Wat is de Beste Piano Methode? Pianoles van René

Moeiteloos piano leren spelen? Dat wil toch iedereen. Maar vaak zijn het eentonige lessen, saaie oefeningen, lesmethodes zonder vrijheid, niet de liedjes spelen waar je zelf van houdt. Kortom, dit is wat de beginnende amateur pianist frustreert. En dit is wat René Knops, pianoleraar, tegenaan loopt bij het geven van pianoles. René heeft hier voor een eigen pianomethode gevonden. Eén die duidelijk werkt, waarbij iedereen in no-time met veel plezier piano leert spelen. Dat wil jij toch ook?

René Knops en zijn beste pianomethode

René Knops is al ruim 25 jaar fulltime piano- en keyboarddocent. Hij komt uit Brabant en is al vanaf zijn tiende jaar een enthousiast pianist, toetsenist, keyboard- en synthesizerspeler. Door zijn jarenlange ervaring als docent aan de Muziekschool weet hij als geen ander welke valkuilen er zijn voor de beginnende pianist. Hij weet als geen ander waarom menig amateur pianist afhaakt. Daarom hij de beste pianomethode ontwikkeld.

Volg online de pianolessen van René

René Knops begon met het ontwikkelen van de beste pianomethode, omdat hij wist hoe moeilijk het in het begin is voor de amateur pianist. Veel beginners denken dat piano spelen niet voor hen is weggelegd.
Een aantal veel gebruikte argumenten is: ik ben te oud om piano te leren spelen. Ik heb geen talent om piano te spelen. Ik ben niet muzikaal. En om piano te leren spelen moet ik noten leren lezen. Herken jij dit bij jezelf? Lees dan hier hoe je toch nog snel en met veel vreugde aan het pianospelen kan beginnen.

Hoe René zijn piano methode heeft ontwikkeld

Als ervaren pianist en pianoleraar heeft  René zich afgevraagd waarom de één zoveel moeite heeft met het leren bespelen van het instrument, terwijl een ander moeiteloos het ene na het andere liedje naspeelt. Als pianoleraar werd het René wel steeds duidelijker en duidelijker en kwam er achter hoe hij hier invloed op kon oefenen. Dit leidde tot een piano methode die bewezen de beste is.

Binnen 12 weken piano spelen met de methode van René

René heeft een piano methode ontwikkeld waarmee je binnen 12 weken het piano spelen in de vingers krijgt. In ruim 128 korte en duidelijke video’s die door René zijn ontwikkeld leer je binnen een aantal maanden jouw eerste liedjes op de piano spelen. Na het afspelen van deze video’s kan je bijgevoegde pdf documenten nog eens uitprinten rustig nalezen. Ben je benieuwd geworden naar deze lessen? Meer informatie over de pianolessen

Wat is precies de beste pianomethode van René?

Ondanks dat er verschillende lesmethoden voor het spelen op de piano zijn, is de meest voor de hand liggende “het leren van muzieknoten”. Pianoleraar René Knops kan dit beamen maar benadrukt dat de piano vooral een technisch instrument is.
Dat is ook het uitgangspunt bij zijn lesmethode. Naast noten lezen zijn technieken als aanslagsterkte, kracht, coördinatie, pedaalspel, kracht en coördinatie essentieel voor een goed pianospel. Vergeet tot slot niet dat ritme, het leren tellen van groot belang is.

Wat is er anders bij deze pianomethode?

Herken je dit? Als je met pianoles begint moet je direct zoveel nieuwe dingen tegelijk doen. Dit vraagt ontzettend veel van een beginnend pianostudent. Het kijken naar het blad, een correcte houding, de juiste aanslagtechniek, in het juiste ritme meetellen. Vaak is dit teveel voor een beginner en is de kans op afhaken groot. Vind jij het begin ook zo lastig en ingewikkeld en ben je op zoek naar een pianomethode die doeltreffend én ook nog eens leuk is? Klik dan hier voor meer informatie.

Snel jouw favoriete nummer op piano spelen? Dat kan nu!

De kern van de pianomethode van René is dat je begint met het leren van akkoorden. Door het spelen van akkoorden krijg je al snel ene bekend of geliefd liedje in de vingers.
Beste stage piano
Dit vergroot de vreugde in het pianospel en hierdoor ervaar je al snel maximaal speelplezier. Zoek vandaag nog jouw favoriete nummer op en begin met het oefenen op de piano.

Pianolessen van René maken het gegarandeerd makkelijk

Alle voordelen van de methode van René op een rijtje: -alles pianolessen zijn online te volgen -je leert liedjes spelen zonder kennis van muzieknoten -je bent niet afhankelijk van muziek noten voor een goed pianospel -noten lezen is toch nog wel mogelijk en terug te vinden op je klavier -je begrijpt nu hoe muziek in elkaar zit, dat maakt het piano spelen makkelijker. -je kan met beiden handen op de piano tegelijk spelen -bekende liedjes die je hoort, speel jij met gemak na -je leert op je piano of keyboard te improviseren -Je bent in staat om te improviseren op je piano of keyboard

Start nu met piano spelen dankzij de pianolessen van René

Door jouw steeds beter wordende techniek en vreugde die je van het pianospel krijgt, ontdek je al snel een stijgende lijn. Je zal merken dat je  steeds  zelfverzekerder zal spelen, met goede techniek en met kracht in de vingers en goede techniek. Uiteindelijke zullen jouw vaardigheden zo goed zijn, je zal nog lag vreugde kunnen halen om van muziek te genieten!

Zelf muziek maken met de beste piano methode

Wat is er leuker dan samen muziek te maken? Jezelf of een andere begeleiden met zang of een instrument of het beginnen van je eigen band zijn binnen handbereik! Daar hoef je geen jarenlange lessen voor te volgen. Alles is haalbaar binnen 12 tot 25 weken? Wat houdt je tegen? Schrijf je vandaag nog in!

Wat zeggen oud cursisten over de piano methode van René?

Real life ervaringen zeggen het meest. Oud-cursisten zijn razend enthousiast over de piano methode van René. Eén is er op later leeftijd mee begonnen en is er aangenaam verrast hoe snel ze het piano spelen in de vingers kreeg.
Een ander roemt de duidelijke lesmethode, die voor een overzichtelijke behapbaar geheel zorgt. Weer een ander heeft door het pianospelen weer een enorme boost in zijn zelfvertrouwen gekregen. Wil jij zelf ook snel en met plezier jouw favoriete liedjes op de piano spelen. En ben je benieuwd naar meer ervaringen? Lees dan hier wat oud-cursisten van René hebben te melden.

Binnen 12 weken al een liedje spelen met de zelfstudie piano spelen van René

Het allerleukste is om voor je familie en vrienden dat ene leuke nummer op de piano te kunnen spelen. Jammer genoeg duurt het vaak zo lang voor dat je het piano spelen echt onder de knie krijgt. Met de zelfstudie piano spelen van René is dat anders. De toegankelijke leeromgeving online maakt het makkelijk om te beginnen en om te vol te houden. Er zit een goed tempo in de lesstof en binnen in 12 weken speel jij jouw favoriete nummer voor jouw vrienden en familie. En dat alles dankzij deze zelfstudie piano.

Hoe heeft René deze zelfstudie piano ontwikkeld

Stel, je vind je zelf niet bijzonder muzikaal en je hebt nog nooit een toets op de piano aangeraakt? Maar het zou een droom zijn om moeiteloos deuntjes, popmuziek of klassieke stukken op de piano te spelen? Vanaf nu kan je het (bijna) helemaal zelf. Als pianoleraar weet René als geen ander wat de valkuilen zijn bij het leren bespelen van een nieuw instrument. Met die gedachte heeft hij deze splinternieuwe zelfstudie piano ontwikkeld. Volg zijn stapsgewijs zijn duidelijke instructies in de online leeromgeving en binnen no-time speel jij jouw eerste liedje op piano.

Duidelijke instructiefilmpjes maken piano spelen leuk en makkelijk

Met de piano methode van René krijg je binnen 12 weken het piano spelen in de vingers. Het lesprogramma bestaat uit 128 korte en duidelijke video’s. In deze video’s laat René zelf achter de piano zien welke oefeningen je kan volgen. Met deze zelfstudie leer je binnen een aantal maanden jouw eerste liedjes op de piano spelen.
https://www.youtube.com/watch?v=E-HunD4FaFM
Of dat nu een deuntje, jouw favoriete popnummer of een klassiek stuk is. Bij de video’s zijn bijbehorende pdf-documenten te downloaden. Hierin staan de instructie voor de zelfstudie piano nog eens duidelijk uitgelegd en ka n je in jouw eigen tijd en jouw eigen tempo verder oefenen.

Wat kan je verwachten van een zelfstudie piano spelen van René?

In ieder geval een compleet lesprogramma met een beginnerscursus, vervolg cursus en notencursus, die jou helemaal wegwijs maken in de wereld van het piano spelen. Deze online cursus bestaat uit een aantal modules en instructiefilmpjes. Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met deze online zelfstudie en word je binnen no-time een sterpianist? Schrijf je dan vandaag nog in voor de online zelfstudie piano van René.

Leerzame webinars en workshops die je helpen bij je zelfstudie piano spelen

Verschillende webinars en workshops maken het piano spelen voor jou nog makkelijker. Bijvoorbeeld een  workshop ‘Je eigen pianospel opnemen’, die uit 4 video’s bestaat. Of een workshop “Blues Piano” in een uur durende video. René is jouw online pianoleraar die jou begeleidt en coacht via e-mail. Een persoonlijke begeleiding die jou helpt om binnen 12 weken jouw favoriete liedjes voor vrienden en familie op de piano te spelen.

Vergelijkbare berichten