Smartphone nodig? Dit is de top 3!


Beste smartphone

Waar bellen vroeger alleen nog maar met een vaste telefoon kon lijkt men dat tegenwoordig alweer te zijn vergeten. Inmiddels loopt iedereen rond met de mobiele telefoons, ook wel de smartphones genoemd. Hiermee kun je niet alleen bellen, maar ook nog veel meer dan dat. Je kan er berichten mee versturen naar je vrienden, je kan er spelletjes op spelen, het nieuws op volgen en natuurlijk je sociale media in de gaten houden. Zonder smartphone ben je eigenlijk niet meer helemaal van deze tijd en hoor je er niet helemaal bij.

Als je dan zo’n smartphone hebt wil je natuurlijk wel een goede smartphone. Ikzelf heb toen ik begon met het gebruiken van smartphones de nodige problemen gehad. De smartphone werkte niet goed of na verloop van tijd zelfs helemaal niet meer. Dit is natuurlijk vreselijk irritant en ik besloot dan ook dat het tijd was om dit te veranderen. Ik zou vanaf dat moment beter kijken voordat ik een smartphone kocht om te zien of deze wel echt iets voor mij zou zijn.

Het maken van die keuze is één van de betere keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven. Inmiddels geniet ik meerdere jaren achter elkaar van één en dezelfde smartphone. Bovendien is dat ook nog eens zonder veel problemen te hebben met de smartphone in kwestie.

Hoewel ik wel de keuze heb gemaakt om beter onderzoek te doen naar welke smartphone er nou goed is en welke er precies bij mij past, zijn er nog genoeg die dat niet doen. In mijn omgeving lopen er dan ook nog de nodige mensen rond die met enig regelmaat wel iets kapot hebben aan hun mobiele telefoon en dan alweer op zoek moeten naar een nieuwe.

Om jou te helpen in het zoeken naar een goede smartphone heb ik dit artikel geschreven. Lees snel verder voor meer informatie.

 

Waarom is het hebben van een goede smartphone belangrijk?

Zoals je in de inleiding al hebt kunnen lezen is een smartphone tegenwoordig iets waar je niet meer omheen kan. Een goede smartphone zorgt er tegenwoordig voor dat je bereikbaar bent voor je vrienden, familie of voor je werk. Je hebt dan natuurlijk niets aan een mobiele telefoon die niet werkt, zoals deze eigenlijk wel zou moeten. Bovendien is het hebben van een goede smartphone niet alleen goed voor de bereikbaarheid van jezelf.

Ook het gebruik van een goede smartphone is fijner dan wanneer je een smartphone gebruikt die niet goed functioneert. Denk bijvoorbeeld aan een mobieltje dat de hele tijd vastloopt tijdens het spelen van een spelletje of een mobieltje dat veel moeite heeft met het laden van websites en dus erg traag is. Deze dingen kan je simpelweg voorkomen door een goede smartphone te kopen. Hier doe je niet alleen jezelf, maar ook je directe en indirecte omgeving een groot plezier mee. Zeg nou eerlijk: je wil zelf toch ook gewoon genieten van de gemakken die een goede smartphone met zich meebrengt?

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een smartphone?

Er zijn verschillende aspecten waar je op moet letten bij de aankoop van een smartphone. Het eerste en misschien wel de belangrijkste is het merk. Per merk kan namelijk het bestuurssysteem van de smartphone veranderen. Zo werkt Apple met het systeem iOS, terwijl je op smartphones van bijvoorbeeld Samsung het systeem Android zult tegenkomen. Hoewel je het niet zou verwachten, verschillen deze twee toch wel degelijk veel van elkaar. Het hangt er ook maar net vanaf wat je persoonlijke voorkeur is. Je persoonlijke voorkeur speelt sowieso een grote rol bij aankoop van een smartphone.

smartphone top 3

De kleur van de smartphone is bijvoorbeeld ook iets die je zult bepalen aan de hand van je persoonlijke voorkeuren. De hoeveelheid opslagruimte die de mobiele telefoon heeft is wel een belangrijk algemeen detail. Het is natuurlijk niet prettig dat deze om de haverklap volledig gevuld is en je deze dan weer moet legen. Dat is gewoon een vervelend karwei. De prijs die je kunt betalen voor de smartphone is dan weer sterk afhankelijk van jezelf. Hoeveel geld wil je uitgeven voor een smartphone? En hoeveel geld heb je überhaupt te besteden? Neem al deze punten goed door voor jezelf. Het kopen van een smartphone kost namelijk best veel geld en is niet iets wat je iedere week opnieuw doet zonder problemen. Let daarom ook goed op!

Top 3 lijst smartphones

Na al de informatie die ik je hiervoor heb gegeven ben je natuurlijk benieuwd welke smartphones dan goed zijn. Ik zal je niet langer in spanning laten wachten. In de top 3 lijst hieronder staan enkele smartphones voor je op een rijtje waarvan ik denk dat ze zeer geschikt zijn. Ben jij nog op zoek naar een smartphone? Lees dan snel verder en wie weet hoef je daarna niet langer te zoeken.

SAMSUNG Galaxy A20e – 32 GB Dual-sim Zwart

We beginnen deze lijst met een smartphone van het wereldwijd zeer bekende merk Samsung. De Samsung Galaxy A20e is mooi afgewerkt, met afgeronde hoeken. Hierdoor is het toestel prettig vast te houden. De smartphone beschikt over een scherm van 5.8 inch (diagonaal gemeten). Het maken van foto’s is met deze smartphone geen probleem. De Galaxy A20e beschikt aan de achterkant over een 13 megapixel camera en ook nog eens een 5 megapixel Ultra Wide angle camera. Met de frontcamera (8 megapixel) maak je ook de mooiste selfies met dit toestel.

Beste Smartphone
Afbeelding van Media Markt

 

De Samsung Galaxy A20e heeft een werkgeheugen van 3 gigabyte en een opslagcapaciteit van 32 gigabyte. Als je niet genoeg hebt aan deze ruimte is het mogelijk om micro SD kaart in de smartphone te plaatsen. Deze smartphone beschikt ook over goede beveiliging, waardoor al jouw bestanden veilig zijn. De goede batterij van deze smartphone zorgt ervoor dat je langdurig gebruik kunt maken van het mobieltje zonder dat je hem hoeft op te laden. Als de batterij dan toch leeg is, kan je deze na slechts 10 minuten opladen alweer langdurig gebruiken. De Samsung Galaxy A20e beschikt over het Android 9.0 besturingssysteem.

De Samsung Galaxy A20e is al te koop voor een prijs van €139,-. Dit is een zeer goede prijs voor een toestel met deze kwaliteiten. Mocht zwart niet jouw favoriete kleur zijn voor een mobiele telefoon, wees dan niet getreurd. De Samsung Galaxy A20e is er namelijk ook in andere kleuren. Wie weet is de blauwe, oranje of witte variant wel iets voor jou!

APPLE iPhone 12 – 64 GB Zwart 5G

Wereldwijd is Apple één van de meest gebruikte merken als het gaat om smartphones. De Apple iPhone 12 mag dan ook niet ontbreken in deze lijst. Speciaal voor de Apple fanaten onder ons of voor mensen die nog twijfelen een Apple te nemen. De Apple iPhone 12 is beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende geheugencapaciteiten. Zo kan je kiezen voor een geheugen van 64 gigabyte, maar als dat niet genoeg is voor jou kan je ook nog kiezen voor 128 gigabyte of 256 gigabyte. De iPhone 12 beschikt over iOS 14, het besturingssysteem van Apple.

Afbeelding van Media Markt

 

Bovendien is de Apple iPhone 12 de eerste smartphone van Apple waarmee je gebruik kunt maken van het nieuwste 5G netwerk. De smartphone heeft een 6.1 inch scherm, dat extra goed beschermd is tegen valpartijen. De iPhone 12 is ook nog eens dunner dan al zijn voorgangers, waardoor hij lekker licht is wanneer je deze vasthoudt. De smartphone is voorzien van een ultragroothoeklens en een groothoeklens bij de dual camera. Het opladen van de iPhone 12 kan ook nog eens draadloos. Dit is vooral handig wanneer je gebruik wilt maken van de mobiel tijdens het opladen, maar niet gemakkelijk bij een stopcontact in de buurt kunt zitten.

De prijs van de Apple iPhone 12 kan voor sommigen nogal een probleem vormen. Goedkoop is deze smartphone namelijk zeker niet. Voor €909 euro is deze Apple iPhone 12 van jou, als je het geld ervoor hebt liggen althans. Desalniettemin is het een goede telefoon, wat je ook wel mag verwachten voor deze prijs. Je geeft je geld in ieder geval niet uit aan iets dat het geld niet waard is.

OPPO A52 – 64 GB Zwart

We sluiten de lijst af met een smartphone van een merk dat nog niet zo bekend is als de hiervoor genoemde merken, maar toch zeker goede smartphones levert. De OPPO A52 is zeker een geschikte aankoop voor als jij nog op zoek bent naar een goede smartphone. De OPPO is uitgerust met het Android 10.0 besturingssysteem en heeft een geheugen van 64 gigabyte dat indien nodig uitgebreid kan worden tot maximaal 256 gigabyte.

https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_oppo-a52-64-gb-zwart-1660138.html
Afbeelding van Media Markt

 

Dankzij de grote en sterke batterij van de OPPO A52 kan je tot twee dagen lang ontdekken wat dit toestel je allemaal te bieden heeft. De A52 beschikt daarnaast over vier camera’s. Eén camera van 12 megapixel, één van 8 megapixel en twee camera’s met 2 megapixel. Ook beschikt de OPPO A52 over een frontcamera met een kwaliteit van 8 megapixel, waardoor ook jouw selfies er altijd goed uit zullen zien.

Het 6.5 inch scherm beschikt over Full HD kwaliteiten, waardoor je alles in perfecte kwaliteit kunt waarnemen.
De OPPO A52 is zeker een goede telefoon om te kopen, ook al is het merk nog niet zo bekend en weet je nog niet zo goed wat je ervan kunt verwachten. Voor een prijs van slechts €179,- kan je de OPPO A52 kopen. Voor een smartphone met de kwaliteiten van de OPPO A52 is dat zeker een goed betaalbare prijs. De hoeveelheid kwaliteiten van deze smartphone zijn de prijs zeker waard en misschien zelfs nog wel meer dan dat je ervoor moet betalen.

Conclusie

Er zijn nog veel meer smartphones op de markt dan de drie uit de bovenstaande lijst. Het is echter wel een feit dat de drie smartphones uit de lijst alle drie zeer goede aankopen zijn. De één is wat duurder dan de ander, maar kwalitatief zijn ze alle drie erg sterk. Ik hoop dat je iets aan deze top 3 hebt gehad en ik hoop ook dat ik je zoektocht naar een nieuwe smartphone iets heb kunnen vergemakkelijken. Mocht je nou nog steeds niet gevonden hebben waar je naar op zoek bent, dan hoef je nog niet getreurd te zijn. Bepaal simpelweg voor jezelf wat je belangrijk vindt en zoek rustig verder op het internet naar een smartphone die jou wel aanspreekt.

HardwareUnlimited.nl

Bij Hardwareunlimited.nl - ademen we TECH. We vinden het ontzettend leuk om jou alles te vertellen over problemen die kunnen ontstaan met apparaten, maar ook welke nieuwe gadgets er op de markt komen. Ons steen is continu op zoek naar de nieuwste gadgets en tools en voorzien jou van alle belangrijke informatie.

Ook Interessant!