Een stijltang uitkiezen, zo doe je dat!

Wanneer je graag je haar goed hebt zitten, komt het vaak voor dat mensen gebruik willen maken van een stijltang. Er zijn ontzettend veel verschillende stijltangen waar je uit kan kiezen. Het is ook mogelijk dat de stijltang het heeft begeven en dat je op zoek bent naar een nieuwe. 

Een nieuwe stijltang vinden is niet zo moeilijk. Heel internet staat ermee vol. Het is wel een kunst om er eentje te vinden die bij jou past. Net als make-up is een zijn dit soort apparaten een persoonlijke aankoop. 

Hoe kies je de beste stijltang?

Er zijn verschillende manieren waarop je de beste stijltang kan herkennen. Omdat iedereen andere wensen heeft, is het verstandig om te kijken naar de persoonlijke voorkeuren. Je kan op de volgende punten letten:

  • Kan je de temperatuur aanpassen door middel van verschillende standen?
  • Hoelang duurt het voordat het apparaat klaar is voor gebruik?
  • Schakelt hij automatisch uit voor de veiligheid wanneer je het zelf vergeten bent?
  • Beweegt de stijltang flexibel mee met de bewegingen die je maakt?

De beste stijltangen om uit te kiezen

Omdat er zoveel stijltangen zijn, hebben we hieronder een lijstje gemaakt van verschillende apparaten die erg goed hun werk doen. Je weet zeker dat deze tangen van goede kwaliteit zijn. Door naar de punten hierboven te kijken hebben wij de volgende stijltangen uitgekozen:

Remington S8500

De Remington S8500 is een stijltang die in maar liefst 15 seconden warm wordt. Hierdoor is hij er makkelijk en snel te gebruiken. De temperatuur kan ingesteld worden van 150 graden tot 230 graden. 

Daarnaast komt hij met een hittebestendige opbergtas, waardoor je de stijltang altijd veilig op kan bergen. Verder beweegt hij flexibel mee wanneer je hem door je haar heen haalt. 

BaByliss Straight & Curl Brilliance Titanium Stijltang ST482E

Deze BaByliss Straight & Curl Brilliance Titanium Stijltang ST482E zorgt ervoor dat je twee vliegen in een klap hebt. Je kan je haren krullen en stijlen met deze stijltang. Dat is erg handig wanneer je een keer wat anders wilt. Hij is binnen 15 seconden op temperatuur en kan versteld worden van 150 graden tot 235 graden. 

Verder is het snoer extra lang, zodat je alle bewegingen erg ruim kan nemen. Hij schakelt zichzelf uit en je krijgt er een hittebestendige mat bij zodat je hem daar op kan leggen. 

Carmen CR1070

De Carmen CR1070 is de goedkoopste optie uit dit rijtje, dit maakt deze stijltang niets minder waard. Ook deze tang heeft verschillende warmtestanden waardoor je deze op eigen wens kan gebruiken. Hij is instelbaar op 150 graden tot 230 graden. 

Deze tang kan je gebruiken voor dun en dik haar. Hij gaat automatisch uit binnen een uur voor de veiligheid. Hij wordt niet geleverd met accessoires zoals de bovenstaande stijltangen. Het is we een stijltang die ideaal te gebruiken is in combinatie met een föhnborstel.

Conclusie 

De conclusie is eigenlijk vrij simpel. Er zijn heel wat verschillende stijltangen waar je uit kunt kiezen. Aan de hand van de punten is het makkelijker om een keuze te maken. Hopelijk heeft de lijst hierboven geholpen om de juiste stijltang voor jou te vinden.