Wat is de beste laptop voor films en series kijken?

Wat is de beste laptop voor films en series kijken?

Wat is de beste laptop voor films en series kijken? Even ontspannen na een drukke dag werken of na een hectische dag op school. Hoe kan dat ontspannen nu beter dan met jouw favoriete film of serie? Beentjes omhoog en ontspannen maar!

Het kijken van je favoriete film of serie, dat doe je natuurlijk het liefst op een laptop. Tenslotte zijn deze altijd erg compact en kan je deze overal naartoe nemen. Ideaal wat dat betreft. De vraag die je je nu nog stelt, is welke laptop het beste is voor het kijken van films en series. In dit artikel ga ik je helpen bij het beantwoorden van deze vraag.

De beste laptop voor het kijken van films en series is hoe dan ook de HP Pavillion x360. Wil jij graag weten waarom dit de beste laptop is als je een film of serie wilt kijken? Lees het artikel helemaal tot het einde om daarachter te komen.

De top 3 met beste laptops vindt je hier!

Wat is de beste laptop voor films of series kijken? – De top 3

De beste laptop om films of series te kijken. Die ga je hier vinden in deze uitgebreide top 3.

Zoals je in de introductie al hebt kunnen lezen, is de HP Pavillion x360 de beste laptop als het gaat om films en series kijken. Maar, waarom is dat eigenlijk? Wat maakt deze laptop de beste laptop die er is? Door de top 3 helemaal door te lezen, kom je daarachter.

Naast de beste keuze, vindt je ook nog twee andere laptops die de top 3 gehaald hebben. Ben je inmiddels razend benieuwd? Lees het artikel vooral helemaal tot het einde.

1.      HP Pavillion x360 15-er095nd

Zeker als het gaat om films en series kijken, wil je dat de laptop comfortabel op je schoot ligt of op het bureau kan staan. Hoe fijn zou het zijn als je de laptop kan omtoveren tot een tablet? Niet voor niks staat de HP Pavillion x360 15-er095nd op de eerste plek.

Omdat de HP Pavillion x360 kan worden omgetoverd tot een tablet, is deze uitermate geschikt voor een ontspannen filmpje kijken. Op deze manier ligt de laptop comfortabel op je schoot of kan je hem gemakkelijk vasthouden.

Wat is de beste <a href=laptop voor films en series kijken?” class=”wp-image-207388″/>

Behalve dat de laptop ook kan fungeren als tablet, met uiteraard touchscreen, heeft hij natuurlijk nog veel meer kwaliteiten waardoor hij zo geschikt is en op de eerste plek staat. Zo beschikt het beeldscherm van de laptop over een Full HD-beeldscherm. Dat betekent dat jouw film of serie word afgespeeld in de allerbeste kwaliteit. Tenslotte gaat het daar om.

Ben je niet zo’n held in het onthouden van wachtwoorden of gebruikersnamen? Geen probleem. Het is mogelijk om met je vingerafdruk in te loggen, zodat die wachtwoorden lekker achterwege gelaten kunnen worden. Voor het opslaan van films en series maak je de HP Pavillion x360 niet gek, want deze heeft maar liefst 8 GB aan werkgeheugen. Hiermee draaien alle streamingdiensten natuurlijk zonder enige problemen.

2.      Lenovo IdeaPad Gaming 3

Je zou denken dat dit een bijzondere keuze is wat betreft de laptop voor het kijken van films en series, maar dat valt wel mee. De Lenovo IdeaPad Gaming 3 is juist een uitstekende keuze hiervoor. Wil jij weten waarom? Ik ga het je uitleggen.

Voornamelijk beschikken laptops voor het spelen van spelletjes over uitstekende beeldkwaliteit. En dat is natuurlijk waar we naar op zoek zijn. Denk je eens in dat als een game er goed uitziet op een beeldscherm, hoe een film er wel niet uit moet zien.

Wat is de beste <a href=laptop voor films en series kijken?” class=”wp-image-207389″/>

Behalve dat de Lenovo IdeaPad Gaming 3 over een prachtige beeldkwaliteit beschikt, is er nog veel meer te ontdekken bij deze laptop, waardoor deze geschikt is voor films en series. Deze heeft namelijk 16 GB aan werkgeheugen, een verlicht toetsenbord voor de nachtelijke uurtjes en de laptop kan werken met de zwaarste programma’s.

Naast dat de laptop geschikt is voor de ontspannen uurtjes, kan deze ook prima ingezet worden voor de studie, het werk of voor het spelen van games. Wat dat betreft een zeer veelzijdige laptop die uitermate geschikt is.

3.      Asus Chromebook C423NA-BV0129

Een laptop is een pittige uitgave. Daar ben je inmiddels wel achter gekomen. Mocht jouw budget wat minder toereikend zijn en je wilt toch lekker ontspannen bij een film of een serie, dan is de Asus Chromebook C423NA-BV0129 de perfecte oplossing voor jou.

Hoewel de Chromebook over het algemeen niet veel opslagruimte heeft en multitasking tussen verschillende programma’s niet altijd mogelijk is, is het budget technisch wel een hele goede keuze. Mocht jij voor een Chromebook willen gaan, dan is deze van Asus een dikke aanrader.

Wat is de beste <a href=laptop voor films en series kijken?” class=”wp-image-207390″/>

De Chromebook staat erom bekend dat de batterijduur verbazingwekkend is. Deze gaat namelijk de hele dag mee, zonder tussendoor op te laden. De hele dag films kijken zonder oplader? Geen enkel probleem. Erg handig voor onderweg. Ook heeft het beeldscherm van de Chromebook een reflecterend laagje, waardoor je geen last hebt van lichtinval of van vette vingers. Zo kan jij optimaal genieten en ontspannen.

Behalve voor het kijken van films en series, kan de Asus Chromebook prima gebruikt worden voor je werk of studie. Hij weegt namelijk maar 1,2 kilo en past door zijn kleine formaat in bijna elke tas. De Asus Chromebook heeft zijn plekje binnen deze top 3 zeker weten verdiend. Ben jij het daar mee eens?

Waarom kiezen voor een laptop als je een film of serie wilt kijken?

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende manieren om films en series te kijken. Zo zijn er televisies, computers en dus ook laptops. Waarom zou je dan uitsluitend voor een laptop moeten kiezen?

Om jou daar een beeld van te geven, staan deze punten voor jou in een overzicht. Misschien overtuigen ze jou er wel van om een laptop aan te schaffen.

  • Een laptop zet je makkelijk op schoot. Ideaal voor bijvoorbeeld op de bank.
  • De laptop neem je overal mee naartoe. Film even op pauze en verplaatsen? Dat is geen enkel probleem.
  • Je film of serie op een ander moment afkijken? Zet hem op pauze en klap de laptop voor nu even dicht. Op een later moment kan je deze rustig hervatten.
  • Een laptop heeft een accu. Wanneer deze vol is, kan je overal kijken waar je wilt. Op het strand, in de achtertuin of lekker vanaf de bank. Je bent niet meer afhankelijk van een stopcontact.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een laptop voor films en series?

Als je het artikel helemaal vanaf het begin hebt gelezen, dan heb je een top 3 kunnen vinden met daarin de beste laptops voor het kijken van films en series. Deze top 3 zou jou moeten kunnen helpen bij het uitkiezen van een laptop.

Voordat je de laptop definitief gaat uitzoeken en aanschaffen, is het eerst belangrijk dat je weet waar je zoal op moet letten. Door te letten op een aantal punten weet jij zeker dat je geen miskoop begaat en jij straks over de laptop beschikt die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Wat deze punten dan zijn? Die lees je hieronder in het overzicht.

  • Beeldscherm kwaliteit: Omdat jij de laptop wilt gebruiken voor het kijken van films en series, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het beeldscherm. Dat is eigenlijk het allerbelangrijkste in dit geval. Heb je geen goed beeld, dan word het al een stuk minder leuk om de laptop erbij te pakken. Kies dus altijd voor een Full HD-beeldscherm.
  • Het budget wat je eraan wilt besteden: Uiteraard is het ook handig om te kijken welk budget jij aan de laptop wilt besteden. Dat is een hele persoonlijke keuze in dit geval. Tenslotte beschikt niet iedereen over dezelfde portemonnee. Kies iets wat bij jou past en wat jij kan missen.
  • Is de laptop alleen voor het kijken van films en series: Wil jij de laptop alleen gebruiken voor films en series kijken, of ook voor bijvoorbeeld je studie? In dat geval is het handig om een laptop te kiezen die beschikt over meerdere opties.
  • Opslagruimte: Wil jij graag films en series opslaan op je laptop? Kies er dan eentje met genoeg opslagruimte. Zo weet je zeker dat je altijd alles kan opslaan en je hier geen problemen mee krijgt.

Conclusie

Wat is de beste laptop voor films en series kijken? We trapten dit artikel af door onszelf deze vraag te stellen. Inmiddels weet je welke laptop het meest geschikt is en kan jij een keuze maken uit de bovenstaande top 3.

Mocht je het allemaal nog even na willen lezen, scrol dan even terug naar boven en maak daarna je keuze. Een miskoop begaan, dat is helemaal niet nodig.

Vergelijkbare berichten