Mijn staafmixer is kapot! Zo vind je een nieuwe staafmixer!

Een staafmixer kan voor allerlei verschillende dingen gebruikt worden. Zo wordt een staafmixer vaak gebruikt in plaats van een blender om de smoothies mee fijn te malen. Daarnaast kun je er etenswaren mee fijn malen en pureren. 

Een staafmixer is onmisbaar voor in de keuken. Dit komt doordat hij makkelijk op te bergen is. Door een staafmixer in huis te hebben, heb je geen normale mixer meer nodig. Maar wat ga je doen als je staafmixer kapot is? 

Doordat de mixer kapot is, kun je niet meer je geliefde smoothie maken of andere dingen fijn malen. Hieronder staat beschreven waar je op moet letten bij het kopen van een staafmixer en welke staafmixers een goede optie zijn. 

Welke punten heeft een goede staafmixer? 

Wanneer je in een winkel of op het internet gaat kijken, zie je al snel dat er heel wat verschillende staafmixers zijn. Voor veel mensen is dit overweldigend en dan wordt het lastig om een goede mixer te kiezen. 

Er zijn bepaalde punten waar je bij een staafmixer op kan letten. Hieronder hebben we een lijst opgesteld van deze punten: 

  • Waar is de voet van gemaakt? De meest voorkomende materialen zijn kunststof en RVS
  • Hoeveel watt heeft de mixer?
  • Wat voor een verschillende functies heeft het apparaat?
  • Hoelang is het snoer?
  • Is het apparaat vaatwasserbestendig?

De top 3 beste staafmixer

We hebben ons best gedaan door de top 3 van de mixers te maken. Op die manier kun je de beste staafmixer voor in je keuken vinden. Je weet zeker dat deze mixer hun werk goed doen!

Bosch ErgoMixx MSM67140

De Bosch ErgoMixx MSM67140 staafmixer is een mixer met maar liefst 12 verschillende standen die van kunststof is gemaakt. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe grof of hoe fijn het eten wordt terwijl je aan het mixen bent. Het mixen gaat op een erg makkelijke manier door het 1,2 meter lange snoer. 

Daarnaast wordt er een hakmolen meegeleverd. Deze plaats je op de mixer waar normaal de garde aan vast zit. Dit apparaat heeft een vermogen van 750 watt en is vaatwasserbestendig, zo hoef je de keukenkraan niet eens te gebruiken.

Philips ProMix HR2656/90

Het bekende merk Philips verkoopt ook verschillende keuken apparatuur. Deze Philips ProMix HR2656/90 staafmixer is een mixer met een normale stand en de turbo stand. De turbo stand zal alleen aangaan bij het inhouden van de knop. Het snoer is 1,2 meter lang en makkelijk om het apparaat heen te wikkelen.

Het apparaat heeft een extra opzetstuk wat meegeleverd is. Hij heeft meer vermogen dan de Bosch ErgoMixx. Deze mixer heeft een vermogen van 800 Watt en is vaatwasserbestendig. De voet is gemaakt van kunststof/metaal.

Bestron ASMS600 Staafmixer

Deze mixer is van het merk Bestron. Het is de Bestron ASMS600 Staafmixer. Het is een mixer met twee verschillende standen. Hij is gemaakt van staal en beschikt over een snoer van 1 meter lang. 

Het is een set, dus er worden twee verschillende voeten meegeleverd. De mixer wordt verder geleverd met een maatbeker en hij heeft een vermogen van 600 Watt. Dit apparaat is eigenlijk alles in een. Hij is namelijk ook vaatwasserbestendig. 

Conclusie

De conclusie over de staafmixer is dat er een hele hoop goede apparaten tussen zitten. Soms is het even goed zoeken naar het juiste apparaat voor jou. We hopen dat je door dit lijstje hierboven de juiste staafmixer voor in je keuken kan vinden.