Beste mobiele telefoon

Mobiele Telefoon- De Leukste Accessoires!

Mobiele telefoons zijn steeds belangrijker geworden in het dagelijks leven. Sinds de introductie van het product zijn ze steeds verder ontwikkeld. Je kan er nu van alles mee doen. Bijna iedereen heeft wel een mobiele telefoon of heeft er gebruik van gemaakt. Zelfs onder oudere mensen worden de mobiele telefoons steeds vaker gebruikt.

Mobiele telefoons op zichzelf zijn ondanks dat ze veel kunnen niet heel bijzonder. Het uiterlijk van de telefoons is veelal hetzelfde. De kleuren, de vormen en de camera’s zien er vaak hetzelfde uit als bij andere telefoons. Eens in de zoveel tijd een nieuwe telefoon aanschaffen helpt wel enigszins, maar toch lijkt deze dan vaak toch nog weer op je oude mobieltje.

Ik merkte dat ik er zelf ook last van had en in mijn omgeving hoorde ik meer mensen klagen over dit probleem. Gelukkig is er een vrij simpele oplossing. Zoals bij vrijwel alle producten die ontwikkeld worden, worden er ook allerlei producten ontwikkeld die bij het product passen.

Bij mobiele telefoons is dit niet anders. Er zijn genoeg accessoires voor mobiele telefoons op de markt en het maken van een keuze kan dan ook best lastig zijn. Om je te helpen bij die keuze schrijf ik dit artikel. Lees snel verder en ontdek hoe je jouw telefoon aantrekkelijker kan maken of makkelijker kan gebruiken in bepaalde situaties, door middel van enkele accessoires.

Wat is het belang van accessoires voor je mobiele telefoon?

Zoals ik net dus al benoemde zien mobiele telefoons er veelal hetzelfde uit. Vaak zie je in één oogopslag al werk merk telefoon het is. Accessoires voor je mobiele telefoon kunnen helpen om dat te voorkomen.

Bovendien zorgen bepaalde accessoires er ook voor dat je mobiele telefoon er levendiger uitziet. Mobieltjes zijn vaak zwart, wit of andere standaardkleuren. Door gebruik van accessoires kan je meer kleur toevoegen aan je mobiele telefoon en deze een frissere uitstraling geven.

mobiele telefoon

 

Daarnaast vergemakkelijken sommige accessoires het gebruik van je mobiele telefoon ook. Zo voeg je een leukere uitstraling toe aan je mobieltje en je hebt er ook nog een ander voordeel bij. Sommige accessoires kunnen zelfs helpen om schade aan de mobiele telefoon te voorkomen.

Vooral voor de mensen onder ons die dingen nog wel eens willen laten vallen kan dit erg handig zijn. Daarnaast helpen bepaalde accessoires je om makkelijker gebruik te kunnen maken van je mobiele telefoon in bepaalde situaties.

Waar moet ik op letten bij aankoop van accessoires voor mijn mobiele telefoon?

Er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden als je accessoires voor je mobiele telefoon gaat aanschaffen. Het is ten eerste handig om voor jezelf te bepalen waar je naar op zoek bent en wat je wil en verwacht van het product.

Ook is het handig om er op te letten of bepaalde accessoires tegelijkertijd gebruikt kunnen worden of dat ze alleen apart van elkaar gebruikt kunnen worden. Als je twee accessoires koopt die niet samen kunnen dan zul je dus een keuze moeten maken en één van de twee links moeten laten liggen. Dat kan simpel voorkomen worden door wat research te doen.

De leukste accessoires

In de lijst hieronder zal ik de leukste telefoonaccessoires voor je op een rijtje zetten. Hopelijk kan ik je op die manier helpen in je zoektocht naar een leuke accessoire, of misschien zelfs wel meerdere, voor je mobiele telefoon.

mobiele telefoon

 

Telefoonhoesjes

In allerlei verschillende soorten en maten zijn ze verkrijgbaar: de telefoonhoesjes. Voor elke mobiele telefoon is er wel een hoesje te vinden. Bovendien zijn de telefoonhoesjes immens populair.

Kijk om je heen en je zult zien dat bijna iedereen een hoesje om zijn of haar telefoon heeft zitten. Het voordeel van telefoonhoesjes is dat ze er in verschillende soorten zijn. Zo heb je hoesjes die alleen de achterkant van je telefoon beschermen, maar er zijn ook hoesjes die om je gehele telefoon passen en zo ook nog eens bescherming bieden aan je telefoonscherm.

Een telefoonhoesje heeft dus niet alleen esthetische waarde, maar ook nog eens een beschermende functie. Ideaal dus als je op zoek bent naar een accessoire die ook nog eens een handige functie heeft. Hieronder vind je twee suggesties voor telefoonhoesjes.

Let op: deze hoesjes zijn bedoeld voor een specifieke telefoon. Je zult dus goed op moeten letten of je een hoesje aanschaft dat bedoeld is voor jouw telefoon om zo problemen te voorkomen.

Selencia Maya Fashion Backcover Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje – Marble Black

Dit hoesje is specifiek bedoeld voor de Samsung Galaxy S20 Ultra. Het hoesje beschermt de achterkant van je mobieltje en is gemaakt van hard kunststof. Het mooie motief zorgt ervoor dat jouw telefoon een mooiere en in dit geval ook luxere uitstraling krijgt.
Je kunt dit hoesje van Selencia aanschaffen voor een prijs van €14,95.

 

Selencia Maya Fashion Backcover Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje - Marble Black
Afbeelding van Bol.com

 

CELLULAR-LINE Bookcase voor Samsung Galaxy A21s Zwart

Dit is een heel ander hoesje dan het hoesje dat hiervoor genoemd is. Dit hoesje beschermd namelijk (indien deze dicht zit) ook de voorkant van je mobiele telefoon, oftewel je scherm.

Het is gemaakt van kunstleder en is enkel geschikt voor de Samsung Galaxy A21S. Bovendien is er aan de binnenkant van dit hoesje nog ruimte om je bankpas kwijt te kunnen of gewoon contant geld.

Zo heb je ook dit snel bij de hand. Het hoesje kost €19,99, maar is het geld meer dan waard omdat het een goede bescherming biedt aan je gehele telefoon.

mobiele telefoon
Afbeelding van Media Markt.nl

Popsockets

De laatste tijd is de populariteit van dit product steeds verder toegenomen en zie je hem steeds vaker terug bij mensen achter op de mobiele telefoon. Het product wordt gemaakt van hard plastic en is ervoor bedoeld om je mobiele telefoon te personaliseren en om ervoor te zorgen dat je meer grip hebt als je deze wilt gebruiken.

Je hebt verschillende soorten popsockets en ook genoeg verschillende kleuren en motieven. Er is dus keuze genoeg. Bovendien kan je de popsocket ook gebruiken als een soort standaard om je telefoon op te zetten.

Een popsocket zorgt dus voor een leuker uiterlijk van je mobieltje en voor een verbeterde gebruikservaring. Kijk hieronder voor een voorbeeld van een popsocket.

PopSockets Glitter Goud

Dankzij deze mooie popsocket laat je jouw mobieltje extra stralen. Dankzij de opvallende gouden glitters zal de aandacht van iedereen naar jouw mobiele telefoon getrokken worden. De popsocket zorgt daarnaast voor meer grip, waardoor je jouw mobieltje beter vast kan houden.

Zo wordt bijvoorbeeld de kwaliteit van je selfies ook een stuk beter. Doordat deze popsocket ook als standaard te gebruiken is kan je makkelijker overal je films en series kijken. Je hoeft je telefoon dan niet meer vast te houden maar je kan je mobiel dan gewoon laten steunen op de popsocket, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij omvalt.

PopSockets Glitter Goud
Afbeelding van Coolblue.nl

Ook met de popsocket op de achterkant van je mobieltje kan je je mobieltje in je broekzak kwijt. Je kunt de popsocket namelijk inklappen, waardoor deze ineens een stuk platter is en je zonder problemen je telefoon in je broekzak kan schuiven.

Zo heb je je telefoon altijd bij de hand en kan je door de popsocket uit te trekken weer snel zorgen voor meer grip. Ook knopen in de draden van je oortjes zijn verleden tijd wanneer je deze popsocket gebruikt. Je kan eenvoudig het snoer om de popsocket heen wikkelen.

De popsocket is tot slot makkelijk te verplaatsen en ook zeer makkelijk te onderhouden. Als de popsocket niet meer plakt dan kan je deze even afspoelen met water en het probleem is opgelost. Voor €19,99 haal jij deze popsocket in huis een geef jij je telefoon een leukere uitstraling.

Telefoonhouder voor in de auto

Hoewel het niet aan te raden valt om je telefoon te gebruiken in de auto en je er zelfs een boete voor kunt krijgen als je betrapt wordt op het gebruik ervan, is er toch een product ontwikkeld waar je je telefoon in kwijt kan in de auto.

Bellen, sms’en of een Whatsappje sturen vanachter het stuur is dan wel niet verstandig, je hebt ook nog andere functies op je mobiele telefoon die wel handig kunnen zijn tijdens het rijden. Denk hierbij aan een routeplanner.

Als je je telefoon ergens tegenaan wil zetten is de kans vrij groot dat deze om zal vallen tijdens het rijden. Daarom zijn er telefoonhouders ontwikkelt, zodat jij je telefoon in de auto daarin kwijt kan.

Zo kan je je telefoon kwijt in de auto en het aflezen van de route wordt er ook gemakkelijker door. Deze accessoire voor je telefoon heeft totaal geen nut als je je telefoon wilt opvrolijken, maar het maakt het gebruik van je mobieltje wel een stuk handiger.

Autohouder telefoon smartphone – Telefoon houder Auto ventilatie – Telefoonhouder auto

Autohouder
Afbeelding van Bol.com

Deze telefoonhouder is geschikt voor mobieltjes met een scherm van 4 tot 6,5 inch. Je kan hem gemakkelijk plaatsen in de ventilatie van je auto. Let er alleen wel op dat deze houder alleen geschikt is voor horizontale ventilatie en dus niet past in verticale ventilatie. Dankzij de slimme zwaartekrachtkoppeling hoef je je mobiel er alleen maar in te steken en hij zal automatisch vastgeklemd worden.

Door dikke en zachte siliconen pads zit je mobiel ook nog eens goed beschermd en raakt hij niet beschadigd. Bovendien is deze houder gemakkelijk te installeren, waardoor je snel kunt beginnen aan je reis.
Deze houder kost slechts €7,49 en daarmee heb je een meer dan goede houder in huis.

Conclusie

Er zijn zoals je ziet genoeg accessoires om je telefoon mee op te vrolijken en waar je het gebruik van je mobiel mee kan vergemakkelijken. Hopelijk heb je iets aan dit artikel gehad.

Vergelijkbare berichten