Gitaarles van koen

Review Leer gitaar spelen in 22 lessen

Wil jij ook gitaar leren spelen? Natuurlijk wil je dat. Dan is de online cursus gitaar spelen misschien wel iets voor jou. In deze review neem ik een kijk in wat de cursus gitaar leren spelen je echt te bieden heeft.  

Je kunt op verschillende manieren gitaar leren spelen. Een van deze manieren is de cursus gitaar leren spelen in 22 lessen. Maar is dat een goede keuze? In deze review geef ik antwoord op al de vragen die je hebt. De opzet, het lesmateriaal als de methode is in ieder geval veelbelovend als je het aan mij vraagt. Daarmee kun jij dus zeker aan de slag. 

De cursus gitaar leren spelen in 22 lessen is veelbelovend. Ik vertel je er graag meer over. Want er zijn zeker dingen die je echt moet weten. Omdat ze je veel voordelen opleveren als het om leren spelen van gitaar gaat.  

 

Wie heeft de cursus gitaar spelen in 22 lessen gemaakt?  

De maker Koen Snoek is ervan overtuigd. Dat als je gitaar wilt leren spelen de cursus helemaal zal aansluiten bij je behoeften. De cursus is helder opgebouwd. Maar daarmee leer je natuurlijk nog geen gitaar spelen. Daar zorgen de online cursus video’s voor die je stap voor stap meenemen in het bespelen van een gitaar. 

Wanneer wij zoeken op Koen Snoek merken wij op dat hij ontzettend veel kennis heeft van gitaar spelen. Dat is wat ook direct opvalt wanneer wij de cursus beter bekijken. 

Aan de hand van de kennis van de maker zijn de video’s vanwaar je leert helder opgebouwd. Dat is een fijne bijkomstigheid. Want zonder een heldere uitleg is het leren van gitaar middels online les bijna onmogelijk. Dat zorgt ervoor dat je slechts 22 lessen nodig hebt. 

Wat mooi is om te zien in de cursusvideo’s is de passie waarmee Koen de technieken die voor het spelen van gitaar nodig zijn kan overbrengen.  

Wie is Koen snoek? 

De naam Koen Snoek zegt je misschien weinig. Jammer, hij is namelijk de ontwikkelaar van deze succes cursus leer gitaar spelen in 22 lessen. Dat koen zelf uit Volendam komt is hoorbaar in de video’s van de cursus aan het accent.  

Hoewel Koen Snoek vroeger gitaarles gaf, waarna hij enkele jaren gestopt is geweest heeft hij zich na enige tijd weer herpakt, door opnieuw te beginnen met gitaarles geven. De reden dat hij zo ontzettend goed gitaar kan spelen is omdat hij het zelf ook heeft geleerd van de beste.  

Zo heeft hij gitaar gespeeld bij de 3JS, namelijk Jaap Kwakman en Jaap de Witte. Waarna koen zelfs in het voorprogramma heeft mogen optreden.  

Dat gitaarles geven via online kanalen hem goed af gaat zijn eigen online kanaal. Zo heeft hij zelfs een eigen platform, waarop hij zijn cursus gitaar leren spelen in 22 lessen aanzienlijk promoot. Maar dat is zeker niet het enige dat hij doet. Op zijn eigen online platform deelt hij ook informatie over het leren spelen van gitaar.  

Wanneer je op zoek bent naar een goede gitaar kan zijn informatie dan ook zeker waardevol zijn, waardoor je de lessen goed kunt starten. 

Nu ken ik Koen niet persoonlijk, maar op het oog lijkt het mij een aardige man met veel kennis over het spelen van gitaar. Wat hij met zijn cursus goed naar voren laat komen. 

Het bedrijf van Koen staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken of Koen wel echt bestaat. Want dat doet hij zeker. Ook ik heb van zijn cursus gebruik mogen maken.  

Voor wie is de cursus gitaar leren spelen in 22 lessen 

Gitaarles van koen

Deze cursus is geschikt voor iedereen die echt gitaar wil leren spelen in een minimaal aantal te volgen lessen. Als jij dus echt gitaar wil leren spelen is deze cursus dus ook iets voor jou! Je kunt je voor de lessen eenvoudig aanmelden, waarna je direct aan de slag kunt gaan. 

Er zijn inmiddels al vele duizenden cursisten die deze cursus met veel succes hebben gevolgd. Het is leuk om te zien dat er zeer verschillende leeftijden of redenen zijn om voor de cursus te kiezen. 

Zo maken jongeren gebruik van de cursus, onder andere door de aantrekkelijke prijs. Maar zijn er ook veel ouderen die graag gitaar willen leren spelen. Dat vind ik dan weer heel erg leuk om te zien. Ook als je de beoordelingen leest zijn deze veelbelovend. Ik onderstreep deze bevindingen.  

De cursus is dus echt een mooi middel om vooral in je eigen tempo, manier of tijd te leren gitaar spelen.  

De opbouw van de cursus, manier hoe informatie gegeven wordt tot de bereikbaarheid is geschikt voor elke leeftijd. Wel zullen kinderen er enige ondersteuning bij nodig hebben. Wat ook voordelen heeft, omdat er natuurlijk niets leuker is dan samen met je kind bezig zijn iets nieuws te leren

 

 

Wat is het doel van deze gitaarcursus? 

Basiscursus Gitaar spelenDe cursus is ingericht zodat iedereen er gemakkelijk mee aan de slag kan gaan. Je vraagt je vast af wat er zo bijzonder is aan de cursus dat iedereen ermee kan beginnen. Als eerste leer je de basis, die bestaat uit hoe je een gitaar kunt vasthouden om er op een fijne manier op te spelen, daarna volgt er elke week een nieuwe cursus video. 

Je leert dus echt stap voor stap, maar hebt ook de tijd om de aangegeven techniek en methode onder de knie te krijgen. Dat is een ontzettend fijne toevoeging van de cursus. Zodat je niet te snel zal door klikken naar vervolgcursussen.  

Gedurende de cursus krijg je elke week een cursus. Daarnaast werk je actief aan een goede houding voor het spelen van gitaar. Maar dat is zeker niet alles dat je gaat leren. Je leert bijvoorbeeld ook hoe je kunt riffen of zelfs een gitaarsnaar eenvoudig kunt vervangen.  

Dat maakt de cursus echt compleet. Want zonder de basiskennis kun je niet goed gitaarspelen, dat begrijpt Koen maar al te goed, waarop hij voortdurend inspeelt. 

 

Bestaat de cursus gitaar leren spelen uitsluitend uit praktische lessen? 

De cursus bestaat zeker niet alleen uit praktijk video lessen. Je krijgt er ook een deel theoretische informatie bij. Die is nodig om je alles te leren over de basisvaardigheden die je voor het bespelen van een gitaar nodig hebt. 

Hoewel je misschien niet zit te wachten op een stuk theorie, maar het liefste lekker leert spelen kan ik je vertellen dat het stukje theorie een fijne toevoeging is. Ik heb het lezen van de informatie niet als saai of vervelend mogen ervaren. Ik denk dat dit komt doordat het een mooi verlengstuk is van het spelen. Omdat je direct beter begrijpt waarom je bepaalde handelingen doet. 

Wat verder goed is aan de theorie binnen deze cursus is de vaardigheid om te weten wat belangrijke toonladers zijn, hoe je akkoorden gemakkelijker kunt lezen, maar ook hoe bepaalde aanslagen het best tot hun recht komen. 

De meeste lessen volg je dus vanuit video, maar het stukje theorie is een zeer welkome aanvulling. 

Wat leer je tijdens in de eerste module van de cursus? 

Wat leer je tijdens de cursus gitaar spelen in 22 lessen

Je start natuurlijk niet zonder de basis goed onder de knie te krijgen. Daarom begint deze cursus met vorm geven aan de basis. Je kunt hierbij denken aan de houding, leren van slagmethode of hoe je de noten kunt lezen. Zeker in het begin komt er veel informatie op je af. Maar je krijgt hiervoor ook de tijd om het te leren begrijpen. 

Naast een goede basishouding is het kunnen vervangen van snaren ook iets wat je gemakkelijk zelf kunt doen. Je gaat dit aan het einde van de cursus leren. Wat direct opvalt is hoe eenvoudig het je afgaat op het moment dat je het echt moet gaan doen. 

De eerste module is rustig opgebouwd, ondanks je toch een behoorlijke prak informatie te verwerken krijgt.  

Wat ik persoonlijk heel erg goed vind aan de eerste module, je leert veel meer dan tijdens elke fysieke gitaarles dan ook. Iets wat ik je met mijn ervaring zeker kan vertellen. Je pakt het door de duidelijke uitleg ook direct op.  

Wat ga je verder leren, in de tweede module van deze cursus. 

Bij de tweede module ligt de focus op het leren spelen van muziek. Je merkt dat hiervoor tijdens de cursus veel bekend muziekmateriaal gebruikt zal worden. Dat zorgt ervoor dat het nummer zonder dat je het speelt al goed in je hoofd zit. Je weet dus wat er zal aankomen. 

Dat deze bekende nummers een belangrijke factor zijn dat jij binnen 22 lessen gitaar leert spelen is direct duidelijk. Want je hoeft niet direct de noten goed te onthouden, het gaat er nu vooral om dat jij vertrouwen krijgt in gitaar spelen. 

Op het punt dat je meer gevoel krijgt in het spelen van gitaar, vasthouden van het instrument of het vinden van een goede basis ga je direct aan de slag met akkoorden overpakken. In het begin een enkele, waarna er steeds meer elementen worden toegevoegd.  

Hoe ingewikkeld je dit ook lijkt, dankzij, dat benadruk ik graag, de duidelijke methode pak je het snel op. Over de methode is dan ook heel goed nagedacht.  

Wat leer je aan het einde van deze cursus 

Je hebt tijdens het begin van de cursus al het een en ander gelezen of gezien. Maar als laatste komt daar nog een stukje theorie bij. Want dat gaat je leren dat er meer mogelijk is met een gitaar. Wat het spelen van dit instrument bijzonder leuk maakt. 

In de laatste module leer je bijvoorbeeld wat toonladers zijn, maar ook hoe je ze kunt gebruiken. Je krijgt meer inzicht in het muziekspel. Maar ook de manier hoe je aanzet, akkoorden of houding bij het spelen van gitaar kunt verbeteren.

 

 

 

Wat krijg je als je deze cursus gaat volgen? 

Je krijgt tijdens de cursus in eerste instantie heel veel praktische informatie. Dit krijg je enerzijds door goede video’s waaruit de cursus bestaat, anderzijds uit de theorie die voor de cursus een heel belangrijk deel uitmaakt. 

De methode die Koen Snoek gebruikt is overigens niet nieuw. Steeds meer online lesprogramma’s maken er gebruik van. Terecht, je kunt er een behoorlijke winst mee behalen als je binnen een bepaald termijn wil leren. 

Voor wat betreft de cursus leer gitaar spelen in 22 lessen kan ik behoorlijk veel voordelen noemen waarvan je direct kunt profiteren. De eerste is dat de cursus doordat deze online is een gunstiger tarief heeft dan als je fysieke gitaarles volgt. Verder kun je er vandaag nog mee beginnen. 

Dat de cursus compleet is in de huidige vorm is natuurlijk een voordeel dat op zichzelf staat. Het is ook de reden dat er zoveel mensen gebruik van maken! Je hebt werkelijk alles binnen handbereik. 

Waarom volgen zoveel mensen deze gitaarcursus? 

Je kunt je het misschien voorstellen dat veel cursussen direct toegang verlenen tot de complete inhoud van de cursus. In veel gevallen lukt het dan niet om je te focussen. Dat is bij deze online gitaarcursus anders. Je leert vanaf de basis, per week krijg je een nieuwe toevoeging. 

Dat zorgt dat je de essentiele basis vaardigheden, die nodig zijn om de cursus te vervolgen goed onder de knie krijgt. 

Je krijgt ook toegang tot veel extra bonus materialen. 

Wanneer je dacht dat de cursus alleen bestaat uit de online video’s of het digitale boek dat je ook zou kunne printen heb je het mis. Deze cursus omvat werkelijk alles wat je nodig hebt om te leren gitaarspelen. 

De bonus bij deze cursus bestaat uit verschillende audio bestanden die je kunt downloaden en meespelen, een stappenplan die je direct duidelijkheid geeft over wat je wanneer of waarom gaat leren, maar ook de toegang tot het exclusieve forum.  Waar je in contact komt met mede cursisten, vragen kunt stellen of juist antwoorden geven. 

Het forum waartoe je toegang hebt maakt de cursus naast leerzaam, professioneel ook interactief.  

Voor wat betreft het forum is het belangrijk te weten dat deze echt goud waard is. Op deze plek kom je niet alleen in contact met mede cursisten. Je kunt er ook veel vragen of praktische informatie op terugvinden. Zeker een waardevolle toevoeging die je niet moet onderschatten. 

Wat vinden anderen van deze cursus? 

Eigenlijk zijn er alleen maar positieve reacties van cursisten. Het is dan ook een zeer complete cursus waarin je alles zal gaan leren. Je leert dus echt gitaar te spelen in de 22 lessen. Precies, zoals het er ook staat. 

De leukste reactie die ik heb mogen lezen op de cursus website vond ik die van Marc, Het enthousiasme waarmee Koen de lessen presenteert werkt aanstekelijk en motiverend. Omdat deze reactie omschrijft hoe ik het zelf zou vertellen. 

Er zijn geen negatieve reacties te lezen op de website. Ook ik heb mij afgevraagd of het dan wel klopt allemaal. Waarop ik je kan vertellen dat het zeker allemaal klopt. Want er is ook niets om negatief of teleurgesteld over te zijn. Het is gewoon allemaal duidelijk.  

Je weet wat je hebt gekocht, wat je kunt verwachten, wat je moet doen, waar je terecht kunt of waarom je voor deze cursus hebt gekozen. Eigenlijk ontzettend simpel, maar zeker zo belangrijk is dat het ook gewoon werkt.  

Ik denk dat ik de meningen die je leest op de website, de beoordelingen die er staan of wat er over de cursus wordt geschreven aardig kan delen. Ik ben zelf namelijk ook razend enthousiast geworden na het volgen van deze cursus. 

Wat moet je betalen om de cursus te kunnen volgen? 

Kun jij je voorstellen dat je voor een wekelijks enkel een halfuurtje gitaarles krijgt waarvoor je de hoofdprijs moet betalen? Ik ook niet meer nu ik achter deze geweldige cursus gekomen bent. Je krijgt zoveel voor een laag tarief, daar kun je niet meer omheen. 

Je hebt voor slechts 77 euro alles in huis dat je nodig hebt om gitaar te leren spelen in 22 lessen.  

Trouwens, dat moet ik er nog wel even bij vertellen. Als jij echt niet tevreden bent, krijg je gewoon je geld terug. Je hebt de cursus dus voor 30 dagen op proef. Hoewel je hiervan toch geen gebruik zal maken, omdat jij net zo tevreden zal zijn als mij, is het altijd fijn te weten dat je kunt terugvallen op een garantie! 

Er zijn verder geen kleine lettertjes verbonden aan deze online gitaarcursus. Wat je ziet is wat je ook echt krijgt. Net zo eerlijk en tranparant als de cursus zelf.  

Kan ik deze cursus aanbevelen? 

Ik kan iedereen die gitaar wil leren spelen deze cursus aanbevelen. Aan de ene kant omdat je het leert van een ontzettend motiverende Koen. Anderzijds omdat het materiaal gewoon heel praktisch is om mee te werken. 

Het zal je tijdens deze cursus dan ook aan niets meer ontbreken. Je kunt je het misschien nog niet voorstellen, maar ik heb het mogen ervaren. Je wordt werkelijk meegenomen in de kennis en het enthousiasme.  

Wat ik verder echt nog moet vertellen over deze cursus, je hebt toegang tot een forum. Nu denk je misschien  “dat zal wel weinig voorstellen”. Maar dat forum is werkelijk waar goud waard. Het is een bron van inspiratie, informatie, enthousiasme maar ook motivatie als je aan de cursus begint. Iets dat je soms echt kan opvrolijken, de interactie met gelijkgestemden. 

 

Vergelijkbare berichten