LG GSJ361DIDV Door-in-door koelkast review

Op zoek naar de LG GSJ361DIDV Door-in-door koelkast? Amerikaanse koelkasten zijn altijd fijn. Ze zijn ruim en je hebt een groot vries- en vers houd gedeelte. Toch zijn er ook nadelen aan een Amerikaanse koelkast. Ze zijn vaak niet energiezuinig en maken veel lawaai. Toch is er tegenwoordig een nieuwe generatie koelkasten in omloop, deze zijn vaak energiezuinig en maken veel minder lawaai. In dit artikel behandelen wij de LG GSJ361DIDV Door-in-door koelkast en geven wij hier een review over.

 

Plus- en minpunten   LG GSJ361DIDV Door-in-door koelkast

Hieronder geven we de plus- en minpunten weer van de LG GSJ361DIDV Door-in-door koelkast.

Pluspunten:

Minpunten:

  • Energieklassen A+ niet heel zuinig, maar ook niet extreem energie slurpend.

 

Productomschrijving

Met het deur-in-deursysteem van de LG GSJ361DIDV  kun je heel makkelijk een stuk fruit, een fles mineraalwater of een pak sap uit je koelkast pakken zonder dat je de hele koelkast open hoeft te maken.

Dit is natuurlijk erg handig want zo blijven je overige etenswaren beter koel. Je kunt daarna ook meteen ijsblokjes, koud water of gecrushed ijs uit de ijs- water dispenser pakken.

Met een totale inhoud van 591 liter heb je veel ruimte om je boodschappen te koelen en in te vriezen. Hij beschikt over 3 plateaus en 2 vers lades. Je kunt je boodschappen zo makkelijk verdelen.

Het vriesgedeelte zit aan de linkerkant, met de super vries functie kom je een heel eind. Hiermee vries je alles extra snel in, je kunt ermee voorkomen dat de temperatuur in het vriesgedeelte stijgt.

 

Beknopte specificaties

Plaatsing van het apparaat is vrijstaand.

De energieklasse is A+. De hoogte is 179 cm en de inhoud van het koelgedeelte is 394 liter.

Hij geeft een watertoevoer en een waterreservoir. Je krijgt er een handleiding bij en hij is gemakkelijk te installeren.

 

Extra accessoires

Je kunt bij deze koelkast makkelijk nog wat accessoires toevoegen. Je kunt denken aan: een koelkastthermometer, rekjes, versdozen of een extra plateau.

 

Design van de   LG GSJ361DIDV Door-in-door koelkast

Het design van deze koelkast is werkelijk subliem. Het is een strak design wat tegelijkertijd ook eigentijds is. Je kunt echt pronken met deze koelkast.

Veel mensen kopen deze koelkast ook vanwege het design omdat hij zo mooi is. Aan de linkerkant zit een water dispenser en aan de rechterkant een dubbele deur.

Je hebt te maken met een door-in-door principe. Dit houdt in dat je niet de gehele koelkast open hoeft te maken om iets te pakken. Lekker handig natuurlijk. Dit is ook wat dit design uniek maakt doordat je niet heel de koelkast open hoeft te doen.

Het staat natuurlijk ook wel leuk die dubbele deur. Verder is hij erg mooi van kleur door zijn roestvrijstalen look. Je kunt hiermee echt pronken bij je familie, vrienden en kennissen. Het is een koelkast om verliefd op te worden.

 

Waarom zou je juist deze koelkast aanschaffen?

Wij hebben deze koelkast natuurlijk uitgebreid getest, maar ook gekeken naar wat andere vinden. Hij komt goed uit de bus. Hieronder vertellen we jou waarom je deze koelkast zou moeten kopen. Veel mensen zijn huiverig vanwege de afmetingen van de koelkast. Hij lijkt namelijk erg groot.

Toch als je een goede plaats weet valt dit geheel mee. Het is ook gelijk een mooie blikvanger voor in je huis. Daarnaast heeft de koelkast wieltjes, dit is erg handig omdat je hem zo goed kunt verplaatsen. De koelkast heeft veel ruimte je kunt al je boodschappen dus makkelijk kwijt.

Hij is handig ingedeeld en het deur-in-deur principe is iets wat eigenlijk elke koelkast zou moeten hebben. Alles is solide en mooi afgewerkt. De plateaus zijn van gehard glas en de laden van plastic welke soepel rollen. Het voordeel is dat de ladder niet van keihard plastic zijn. Hierdoor gaan ze langer mee en breken ze niet snel. Er zitten ventilatiegaten in de achterplaat bij het vriesgedeelte.

Deze zijn op de juiste hoogte geplaatst. Hierdoor blokkeren je spullen niet. Je hebt zo een goede luchtcirculatie en temperatuur circulatie. Bij veel koelkasten is dit niet en dan worden ze vochtig of ze vroren aan. Je hoeft geen leiding aan te leggen voor het waterreservoir.

Veel mensen kiezen om deze reden deze koelkast ook. Je kunt er 4 liter water in kwijt en kunt zo een flinke lading ijsblokjes krijgen. De koelkast is zeer stil en is ook geschikt voor in een open keuken.

Eigenlijk zijn er alleen maar positieve dingen aan deze koelkast te noemen.

Toch is er een negatief dingetje aan deze koelkast. Dat is het piepje voor als de deur openstaat, deze staat erg strak ingesteld en kun je niet aanpassen. Hij piept niet als je de deur-in-deur niet goed dicht doet.

Desondanks is dit geen reden om deze koelkast niet te kopen.

Zeker niet als je naar de prijs kijkt, dan is deze koelkast echt een koopjes als je kijkt wat je ervoor krijgt. Wat sommige mensen en wij ook wel jammer vinden is dat je met warm weer het waterreservoir vaak bij moet vullen.

Dit is natuurlijk niet echt milieuvriendelijk, en als je ijsblokjes wilt maakt hij nogal veel lawaai. Maar moet je hier de koelkast voor laten staan? Nee, natuurlijk niet, het is verder een prima koelkast.

 

Advies

Je kunt deze koelkast heel makkelijk online kopen bij diverse online witgoed aanbieders. Meet wel even alles goed op en kijk of hij echt in jouw huis past.

Daarnaast kun je hem vaak tot op de plaats van bestemming laten afleveren. Niet zo’n gek idee als je jezelf bedenkt dat deze koelkast best zwaar kan zijn. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hem in een fysieke winkel aan te schaffen. Het voordeel is dat je hem dan wel kunt zien.

Het is aan jou de keuze in prijs kan online soms veel schelen. Bekijk hem hier.

 

Vergelijkbare berichten