Beste Mop

Op zoek naar een mop? Dit zijn de beste

In het gemeentehuis aan de balie van Burgerzaken zegt een man tegen een knappe ambtenares: ‘Hallo, ik zou graag willen trouwen.’
Zegt die ambtenares: ‘Dat kan. Welke datum had u in gedachten?’
Antwoordt die man: ‘Dat doet er niet toe. Ik ben al lang blij dat je wilt!’

Wat een leuke mop om deze tekst mee te beginnen. Als je echter dacht te zijn begonnen aan een tekst over dit soort flauwe moppen en allerlei andere grappen en grollen, dan moet ik je helaas teleurstellen. Daarvoor ben je hier aan het verkeerde adres. Deze tekst gaat namelijk niet over zulke moppen maar over hele andere moppen.

Schoonmaken moet één keer in de zoveel tijd gebeuren. Of we het nou leuk vinden of niet, het hoort er nou eenmaal bij. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het niet te doen. De vraag is dan alleen of het wel zo prettig is om in een vieze woning te leven, vol met rommel en allerlei andere viezigheid. De kans is vrij groot dat je dit niet wilt en je jezelf er dus toch maar toe moet zetten om de boel schoon te maken en op te ruimen.

Het hebben van goed materiaal kan erbij helpen om het schoonmaken te vergemakkelijken. Schoonmaken leuker maken is wat dat betreft net als het betalen van belasting: leuker kan je het niet maken, wel makkelijker.

Ikzelf merkte dat ik er veel profijt van had toen ik eenmaal gebruik begon te maken van betere producten tijdens het schoonmaken. Ik koos eerst vooral voor goedkoop maar kwam erachter dat dit niet altijd even goed werkte. Zo ook bij de moppen. Daarom besloot ik een knop om te zetten en meer onderzoek te doen voordat ik een aankoop deed. In dit artikel lees je meer daarover.

Het belang van een goede mop

Zoals gezegd kan je het schoonmaken niet echt leuker maken, maar wel makkelijker. Ook las je al dat het hebben van goed materiaal daaraan kan bijdragen. Dit geldt dan dus automatisch ook voor het gebruik van een goede mop. Je wil natuurlijk dat wanneer je de mop gebruikt je ook een mooie en stralende vloer ervoor terugkrijgt. Ook is het niet wenselijk dat de mop de vloer te nat maakt. Dit kan later dan weer problemen opleveren.

Zo zijn er nog veel meer redenen waarom het gebruik van een goede mop belangrijk kan zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de borstelharen en bijvoorbeeld het materiaal waar deze van gemaakt zijn. Ook wil het helpen als de mop niet allemaal haren verliest. Zo gaat je mop kapot en gaat de kwaliteit van het schoonmaken ook achteruit. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dan ook absoluut niet wenselijk. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een goede mop ter beschikking hebt. Dit is voor jezelf beter en ook voor de uitstraling van je huis.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een mop?

Eigenlijk is in de hier bovenstaande stukken al benoemd waar je onder andere op moet letten bij aankoop van een mop. Aangezien het niet helemaal duidelijk omschreven is zal ik hieronder nog even kort enkele punten op een rijtje zetten. Zo is het voor jou duidelijk waar je op moet letten bij de aankoop van een mop en kan jij straks beter schoonmaken. Als eerste is het belangrijk om voor jezelf te bepalen hoeveel geld je wilt uitgeven aan een mop. Niet iedereen heeft namelijk evenveel geld om te besteden en niet iedereen heeft hetzelfde bedrag over voor een mop. Hoewel je een mop niet vaak gebruikt is de kleur van de mop misschien toch belangrijk voor je. Bedenk dan ook of je dit belangrijk vindt en indien het antwoord op die vraag ja is moet je natuurlijk ook bedenken welke kleur je dan graag wilt.

Welke moppen zijn dan het beste?

Inmiddels is hoogstwaarschijnlijk je nieuwsgierigheid naar een hoogtepunt gestegen en wil je erg graag weten welke moppen er dan het meest geschikt zijn om te kopen. Als je je nieuwsgierigheid niet langer wil en kan bedwingen, lees dan snel verder. Hieronder staan enkele moppen voor je op een rij, waarvan ik denk dat ze geschikt zijn om te kopen.

Spaanse mop (5 stuks) blauw met steel. 5 dweilen met dweilstok

We trappen deze lijst af met een zeer geschikte mop. In dit geval gaat het zelfs om meerdere moppen. Zoals je aan de naam van het product al hebt kunnen zien gaat het hier om maar liefst vijf moppen. Deze moppen worden inclusief de dweilstok, die een lengte heeft van 140 centimeter, geleverd. De bijgeleverde steel is in de kleur blauw. Dit is een kleur die veel mensen wel mooi vinden en daardoor past deze ook wel in de meeste huishoudens.

Spaanse mop (5 stuks) blauw met steel. 5 dweilen met dweilstok
Afbeelding van Bol.com

De moppen wegen elk 250 gram. In totaal wegen deze vijf moppen dus 1250 gram, wat net iets meer is dan een kilogram. De moppen zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en daarmee is de goede kwaliteit van de moppen gegarandeerd. Het metaal van de dweilstok is gemaakt van metaal en heeft een kunststof omhulsel. Ondanks dat de dweilstok gemaakt is van metaal is deze toch vrij licht om vast te houden en dus ook makkelijk te gebruiken. De moppen zijn eenvoudig vast te schroeven aan de steel, wat ervoor zorgt dat er zich een sterk geheel zal vormen.
Deze vijf Spaanse moppen inclusief de dweilstok zijn te koop voor €29,95. Een goed te betalen prijs die ervoor zal zorgen dat jouw vloer weer zal blinken als nooit tevoren.

Koop dit product bij Bol.com >

Vileda Super Mocio 3D Mop en Steel

De tweede mop op de lijst is een mop van het merk Vileda. Ook deze mop is zeer zeker geschikt voor als jij makkelijk en snel weer een schoon huis wilt hebben. De mop heeft verschillende kleuren. Hierbij gaat het om verschillende blauwe tinten en ook enkele rode accenten. De mop beschikt over rode schuurlaagjes. Deze schuurlaagjes zijn bedoeld voor het verwijderen van hardnekkig vuil, zodat ook het meest hardnekkige vuil zal verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Vileda Super Mocio 3D Mop en Steel
Afbeelding van Bol.com

Verder is de mop gemaakt van non-woven microvezel die zal zorgen voor extra reiniging. Deze microvezels zorgen met name voor de verwijdering van vet. Aan de franjes van de mop zijn 3D noppen bevestigd. De noppen zorgen ervoor dat de vuildeeltjes vastgehouden worden. Het textiel absorbeert goed en droogt ook snel op. Dankzij de citroenvormige kop kan je tot in de kleinste hoekjes komen met deze mop en ook daar het vuil verwijderen. Zo krijg je het beste resultaat en dat is waar je uiteindelijk naar op zoek bent. De dweilstok van deze mop heeft een lengte van 170 centimeter. In totaal weegt de mop drie kilogram.

Hiermee is deze niet heel licht, maar het gebruik van de mop wordt niet heel veel moeilijker door dit gewicht.
Als jij nog op zoek bent naar een goede mop, dan is de Vileda Super Mocio 3D Mop echt iets voor jou. Het zorgt voor een goed resultaat en dus een super schoon huis. Dit allemaal kan je al in huis halen voor een kleine prijs van €19,25. Twijfel dus niet langer en haal deze mop in huis.

Koop dit product bij Bol.com > 

Mop Slipper – Dweilsok – Blauw – Dweil – Elastiek – Overschoen – Dweilen

Heb jij ook altijd last van vieze sporen die je achterlaat tijdens het schoonmaken? Of ben je er bang voor dat dat gebeuren gaat? Door deze zeer handige mop slippers is dat allemaal verleden tijd. Je kan ze simpel over je schoenen heen doen en je hoeft niet meer bang te zijn voor vieze sporen. Bovendien kan je het ook nog eens monteren aan de dweilstok. De slippers zijn dus multifunctioneel. Je kan er mee schoonmaken en je voorkomt dat je vieze strepen of andere sporen achterlaat tijdens het schoonmaken. De slippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Mop Slipper - Dweilsok - Blauw - Dweil - Elastiek - Overschoen - Dweilen
Afbeelding van Bol.com

Hierbij gaat het om de kleuren blauw, roze en groen. Kies dus simpelweg een kleur die jou aanspreekt en de rest spreekt voor zich. Je hoeft niet bang te zijn dat de slippers niet passen. Deze mop slippers zijn namelijk geschikt vanaf maat 35 tot en met maat 45. Hierdoor zijn ze voor bijna iedereen te gebruiken.

Eén paar van deze superhandige mop slippers kan je al kopen voor een prijs van €14,75. Maar let op! Als jij graag geniet van voordeeltjes wat betreft de prijs van producten dan moet je nu extra goed opletten. Als je twee paar koopt betaal je slechts €22,- en dus geen €29,50. Bij aankoop van vier paar betaal je slechts €40,- in plaats van €59,-. Hierdoor bespaar je je bij aankoop van twee paar 25% en bij aankoop van vier paar maar liefst 32%.

Koop dit product bij Bol.com >

Conclusie

Een schoon huis met een mooie gepoetste vloer willen we allemaal graag hebben. Het juiste materiaal gebruiken draagt hier zeker aan bij. Door één van de drie in dit artikel genoemde moppen te kopen zal jij zeker een goede aankoop doen. Je vloer zal glimmen als nooit tevoren en jij kan tevreden op de bank ploffen als je eenmaal klaar bent met de klus. Een voldaan gevoel en een schone vloer. Dat is toch wat iedereen graag wil hebben? Hopelijk heb je iets aan dit artikel gehad en kan jij met behulp van één van de drie benoemde moppen binnenkort genieten van dat voldane gevoel en de schone vloer in je huis.

Vergelijkbare berichten