LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast

Ben je op zoek naar een nieuwe Amerikaanse koelkast? Dan is de LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast zeker iets voor jou. Deze Amerikaanse koelkast van LG is zeer energiezuinig met een energieklasse van A++. Daarnaast beschikt deze Amerikaans koelkast ook nog over een ijs- en water dispenser voor een koud glas water of ijsblokjes in je drinken.  Benieuwd geworden naar de LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast? Lees dan verder.

De LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast

Een van de meest aansprekende dingen van deze koelkast is dat het een door-in-door concept heeft. Dat betekent dat dat deze koelkast een klein deurtje aan de voorzijde van de koelkast heeft waarmee je makkelijk en snel je favoriete producten kunt pakken. Hiervoor hoef je de koelkast niet te openen.

Een groot voordeel hiervan is dat je doordat je niet steeds de grote deur hoeft te openen minder kou laat ontsnappen uit de koelkast waardoor de LG GSJ961NEBZ nog minder energie verbruikt.

https://www.youtube.com/watch?v=lATFWfz_euk

De voordelen van deze Amerikaanse koelkast

  • Energiezuinig
  • Door-in-Door systeem
  • Mooi design
  • Stil en duurzaam
  • Compact, maar grote inhoud

De nadelen van de LG GSJ961NEBZ

  • Met 130 kg best wel een zwaargewicht

Geschikt voor alle huishoudens

Als je al een wat groter gezin hebt ben je natuurlijk ook op zoek naar een wat grotere koelkast zodat je er meer koelproducten in kunt bewaren. Met de LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast heb je meer dan genoeg ruimte om koelproducten te bewaren in grote gezinnen. De inhoud van het koelgedeelte bevat maar liefst 405 Liter en het vriesgedeelte is goed voor 196 Liter.

Voor een wat kleinere familie is deze koelkast aan de grote kant, maar als je ervan houdt is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wat vooral mooi is aan deze koelkast is dat het een Amerikaans model is met een dubbele deur.

Waarom deze koelkast het waard is om aan te schaffen

Vooral als je een mooie keuken hebt, staat deze Amerikaanse koelkast heel chique in je keuken. Het design van de koelkast is absoluut prachtig en bijtijds. Daarnaast bespaar je dankzij de zuinige energieklasse ook nog een heel veel stroom en al helemaal als je regelmatig gebruik gaat maken van het Door-in-door systeem. Het gemiddelde verbruik van deze koelkast per jaar is +/- 376 kwh per jaar. In vergelijking tot veel andere koelkasten is dat behoorlijk zuinig.

Daarnaast beschikt de LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast ook over een digitaal display Waarop je bijvoorbeeld kunt zien hoe koel het koel gedeelte en vriesgedeelte zijn. Daarbij komt ook nog dat deze koelkast een automatisch ontdooi systeem heeft. Dit zorgt ervoor dat je je koelkast nooit meer hoeft te ontdooien en dat je je ook geen zorgen hoeft te maken over ijsvorming in de koelkast of vriezer.

Conclusie

LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast is geschikt voor zowel grote als kleinere gezinnen. Dankzij de A++ energieklasse is deze koelkast in vergelijking tot andere koelkasten een heel stuk zuiniger.

Dankzij het Door-in-door systeem verbruik je nog minder energie omdat je voor de veel gebruikte producten niet telkens de grote deur hoeft te openen van de koelkast. Je kunt daarvoor namelijk gebruik maken van de kleine deur.

Met het mooie en strakke design past deze koelkast in vrijwel elk huis. Ook is het formaat compact waardoor de LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast weinig ruimte inneemt. Toch is de inhoud van deze koelkast nog steeds groot genoeg.

 

 

LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkastBen jij overtuigd van LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast? Dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen bij Coolblue. Hier is de deze koelkast vrijwel altijd op voorraad en bezorgt Coolblue de wasmachine graag de volgende dag nog bij je thuis. 

Bekijk LG GSJ961NEBZ Amerikaanse koelkast bij Coolblue > 

 

Vergelijkbare berichten