Samsung RS68N8222S9/EF koelkast review

Samsung RS68N8222S9 EF koelkast 1De  Samsung RS68N8222S9/EF koelkast is een Amerikaanse koelkast. Dit houdt in dat het een koelkast is die over veel meer ruimte beschikt dan een Nederlandse en Europese koelkast. Daarnaast beschikken Amerikaanse koelkasten altijd over veel luxe snufjes. Er zijn diverse Amerikaanse koelkasten op de markt. Maar welke is nou het beste? Welke past nou bij jou? Het is vooral bekend dat Amerikaanse koelkasten over het algemeen veel geluid maken en niet energiezuinig zijn. Dat is met de  Samsung RS68N8222S9/EF koelkast totaal anders. Deze koelkast beschikt over allerlei voorzieningen die bij onze eisen passen. Om te kijken of deze Amerikaanse koelkast bij jou past hebben wij de Samsung RS68N8222S9/EF koelkast eens wat van dichterbij bekeken. In deze review behandelen wij alle min- en pluspunten, specificaties van de Samsung RS68N8222S9/EF koelkast. Hiermee proberen wij jouw keus te vergemakkelijken.

 

Design van de  Samsung RS68N8222S9/EF

Over het algemeen zijn Amerikaanse koelkasten altijd erg luxe, maar ook lomp. Toch zijn ze kwa design altijd erg mooi en strak. De  Samsung RS68N8222S9/EF koelkast doet daar ook niet aan onder. Deze koelkast is strak van design en echt een blikvanger voor in je huis.

Je zult elke dag als je er langs loopt of voorstaat denken: “ Goh; wat ben ik toch blij met jou”! Het is een strakke koelkast en makkelijk te plaatsen. Hij is recht en van roestvrijstaal. Houdt er wel rekening mee dat je hierdoor wat makkelijker vette vingers op de koelkast ziet. Het is daarom aan te raden om hem regelmatig te poetsen.

Maar als dat het enige nadeel is aan dit prachtige design, dan is dat het natuurlijk wel waar. De koelkast beschikt over twee deuren en een van de deuren beschikt over een waterdispenser. Dit is erg handig voor ijsklontjes en dergelijke. Dit is strak vormgegeven en de rest van de koelkast is strak en recht. Het design van de koelkast is daarom echt een “Eye Catcher” voor in huis.

Samsung RS68N8222S9-EF koelkast 2Samsung RS68N8222S9 EF koelkast 1

Productomschrijving

De Samsung RS68N8222S9/EF wordt ook wel een Amerikaanse koelkast genoemd. Hieronder verstaan we dat het de grote heeft van een koelkast in Amerika en over die luxe beschikt. Zo kun je altijd koud water, ijsblokjes en crushed ijs uit de koelkast halen.

Dit is ideaal als je snel wat ijsklontjes wilt voor in je glas drinken. Dit zorgt ervoor dat je altijd een verfrissing bij de hand hebt. De koelkast produceert een geluid van 39 decibel. Over het algemeen maken Amerikaanse koelkasten veel lawaai, hiermee heb je dus een snellere versie van een Amerikaanse koelkast. Je kunt jouw groente en fruit en andere voedingsmiddelen extra lang bewaren in twee volledig gescheiden ruimtes.

Doordat er geen koude vrieslucht van de vriezer bij je voedingsmiddelen in de buurt komt kun je alles langer bewaren. Dit heeft als groot voordeel dat al jouw groente, fruit en andere verse producten minder snel uitdrogen. Een ander bijkomend voordeel bij de vriezer is dat deze beschikt over een No Frost functie, hierdoor hoef je jouw vriezer niet meer te ontdooien.

 

Specificaties

Deze koelkast beschikt over diverse specificaties. Hieronder sommen we de belangrijkste even op. De breedte  is 91,2 cm, de diepte is 71,6 cm en de koelkast is 178 cm hoog. De inhoud is 617 liter. Het invriesvermogen is 12 kg/d en de temperatuur is apart instelbaar. Je kunt alles supersnel invriezen en het vriesgedeelte bevindt zich aan de linkerkant en over twee vriesvakken. Indien de stroom uitvalt kun je alles 10 uur bewaren.

De stroomvoorziening gebeurt door middel van netstroom, de kabel van de koelkast heeft een lengte van 1,8 m. De koelkast beschikt over een Softclosing deur en een open deur alarm. Verder vind je in de koelkast kunststof deurvakken, twee groentelades en zijn de plateaus van veiligheidsglas. De koelkast beschikt niet over een flessenrek, deze dien je apart aan te schaffen. Er zijn vier plateaus in de koelkast te vinden. De inrichting van de koelkast is flexibel, zo beschikt de koelkast over: flexibele deurvakken, verstelbare en uitneembare plateaus. Verder vind je een ledlamp in de koelkast.

De koelkast beschikt over een Anti Frost systeem, dit is erg handig omdat je het vriesvak zo niet meer heel vaak hoeft te ontdooien. Twee keer per jaar is genoeg, want een koelkast dient natuurlijk soms te worden schoongemaakt.

 

Accessoires voor de  Samsung RS68N8222S9/EF koelkast!

Het mooie aan de  Samsung RS68N8222S9/EF  koelkast is dat er diverse accessoires beschikbaar voor zijn. Dit maakt het dat je jouw koelkast mooi kunt uitdossen en extra luxe maakt. De volgende accessoires zijn beschikbaar:

  • Flessenrekken
  • Waterfilters
  • Vershoudboxen
  • Koelkast thermometers

Energieverbruik

Over het algemeen zoals wij al eerder hebben laten blijken zijn Amerikaanse koelkasten niet zo energiezuinig. Dit is ook de reden dat mensen vaak wel twijfelen over de aanschaf van een Amerikaanse koelkast. Toch zou ik om deze reden toch eens naar de Samsung RS68N8222S9/EF . Het is een energiezuinige koelkast met een A+++ label.

Wat inhoudt dat het een extra zuinige koelkast is gezien de normen die getoetst zijn omtrent energiezuinigheid. Het energielabel loopt meestal van A tot en met D en door middel van een kleur kun je zien hoe zuinig uw koelkast is.

De kleuren lopen ook van groen naar rood. A is geel, A+ is lichtgroen, A++ is iets donkerder groen en A+++ is grasgroen. B is lichtoranje, C is donkeroranje en D is donkerrood. In het geval van de Samsung RS68N8222S9/EF  koelkast heeft deze een A+++ label, gras groen, dus dit is de meest energiezuinige koelkast die er te verkrijgen is. Dit is dus zeker een reden om te kijken naar deze koelkast.

 

Pluspunten Samsung RS68N8222S9/EF

  • Door de twee volledig gescheiden ruimtes kun je jouw groente en fruit langer bewaren. Dit komt door dat de luchtstromen goed gescheiden zijn.
  • Het is een A+++ koelkast, voor een Amerikaanse koelkast is dit enorm energiezuinig.
  • Je kunt genieten van ijsklontjes, crushed ice en koel water door de water dispenser.

Min punten Samsung RS68N8222S9/EF

  • De Samsung RS68N8222S9/EF  beschikt niet over een aparte vershoudbak waarin je jouw vis, vlees, groente of fruit langer kunt bewaren.

 

Conclusie

Het is een zeer gewaardeerde koelkast die absoluut tot de top behoort. Hij is energiezuinig en fijn in het gebruik. Kortom de ideale Amerikaanse koelkast voor in huis.

Bekijk hier de Samsung RS68N8222S9/EF >>

Vergelijkbare berichten