Dyson V11 Absolute Extra

Dyson V11 Absolute Extra – Krachtpatser!

Je huis brandschoon houden is nu nog eenvoudiger met de Dyson V11 Absolute Extra, een zeer krachtige steelstofzuiger, die geen gebruik maakt van stofzuigerzakken. Deze stofzuiger is zonder snoer, dus je hoef niet meer van het ene stopcontact naar het andere te lopen of bang te zijn dat iemand over het snoer zal struikelen. De kracht die je met de V11 Dyson stofzuiger kan ervaren is ongelofelijk! Zelfs het meest hardnekkige vuil zal geen kans hebben tegen deze stofzuiger.

 

De juiste reinigingsmodus voor de juiste taak

Dankzij de drie reinigingsstanden van de Dyson V11 stofzuiger kan je de prestaties voor alle taken in huis optimaliseren. Je kan simpelweg kiezen voor de stand die je op dat moment nodig hebt. Zo zet je de stofzuiger volledig naar je eigen hand. De eco-stand geeft je de mogelijkheid om tot 60 minuten looptijd te gaan, je ziet het goed, 60 minuten!

Zo kan je langer alle soorten vloeren schoonmaken. Daarnaast heb je de auto mode die ervoor zorgt dat de Dyson zich op intelligente wijze aanpast aan verschillende vloertypes en dat is  nog niet alles wat je met deze modus kan.

Deze modus reinigt namelijk alle vloertypes in diepte. Hierdoor heeft diepliggend vuil geen kans meer en zal je huis nog schoner aanvoelen. Het heeft een optimale balans tussen kracht en loopsnelheid. Dus je hebt de juiste kracht, waar je ook schoonmaakt.

Maar als de kracht nog niet voldoende is, switch dan naar de boost-modus. Deze heeft twee keer de zuigkracht van elke andere snoerloze stofzuiger. Met deze modus kan je snel en intensief heel je woning reinigen. Het enige nadeel van deze modus is dat de accu van de stofzuiger sneller leeg zal raken.

Voor lang gebruik van de stofzuiger is deze stand dan ook niet aan te raden.

dyson v11
Afbeelding van Coolblue.nl

 

Dyson V11 Absolute voor vloeren en tapijten

Een toppunt aan de Dyson V11 is dat het toestel geleverd wordt met maar liefst vier verschillende opzetstukken zodat je het hele huis kan schoonmaken. Je ontvangt een zachte afstofborstel die er voor zorgt dat je kwetsbare oppervlakten voorzichtig zal kunnen stofzuigen. Daarnaast is er een geïntegreerde digitale motor die de borstel tot maar liefst 60 keer per seconde laat draaien.

Deze borstel bestaat uit stijve, nylon borstelharen. Deze zullen diep door het tapijt dringen om vuil te verwijderen, terwijl de koolvezel filamenten het fijne stof op harde vloeren opvangen. Het is dus ideaal om haren van huisdieren en vastgelopen vuil te verwijderen.

Vervolgens beschikt het toestel ook over een spleetmondstuk dat geschikt is voor het schoonmaken van randen en in smalle spleten.
Perfect dus voor plinten en tussen trappen, want deze zullen natuurlijk ook schoongemaakt moeten worden.

Tenslotte, maar zeker niet onbelangrijk, is er een combinatie stuk. Hierbij heb je twee opzetstukken in één, zodat je eenvoudig kan wisselen tussen verschillende oppervlaktes. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld op de trap en in de auto.

Maar dat is niet alles! Om je te helpen overal bij te komen, wordt deze Dyson stofzuiger geleverd met een zuigmond en een afstofborstel. Door gebruik te maken van de stevige roestvrijstalen buizen kan je gemakkelijk onder de bank of boven op de kasten komen.

Schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest, je verandert gewoon het opzetstuk dat past bij jouw zuigbeurt. Het is maar net wat je nodig hebt.

De Dyson V11 Absolute kan zelfs worden omgevormd tot een compact handmodel, wat ideaal is voor het schoonmaken van je auto of bank.

Intelligente rapportage in real time

De V11 lijkt op de V10, maar heeft een aantal verleidelijke updates waarmee hij zich weet te onderscheiden van al zijn rivalen. De meest in het oog springende is het slimme digitale display, dat je vertelt hoeveel batterij je nog hebt en de schattingen van na hoeveel tijd de batterij plat is. Het controleert de systeemprestaties 8.000 keer per seconde en rapporteert vervolgens in real time op het Lcd-scherm.

Het Lcd-scherm toont de huidige prestaties, inclusief de geselecteerde vermogensmodus dat je laat weten hoeveel batterijstroom er nog over is in elke modus, zodat je meer controle hebt over je schoonmaakbeurt. Daarnaast ontvang je van de Dyson V11 Absolute onderhoudswaarschuwingen wanneer dit nodig is.

Het herinnert je eraan de filters schoon te maken voor optimale prestaties, en informeert je over eventuele verstoppingen en hoe u deze kunt verhelpen. Tenslotte rapporteert het over verstoppingen.
Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoef je niet alles steeds helemaal na te kijken. Het werpen van een blik op het LCD- scherm biedt je genoeg informatie. Zo kan je zorgeloos stofzuigen.

dyson v11
Afbeelding van Coolblue.nl

 

Uniek energiebeheersysteem voor de batterij

De Dyson V11 Absolute heeft een heel goed batterijsysteem. In de V11 zit een iets grotere batterij dan in de V10, waardoor het gewicht stijgt naar 3,05 kilogram. Niet dat het verschil merkbaar is want de V11 is uitstekend in balans en ligt lekker in de hand.

Bovendien is de V11 met dat gewicht nog steeds niet zwaar te noemen. In het midden van de stofzuiger bevindt zich een verbeterde digitale motor, die nu een drievoudige diffuser heeft om de prestaties te verbeteren.

Dysons energie-optimaliserende technologie en batterij besparende trigger helpen de werktijd te maximaliseren, door alleen energie te gebruiken wanneer je het nodig hebt. De Dyson V11 Absolute kan de volle 60 minuten gebruikt worden zodat je voldoende tijd heb om heel het huis schoon te maken.

Zodra de 60 minuten zijn verstreken (in Eco mode met gemotoriseerde borstel), moet hij worden opgeladen.

Het volledig opladen van de batterij van de Dyson V11 neemt ongeveer 4,5 uur in beslag. Maar indien je nog andere ruimtes wenst schoon te maken kan je eenvoudig de batterij, die je er in klikt, verwijderen en vervangen met een simpele druk op de knop.

Zo haal je de lege batterij er uit en kan je een nieuwe, nog volle batterij er voor in de plaats zetten. Zo kan je verder met stofzuigen. Als je een reservebatterij hebt, raad ik je aan ze af en toe te verwisselen, zodat ze allebei de tijd hebben om zich op natuurlijke wijze te ontladen.

Via deze weg kan je met een druk op de knop gaan voor een nog langere zuig beurt. Een extra voordeel dat je kan ervaren met het toestel is dat je indien nodig een extra batterij apart kan verkrijgen.

 

Dyson V11 hygiënisch toestel

Er is meer! De Dyson V11 geeft je geen vieze handen meer. Geen stof, haren of andere troep meer op je handen, dankzij een handige truc bij deze stofzuiger; Je hoeft vanaf nu het vuil niet meer aan te raken bij het leegmaken van je stofzuiger.

Het toestel beschikt namelijk over een zeer handig ‘point and shoot’-mechanisme waarbij hij stof en afval in één handeling hygiënisch diep in je afvalbak werpt. Zo heb je geen last meer van vieze handen terwijl je je stofzuiger leegt en kan je daarna rustig verder waar je gebleven was.

Daarnaast is de filter ook wasbaar, dus je kan je stofzuiger zo goed als nieuw houden zonder dat je daar veel werk voor hoeft te doen. Je hoeft ook niet steeds te stoppen met stofzuigen om de afvalbak te legen, dankzij de grotere afvalbak.

Deze afvalbak is maar liefst 40 procent groter dan die van zijn voorganger. Het wassen van je Dyson filter is snel en eenvoudig en zorgt ervoor dat je machine optimaal blijft presteren.

Laat de filter na het wassen minstens 24 uur in een ruimte met een goede luchtstroom staan, zodat het volledig droog is voordat je het teruggeplaatst in de machine.

Zo kan je lang genieten van een goede stofzuiger en zal je huis er netjes uit blijven zien.

dyson v11
Afbeelding van Coolblue.nl

 

Drop-in docking

Een stofzuiger neemt altijd veel en onnodig plek in je kasten. Maar met de Dyson V11 Absolute heb je dat probleem niet! Na het schoonmaken kan je de Dyson V11 Absolute in het dockingstation plaatsen.

Niet alleen heb je zo een handige plek om je stofzuiger op te bergen, je stofzuiger wordt er tegelijkertijd ook in opgeladen. Zo kan je de volgende dag meteen weer verder en dat ook nog eens met een volle accu.

Er is ook ruimte om accessoires op te bergen, perfect om je gereedschap netjes te verbergen. Het station is eenvoudig aan de muur te bevestigen, zodat je de stofzuiger altijd bij de hand hebt. Zo is hij altijd klaar om te gebruiken.

Wat zit er in de doos?

Eerder in dit stuk zijn er al de nodige dingen voorbijgekomen waarmee de Dyson V11 geleverd wordt. Hier staan ze allemaal nog een keer voor je op een rijtje.
Als eerst hebben we de twee belangrijkste dingen van allemaal: de stofzuiger en de daar bijbehorende handleiding.

Daarnaast vind je verschillende zuigmonden en andere accessoires, namelijk: de torque zuigmond, vloer zuigmond met zachte roller, combinatie-accessoire, kierenzuiger, gemotoriseerde miniborstel, zachte afstofborstel, borstel voor hardnekkig vuil, oplaadstation, wand storage clip en wandbevestigingsmateriaal. Genoeg accessoires voor een goede en verbeterde ervaring tijdens het stofzuigen.

Conclusie: Dyson V11 Absolute Extra

Dyson snoerloze technologie maakt stofzuigen overal in huis eenvoudiger. Hij is ook ontworpen om dierenharen op te pakken, dus perfect voor gezinnen met harige vrienden. Met de Dyson V11 Absolute kan je jouw huis weer een nieuw leven inblazen. Een echte aanrader!

Vergelijkbare berichten