Wat is de beste droger van Bosch? Een top 3!

Welke taken komen in het huishouden nou altijd terug? Sowieso het doen van de vaat, het stofzuigen van het huis en het wassen van de kleding. Om de kleding op de juiste manier te wassen, is de aanschaf van de beste wasmachine aan te raden. Over de beste wasmachine vind je op mijn website onwijs veel informatie, maar ik deel ook graag informatie over de beste droger.

In mijn ogen is een droger minstens net zo belangrijk als een wasmachine. Dankzij de droger kun je jouw kleding namelijk razendsnel laten drogen, waardoor je veel geld weet te besparen. Een goede droger zorgt er bovendien voor dat jouw kleding een stuk minder kreukt, waardoor je ook minder tijd achter de strijkplank door hoeft te brengen.

Ben je op zoek naar de beste wasmachine? Dan is het om meerdere redenen interessant om naar een droger van Bosch te kijken. In dit artikel laat ik je graag kennis maken met de drogers van dit merk; ik bespreek onder meer wat mijn persoonlijke top 3. Verder bespreek ik wat de voordelen van een Bosch droger zijn en waar je op moet letten bij het uitkiezen van een Bosch droger. Ben je er klaar voor om direct een droger van één van de beste merken aan te gaan schaffen? Check dan direct dit artikel op je gemakje!

Waarom een Bosch droger aanschaffen?

Kan een gemiddeld huishouden nog zonder een droger? In mijn ogen niet. In de hedendaagse maatschappij moet namelijk alles snel, snel en nog eens snel. Mede daardoor is er weinig tijd over om het huishouden te doen. Je wilt dan ook bij voorkeur op zoveel mogelijk vlakken van volledige ontzorging genieten. Nou, dat komt zeker goed als je voor een Bosch droger kiest.

Een Bosch droger werkt namelijk onwijs efficiënt. Jouw witgoed wordt onwaarschijnlijk snel gedroogd, waardoor je al snel meer van jouw favoriete shirt of trui kunt genieten. Ook hoef je jouw kledingstukken niet meer al te lang te strijken, aangezien de droger direct jouw kledingstukken nagenoeg volledig kreukvrij maakt.

Ook is het een feit dat een gemiddelde Bosch droger over alle gewenste programma’s en opties beschikt. Je hebt daardoor nog minder omkijken naar het laten drogen van jouw witgoed. Eigenlijk het enige wat je nog moet doen, is de trommel van de droger vullen met al jouw kleding en overig witgoed.

Wil je zo min mogelijk geld aan energie in jouw huis uitgeven? Ook dan is de aanschaf van een Bosch droger aan te raden. Deze drogers zijn namelijk – stuk voor stuk – onwijs zuinig te noemen. Je weet hierdoor al snel honderden euro’s op de energierekening te besparen, waardoor je de investering in de Bosch droger al snel weer terugverdiend hebt.

Zijn dit alle voordelen van een Bosch droger? Nee, nog niet eens. Ik ben namelijk ook zeer te spreken over de kwaliteit van dit merk. Het merk is al sinds jaar en dag in staat om geweldige huishoudelijke apparaten te leveren. Bosch levert geweldige wasmachines, maar dus ook geweldige drogers. Nadat je een bepaalde investering voor een dergelijke droger hebt gedaan, kun je hier zonder twijfel jarenlang van gaan genieten.

Onder aan de streep biedt een Bosch droger louter voordelen. Het enige waar je rekening mee moet houden, is het relatief forse prijskaartje. Een droger van Bosch is nu eenmaal beter (= duurder) dan drogers van B-merken. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, biedt een wasdroger van Bosch echter onwijs veel voordelen. Mede daarom wil ik je van harte aanraden om zéker eens naar het assortiment van Bosch te kijken!

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een droger van Bosch?

Ben je op dit moment op zoek naar een geschikte droger? Gaat jouw voorkeur daarbij eigenlijk uit naar een droger van het merk Bosch? Dan heb je in mijn ogen al één verstandige keuze gemaakt. Binnen het aanbod van Bosch heb je echter vrij veel keuze, waardoor je wel nog een kleine speurtocht moet verrichten.

Zo is het van belang om goed naar het vulgewicht van de droger te kijken. Hierbij kan eigenlijk onderscheid gemaakt worden tussen de volgende klassen: 7 kilo, 8 kilo en 9 kilo. In veel gevallen is 8 kilo de beste optie; dat is ook de meest gekozen optie overigens.

Let daarbij ook heel goed op het soort droger. Je kunt daarbij kiezen tussen een condensdroger en een warmtepompdroger. De laatstgenoemde variant is een stuk energiezuiniger en is in de afgelopen jaren dan ook de meest gekozen variant. In het aanbod van Bosch kom je overigens ook meer warmtepompdrogers tegen dan condensdroger.

Ook is het goed om naar de afmetingen van de droger te kijken. Je moet de droger immers wel kwijt kunnen op bijvoorbeeld zolder, in een kast of in de bijkeuken. Check dus goed de diepte van de droger, de hoogte van de droger en de breedte van de droger. Stem dit uiteraard af op de plek in huis waar je de droger graag neer wilt zetten.

Let ook goed op de energieklasse van de beste droger van Bosch. Je kunt hierbij eigenlijk kiezen tussen twee klassen: A+++ (besparing tot 999 euro) of A++ (besparing tot 838 euro). Bij beide klassen geniet je in ieder geval van een interessante besparing op jouw energierekening.

Tot slot is het ook aan te raden om goed op de volgende eigenschappen te letten:

 • Een anti-allergie programma
 • Antikreuk programma
 • Vochtigheidssensor
 • Bediening via app
 • Automatische uitschakeling
 • Zelfreinigende functie
 • Trommelverlichting
 • Kledingbeschermend
 • Kinderbeveiliging
 • Startuitstel
 • Maximale geluidsniveau
 • Programmaduur
 • Droogprogramma’s
 • Meegeleverde accessoires/slang(en)

Wat is in mijn ogen de beste droger van Bosch?

Binnen het aanbod van Bosch zijn vrij veel interessante drogers te vinden. Speciaal voor jou ben ik op zoek gegaan naar de allerbeste droger van Bosch. Uiteindelijk heb ik een top 3 samen kunnen stellen; over die drie drogers lees je hieronder iets meer informatie!

#1. Bosch WTU876C0NL

De Bosch WTU876C0NL is wat mij betreft de beste droger van Bosch. Deze droger is namelijk energiezuinig, is snel, heeft weinig onderhoud nodig, werkt onwijs prettig en heeft een vulgewicht van 8 kilogram. Bovendien is deze droger niet overdreven groot, ligt het maximale geluidsniveau op 64 decibel en is de energieklasse A+++.

Bosch WTU876C0NL Main Image

Dit betreft overigens een zogeheten warmtepompdroger. Je geniet hierdoor van een zuinige droger, maar ook van een droger die de kleding (en het witgoed) perfect weet te drogen. Dankzij de verschillende programma’s en functies verloopt eigenlijk alles naar wens. Dankzij de Bosch WTU876C0NL heb je zelf geen omkijken meer naar het drogen van jouw witgoed. Wat wens je nog meer?

Ps. wil je het bedrag van 799 euro niet in één keer aftikken? Dan kun je ook nog voor een maandelijks abonnement kiezen.

 

#2. Bosch WTR83V01NL

Heb jij niet zo’n behoefte aan een grote droger? Heb jij liever een energiezuinige en relatief voordelige droger van Bosch met een vulgewicht van 7 kilo? Dan kun je het beste voor deze Bosch WTR83V01NL wasdroger kiezen. Deze droger is relatief voordelig geprijsd, is vrij zuinig (A++) en biedt veel verschillende programma’s aan.

Bosch WTR83V01NL Main Image

Bijkomend voordeel is dat ook dit een warmtepompdroger betreft. Je weet hierdoor niet alleen zuinig jouw wasgoed te drogen, maar je geniet ook van een stuk minder slijtage. De temperatuur in deze droger wordt namelijk niet super hoog, waardoor jouw kleding een stuk minder te verduren heeft. Onwijs handig (en prettig)!

#3. Bosch WTW85470NL

Ben je begaan met het milieu? En wil je ook nog besparen op jouw energierekening? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een warmtepompdroger met energieklasse A+++. In het assortiment van Bosch zijn daar meerdere varianten van te vinden, waarbij ik zeer te spreken ben over de Bosch WTW85470NL.

Bosch WTW85470NL Main Image

Deze droger is onwijs zuinig, heeft een vulgewicht van 8 kilo, maakt niet al teveel geluid en biedt meerdere droogprogramma’s aan. Dankzij deze droogprogramma’s heb je zelf geen omkijken meer naar het drogen van jouw kleding en witgoed. Ondertussen weet je ook nog een hoop geld te besparen, waardoor je de initiële investering binnen de kortste keren weer terugverdiend hebt. Wat wens je nog meer?

 

Slotwoord

Wil je graag een nieuwe droger van Bosch aanschaffen? Dan heb je in mijn ogen al een verstandige beslissing genomen. Het is namelijk een feit dat de drogers van Bosch een lange levensduur hebben, energiezuinig zijn en ook nog veel verschillende droogprogramma’s aanbieden.

Op dit moment is de Bosch WTU876C0NL de beste droger van Bosch. Die droger voldoet echt aan alle verwachtingen en is ook niet eens heel duur geprijsd. Bovendien kun je die droger ook nog per maand gaan betalen, waardoor je de kosten weet te spreiden.

Bestel je één van bovengenoemde drogers via mijn partner Coolblue? Dan geniet je van scherpe prijzen én kun je ook nog de droger laten installeren. Je kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen tussen de volgende soorten service:

Naar welk van bovengenoemde Bosch drogers gaat jouw voorkeur? Vergelijk deze droger en kies direct voor de beste droger van Bosch!

 

 

Vergelijkbare berichten