Samsung RB38M7998S4 Family Hub review

Als je op zoek gaat naar een nieuwe koelkast zijn er natuurlijk verschillende factoren die bepalen welke koelkast jij koopt. Maar als je op zoek bent naar een luxe koelkast die alle functies heeft die jij je maar kunt wensen, is de Samsung Family Hub de koelkast voor jou.

In dit blogbericht vertel ik je meer over de Samsung Family Hub en waarom het zo een mooie luxe koelkast is. Lees verder.

Wat is de Samsung Family Hub?

De Samsung Family hub is een van de slimste koelkasten van deze tijd. Zo kun je met deze koelkast je boodschappenlijstje maken, de voorraad bijhouden, maar ook de houdbaarheid van producten.

Daarnaast beschikt de Samsung Family Hub over een grote multifunctionele display waarmee je foto’s kunt delen, Berichten kunt versturen en familie roosters kunt samenstellen.

Een andere mooie functie is dat deze koelkast je de mogelijkheid geeft om muziek af te spelen of zelfs je favoriete films en Series.

De nieuwe Samsung Family Hub is ook geschikt om verbonden te worden aan je Google Home Applicatie. Niet alleen is deze slimme koelkast extreem slim. Hij heeft ook nog eens een prachtig design. Bekijk de video hieronder.

 

Bekijk hier de Samsung Family Hub

Wat zijn de voordelen van deze Slimme koelkast?

Een van de grootste voordelen van deze koelkast is dat hij heel erg slim is. De koelkast kan je vertellen wanneer bepaalde producten bijna over de datum zijn en verteld je wanneer je bepaalde dingen in je agenda gepland hebt.

Dankzij de functie om boodschappenlijstjes te maken kun je direct je boodschappenlijst aanvullen als er een product niet meer aanwezig is.

Zo vergeet je nooit meer je belangrijkste boodschappen en heb je altijd in huis wat je nodig hebt.

Een ander groot voordeel van deze koelkast vind ik dat hij de mogelijkheid biedt om je favoriete programma’s te volgen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om je programma’s te missen terwijl je aan het koken bent.

Ook het afspelen van muziek ervaar ik als zeer prettig tijdens het koken. Met de nieuwe Samsung Family Hub is je keuken daarom compleet.

10 tips bij het kiezen van je nieuw koelkast

Als je een nieuwe koelkast uit wilt zoeken heb je daarin ontzettend veel keuze. Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt naar welke koelkast je kiest. Ben jij vooral op zoek naar een hele luxe koelkast? Dan is de Samsung Family Hub de perfecte koelkast van jou.

Maar als je liever een simpele koelkast wilt heb je daar weer hele andere modellen voor. Toch is het vooral belangrijk dat je goed kijkt naar de functies van een koelkast en of de koelkast ook energiezuinig is.

Sommige mensen kijken bij het kopen van een koelkast alleen maar naar de prijs. Maar als de koelkast niet duurzaam is gaat dat je op lange termijn meer geld kosten. Bijvoorbeeld aan stroomkosten.

1. Welke energieklasse heeft de koelkast?

Een van de belangrijkste elementen om naar te kijken bij het kopen van een koelkast is de energieklasse. Veel nieuwere koelkasten zijn uiterst zuinig, maar er zitten er ook een aantal tussen die niet zuinig zijn in energieverbruik.

Als je een koelkast kiest die wat goedkoper is bestaat de kans dat de koelkast niet zo energie zuinig is, waardoor je gedurende het jaar als nog meer geld kwijt bent aan je koelkast.

Daarom is het een goed idee om niet te veel naar de prijs te kijken bij het aanschaffen van de koelkast maar vooral de voordelen die het oplevert.

2. Hoe zit het met de koel en vriesregeling?

Niet iedere koelkast is even goed en ook niet elke koelkast heeft een goede koel en vriesregeling. Bij een goede koelkast moet zowel het koelgedeelte en het vriesgedeelte apart kunnen regelen.

3. Heeft de koelkast een functie om zichzelf te reinigen?

Sommige koelkasten hebben een functie om zichzelf te reinigen. Dat brengt natuurlijk grote voordelen met zich mee betreft hygiëne.

Als je de keuze hebt zou ik zeker kiezen voor een koelkast met een zelfreinigende functie. Dat scheelt je veel tijd en moeite.

4. Hoe groot is de inhoud van de koelkast?

De grootte van inhoud is voor een groot gedeelte afhankelijk van het aantal mensen in een huishouden. Als je met 4 personen in een huis woont is het niet handig als je een te kleine koelkast koopt.

Maar het kan ook zijn dat je een grotere koelkast gewoon veel mooier vind. Daarom is het altijd goed om ook rekening te houden met de inhoud van de koelkast.

5. Past de koelkast in je keuken?

Ik zie het nog steeds vaak genoeg. Mensen die een mooie klassiek zwarte keuken hebben en een “geel”witte koelkast.

Als je een mooie keuken hebt wil je natuurlijk wel dat de koelkast ook goed bij de rest van de keuken staat.

Daarom is het altijd goed om te kijken in welke kleuren de koelkast beschikbaar is zodat je zeker weet dat het goed bij de rest van je keuken past.

7. Heeft de koelkast nog andere aanvullende functies?

Sommige mensen houden ervan andere mensen niet. Een luxe koelkast. Er zijn koelkasten te koop die niets anders doen dan waar ze voor bedoelt zijn maar er zijn ook koelkasten waar je werkelijk alles mee kunt.

De Samsung Family Hub is daar een voorbeeld van. Met deze koelkast kun je bijvoorbeeld ook televisie kijken of muziek luisteren.

Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om extra functies in een koelkast. Afhankelijk van de prijs die je wilt betalen is het een goed idee om te beoordelen welke functies jij echt gaat gebruiken en welke niet.

Meer informatie over de Samsung Family Hub

Samsung family hub

 

Als je op zoek bent naar een uiterst luxe koelkast is de Samsung Family Hub de perfecte koelkast voor jou. De koelkast is werkelijk van alle luxe functies voorzien en is nog energie zuinig ook.

Ben jij overtuigd van Samsung Family Hub? Dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen bij Coolblue. Hier is de deze koelkast vrijwel altijd op voorraad en bezorgt Coolblue de wasmachine graag de volgende dag nog bij je thuis. 

>> Bekijk hier de Samsung Family Hub <<

 

Vergelijkbare berichten