De perfecte elektrische zout- en pepermolen vind je hier!

Om je eten lekkere smaak te geven, kan een elektrische zout- en pepermolen goed van pas komen. Zout en peper worden voor alles gebruikt. Zo gebruik je overal zout in, zelfs in aardappelpuree of een cake. 

Zout en peper met de hand malen kan een vervelend klusje zijn. Een elektrische zout- en pepermolen biedt de perfecte oplossing. Om gemakkelijk je kookkunsten op smaak te brengen zijn zout- en pepermolens erg handig. 

Wat maakt een elektrische zout- en pepermolen de perfecte optie?

De kans is aanwezig dat je je afvraagt “Wat moet ik precies met een elektrische zout- en pepermolen?”. Een elektrische zout- en pepermolen is een luxe item die het malen van zout en peper met een druk op de knop mogelijk maakt. 

Een elektrische zout- en pepermolen kan nog door een kind gebruik worden, zo makkelijk dat het is. Door op een knopje te drukken kun je de ideale hoeveelheid zout en peper in je kookkunsten verwerken. Voor het kopen van een zout- en pepermolen is het handig om rekening met de volgende punten te houden:

  • Hoeveel zout of peper past er in de molen?
  • Heeft de molen verschillende standen?
  • Welk materiaal zijn de draaischijven van gemaakt?
  • Werkt de molen op batterijen of een accu?

De 3 perfecte elektrische zout- en pepermolen!

Om een heerlijke smaak aan jouw kookkunsten te krijgen, is de perfecte elektrische zout- en pepermolen erg handig. Daarom hebben wij een lijstje van de 3 perfecte elektrische zout- en pepermolens gemaakt. De keuze voor de perfecte molen wordt hierdoor veel makkelijker. 

FlinQ Elektrische Peper- en Zoutmolen

De FlinQ Elektrische Peper- en Zoutmolens zijn gemakkelijk in de keuken neer te zetten door de grootte. Ze zullen nooit in de weg staan. Met een diameter van 8 cm kun je voldoende zout en peper in de molen doen. De molens hoeven hierdoor niet constant bijgevuld worden. 

De zout- en pepermolen werkt op batterijen. Als ze leeg zijn, kun je makkelijk de batterijen vervangen door nieuwe. De draaischijven zijn volledig keramisch, waardoor ze lang meegaan. Er zijn drie standen waarop je de molen kunt gebruiken. Hierdoor kun je de ideale grootte selecteren voor het gerecht. 

Peper- of Zoutmolen ‘Milano’ Elektrisch

De Peper- of Zoutmolen ‘Milano’ Elektrisch is een zout- en pepermolen met een diameter van 6,5 cm. De maler werkt als je de zout- en pepermolen omdraait. Als je de molen weer terugdraait, wordt de opening afgesloten door een speciaal sluitmechanisme. 

De molen wordt aangedreven door een AAA batterij. Door de batterijen wordt energie besparen ook nog eens makkelijk! De draaischijven zijn van keramiek gemaakt. Er zit een ingebouwd led lampje in de elektrische zout- en pepermolen, waardoor je goed ziet waar het zout of de peper terechtkomt. 

Russell Hobbs Peper- & Zoutmolen Set Elektrisch

De Russel Hobbs Peper- & Zoutmolen Set Elektrisch komt in een set van twee. Hierdoor hoef je geen aparte zout- en pepermolen te kopen. De molens zijn gemaakt van RVS waardoor ze in elk huishouden passen. 

Ook van deze molen zijn de malers gemaakt van keramiek, waardoor de malers lang meegaan. Om beter te richten met de molen zit er ook een lampje in om het beter te zien. 

Conclusie

De drie zout- en pepermolens zien er allemaal erg goed uit. Persoonlijk zal ik kiezen voor de Peper- of Zoutmolen ‘Milano’ Elektrisch. Deze molen heeft een handige draaifunctie en een lampje waardoor je kunt zien waar je richt.