijzonder goede voordelen die het overwegen waard zijn. Daarover vertel ik je meer in dit vergelijk met de beste wasmachines met bovenlader.

De beste wasmachine uit onze tekst is de Miele W 695 F WPM. Deze wasmachine kent een groot gebruiksgemak en heeft een Soft honinggraad trommel. Daarmee was je wasgoed voorzichtig en een stuk schoner dan andere modellen. Zonder dat je de kleding beschadigd. Wat direct aan deze wasmachine opvalt is het geluidsniveau bij centrifugeren. Met slechts 71 Decibel kun je deze echt stil noemen. Dat maakt wassen om ieder tijdstip mogelijk. Ook heeft deze wasmachine een zelf reinigende wasmiddel lade waarmee deze geheel automatisch schoongemaakt zal worden.

Met een van boven te laden wasmachine ben je verzekerd van absoluut wasgemak en natuurlijk een schone was. De modellen die wij hebben vergelijken zijn absolute topmodellen die niet onderdoen van andere wasmachines met een voorlader.

De meest wasmachines met bovenlader zijn door de gebruikte techniek relatief zuinig. Dat is een groot voordeel in deze tijd waarbij alles om verbruik en duurzaamheid draait. Daar hoef jij je met onze keuze dus geen zorgen meer over te maken.

Miele W 695 F WPM

De prijs van de Miele W 695 F WPM wasmachine met bovenlader is 1519 euro. Je krijgt hiervoor een wasmachine die je makkelijker in een kleine ruimte kunt plaatsen dankzij het smallere model. Maar ook een wasmachine die is voorzien van veelbelovende wasprogramma’s en een krachtige was techniek.

De voordelen van deze Miele W 695 F WPM zijn absoluut de ruimte die deze wasmachine inneemt. Je kunt hebt als je klein woont makkelijker kwijt. Daarnaast is deze wasmachine relatief stil met slechts 91 decibel tijdens centrifugeren. Daardoor kun je hem altijd gebruiken. Ook de trommel met zachtere honinggraad zorgt ervoor dat je was veilig schoongewassen zal worden waarbij kleding niet snel zal beschadigen.

De nadelen van deze Miele zijn vooral de inhoud van de trommel. Je kunt in deze wasmachine maar 6 Kilogram was kwijt. Daardoor is deze wasmachine minder geschikt voor gezinnen. Ook de prijs is in vergelijking met andere wasmachines relatief hoog. Hoewel de wasmachine in verbruik minder duur wast.

Deze Miele W 695 F WPM wasmachine koop je vooral als je weinig ruimte hebt om een wasmachine te plaatsen. Maar ook wanneer je niet veel was hebt of een duurzame wasmachine wil met nieuwste technieken en mogelijkheden. Want dat heeft deze wasmachine zeker.

Wat direct opvalt aan de Miele W 695 F WPM is het lage verbruik en de stilte. Je wast dus op ieder moment van de dag. Verder is deze wasmachine uitgerust met de nieuwste techniek als een zelf reinigende wasmiddel lade wat absoluut een voordeel is.

Je koopt deze bovenlader wasmachine voor een aantrekkelijke prijs bij Coolblue.

AEG L8TEN73 ÖKOMix

Beste aeg wasmachine

De prijs van de AEG L8TEN73 ÖKOMix is slechts 799 euro. Je krijgt hiervoor een wasmachine die je vanaf de bovenkant kunt laden met wasgoed. Je plaatst deze wasmachine makkelijk in kleinere ruimten en de wasmachine is absoluut energiezuinig en daardoor voorzien van het A+++ energie label.

De voordelen van de AEG L8TEN73 ÖKOMix zijn absoluut de energieklasse en de ÖKOMix techniek die wasmiddel vooraf in water oplost. Hierdoor wast de wasmachine kleding makkelijker schoon en heb je geen wasmiddelresten meer op kleding. Daarnaast is deze AEG wasmachine voorzien van een ProSense sensor die aan de hand van belading de was duur aanpast.

De nadelen van de AEG L8TEN73 ÖKOMix zijn vooral de inhoud met slechts 7 kilo waardoor deze niet geschikt is voor gezinnen. Het geluid van de wasmachine tijdens centrifugeren is 79 Decibel en luid.

Deze AEG Wasmachine koop je vooral wanneer je minder ruimte hebt om een wasmachine te plaatsen of het prettiger vindt vanaf de bovenzijde te laden. Samen met de gunstige prijs voor deze wasmachine is dit voor tweepersoonshuishoudens een uitstekende keuze.

Wat direct opvalt aan deze wasmachine is gebruik gemaakt van nieuwere technieken waardoor je in de praktijk ook minder energie zal verbruiken. Je kunt hierbij denken aan de ÖKOMix en ProSense sensor voor het beladen. Je kunt gebruik maken van verschillende soorten wasprogramma’s die je eenvoudig kunt instellen.

Je koopt deze AEG L8TEN73 ÖKOMix wasmachine met bovenlader voor een aantrekkelijke prijs bij Coolblue.

Whirlpool TDLR 70220

De prijs voor de Whirlpool TDLR 70220 wasmachine is slechts 495 euro. Je koopt voor deze prijs een degelijke wasmachine die je makkelijk kunt bedienen. Ook deze wasmachine is zeer zuinig met energie en heeft het A+++ energielabel. Het is een veelbelovende wasmachine die je verwachtingen absoluut zal overtreffen.

De voordelen van deze Whirlpool TDLR 70220 absoluut het energieverbruik wat deze wasmachine tot een duurzaam product maakt. Maar ook de beladingssensor en FresCare+ functie waardoor je was tot 6 uur na een wasbeurt de was nog kan uitnemen zijn welkome aanvullingen.

De nadelen van de Whirlpool TDLR 70220 wasmachine zijn in eerste instantie de toeren voor het centrifugeren van was. Deze gaan tot slechts 1200 toeren waardoor was natter uit deze wasmachine komt. Hierdoor kan een droger meer moeite hebben met het drogen van wasgoed wat aanzienlijk meer energie kost. Daarnaast kun je slechts 7 kilogram tegelijkertijd wassen en maakt deze wasmachine relatief veel geluid door de toonhoogte.

Deze Whirlpool TDLR 70220 wasmachine is absoluut geschikt voor tweepersoonshuishoudens of kleine gezinnen. Door de lagere toeren van centrifugeren en de beladingssensor zorgen ervoor dat deze wasmachine absoluut energiezuiniger is.

Wat direct opvalt aan de Whirlpool wasmachine is het lage energieverbruik en het smalle formaat waardoor je deze laptop overal makkelijk tussenpast. Deze wasmachine is daarbij uitgerust met een beladingscensor wat prettig werkt en een FresCare+ uitrusting waardoor je was langer in de trommel van de wasmachine kunt bewaren.

Je koopt deze Whirlpool TDLR 70220 voordelig bij Coolblue.

Zanussi ZWY61225NW

Beste wasmachine voor een alleenstaande

De Zanussi Wasmachine met bovenlader koop je al voor een bedrag van 419 euro. Je krijgt voor deze prijs een relatief voordelige wasmachine met compact formaat en programma voor een snelle was. Het voordeel van deze wasmachine is vooral de werkhoogte.

De voordelen van de Zanussi ZWY61225NW wasmachine zijn het smalle ontwerp en de makkelijke bediening. Waarbij ook een wasprogramma beschikbaar is waarmee je binnen 30 minuten een was kunt draaien. Daarnaast zit op deze wasmachine een uitstel functie. Daarmee bepaalt je binnen welke tijd de was gedaan moet worden waardoor je deze kunt klaarzetten.

De nadelen van de Zanussi ZWY61225NW zijn vooral de inhoud van de wasmachine die beperkt is tot 6 kilogram wasgoed. Daarnaast verbruikt deze wasmachine meer energie voor een wasbeurt en gaat de centrifuge tot slechts 1200 toeren zodat kleding natter uit de wasmachine komt. Zeker als je de was hierna in de droger wil doen kost het meer energie omdat de droger er langer over zal doen.

Deze Zanussi ZWY61225NW is een perfecte wasmachine voor een laag bedrag. Hoewel het energie verbruik iets hoger ligt dan bij andere modellen heeft deze wasmachine nog altijd een A++ label. De wasmachine is hierdoor zeer geschikt voor kleine gezinnen of tweepersoons huishoudens.

Wat direct opvalt is de voordelige prijs waarvoor je de wasmachine kunt kopen. Hoewel het energie verbruik iets hoger ligt weegt dit niet op tegen de voordelen die de wasmachine heeft. Zo beschikt de wasmachine over een goede was kwaliteit en kun je de programma’s makkelijk instellen.

Je koopt deze Zanussi ZWY61225NW wasmachine voor een aantrekkelijke prijs bij Coolblue.

Miele W 667

beste wasmachine aeg

Deze Miele wasmachine met bovenlader koop je voor een bedrag van 1167 euro. Je krijgt hiervoor een wasmachine die is uitgerust met een SoftCare trommel en pauze functie waardoor je later nog was kunt toevoegen. Daarnaast is deze wasmachine ook geluidsarm met slechts 72 decibel.

De voordelen van de Miele W 667 wasmachine is absoluut het energieverbruik. Zo heeft deze Miele een energielabel A+++. De SoftCare honinggraad wastrommel zorgt dat kleding mooier en schoner uit de wasmachine komt en de pauze functie is handig als je was tussentijds wilt toevoegen. Deze wasmachine is absoluut gebruiksvriendelijk en zeer makkelijk te plaatsen door het smallere design.

De nadelen van deze Miele wasmachine zijn de inhoud van de trommel met slechts 6 kilogram en de toeren waarmee de wasmachine centrifugeert. Zo komt was met 1200 toeren centrifuge natter uit de wasmachine waardoor de droger wellicht meer moeite heeft om was droog te krijgen. Op deze wasmachine is ook geen uitgestelde tijd instellen mogelijk. Ook de relatief hoge prijs is een nadeel van deze wasmachine.

Deze Miele W 667 is absoluut een goede wasmachine voor kleine gezinnen, ouderen of wanneer je net bent gaan samenwonen. De was komt perfect uit de wasmachine en de bediening is eenvoudig. Je past deze wasmachine daarbij ook makkelijker in huis als je kleiner behuisd bent.

Wat direct opvalt aan de Miele W 667 is het lage verbruik tijdens het wassen. De wasmachine scoort bijzonder goed in vergelijking met andere wasmachines met bovenlader.

Je koopt deze bovenlader wasmachine voor een aantrekkelijke prijs bij Coolblue.

Conclusie wasmachines met bovenlader.

Een bovenlader kan bijzonder prettig zijn omdat je niet meer hoeft te bukken. Dat hebben al de wasmachines uit onze top 5 gemeen. Welke wasmachine uit ons overzicht je ook koopt het zijn allemaal echte topmodellen waar je veel gemak van zal hebben.

Het algemene nadeel dat bij elke wasmachine met bovenlader te vinden is heeft vooral te maken met de was capaciteit van slechts 6 tot 7 kilogram. Dat maakt deze wasmachines niet geschikt voor grotere gezinnen waar vaak gewassen moet worden.

Waar je rekening mee moet houden is de breedte van de wasmachines en dat het niet mogelijk is om een droger bovenop de wasmachine te plaatsen door de bovenlader.

Een algemeen voordeel is absoluut het energieverbruik. Deze is relatief laat bij wasmachines met een bovenlader.

Vergelijkbare berichten