Welke elektrische step past bij jou? De top 3!

Steppen is tegenwoordig het nieuwe fietsen, vooral met een elektrische step. Steeds meer mensen vinden het steppen een leuke, gezonde uitdaging. In plaats van de fiets te pakken, pak jij de step. Ga je op bezoek bij je ouders? Dat kleine stukje in de warme zon doe je op de step!

Wij mensen zijn altijd wel van het gemak. Wij willen allemaal snel en zonder moeite van onze ouders weer terug naar huis. Daarom is een step niet ideaal, maar een elektrische step wel!

Waarom kiezen voor een elektrische step?

Een elektrische fiets is net zo makkelijk als een elektrische step. Waarom kies je dan toch voor de step? Laat ik je eens vertellen dat je niet hoeft te kiezen. Beide opties kan je in de schuur neer zetten!

Wanneer je zin hebt om de steppen kan je steppen. Als je zin hebt om te fietsen, dan ga je fietsen. Beide op een makkelijke manier om dat ze elektrisch zijn. Maar waar moet de elektrische step aan voldoen? De volgende functies zijn belangrijk:

  • Hoelang gaat de batterij mee?
  • Kan de step opgevouwen worden?
  • Hoeveel vermogen heeft de step?

De beste elektrische steppen

Wij hebben wat onderzoek voor je gedaan. Daaruit zijn 3 verschillende steps gekomen. Elke step kan je makkelijk en veilig van je ouders en weer terug naar huis toe brengen!

Ninebot elektrische step

De Ninebot elektrische step is een ideale step voor volwassenen. Je kan maar liefst 40 kilometer op de batterij rijden zonder enige problemen. Naar je ouders en terug zal geen enkel probleem zijn. Helemaal niet als je bij elkaar om de hoek woont. 

Het handig is dat je hem kan opvouwen. Hij zal dus niet bij je ouders in de weg staan. De step kan tot 25 kilometer per uur door het uitstekende vermogen. Je bent dus net zo snel op je bestemming als met een fiets. 

IScooter® – Elektrische Step

Een andere step is de iScooter® – Elektrische Step. Deze is speciaal ontworpen voor volwassenen. Hij heeft een beoordeling van andere klanten gekregen van maar liefst 5 sterren. Hij kan ongeveer 3 a 4 uur non stop rijden met deze batterij. 

De step kan tot 25 kilometer per uur, zo kan je de ijscoman nog eens inhalen. De step kan makkelijk opgevouwen worden zodat je hem op je rug mee kan dragen. 

Elektrische Step Xiaomi Essential

De laatste maar zeker niet de minste step is de Elektrische Step Xiaomi Essential. Deze step kan nog tot 20 kilometer per uur over de straten heen rijden. Zonder enige moeite rij je de fietsers voorbij. 

Hij is makkelijk in te klappen waardoor hij snel mee te nemen is. Hij kan over het algemeen 2 a 3 lang rijden zonder dat de step opgeladen hoeft te worden. 

Conclusie

Uit de steppen hierboven zal ik persoonlijk de Ninebot step kiezen. Dit is de eerste step. De step kan maar liefst 40 kilometer lang mee zonder hem op te hoeven laden. Dat is heerlijk als je snel even langs de winkel moet.

Hier zal ik snel en graag gebruik van willen maken. De elektrische steps zijn uiteraard allemaal goed, maar deze heeft mijn voorkeur!