Een fijne waterkoker, waar vind je die?

Heb je een waterkoker die het aan het opgeven is? Dan heb je een nieuwe nodig om je heerlijke kop thee te kunnen zetten. Er zijn ontzettend veel verschillende waterkokers waar je uit kan kiezen. Gelukkig kunnen wij je helpen bij deze keuze!

Jij wil natuurlijk een veilige waterkoker, voordat jij of je kinderen zich misschien branden. We hebben voor jou uitgezocht hoe je de beste waterkokers kan vinden om veilig om te gaan met kokend water voor jou en je kinderen. 

Wat maakt een waterkoker fijn?

Jouw waterkoker moet wel aan jouw eisen voldoen. Je wilt wel je lekkere kop thee met plezier kunnen zetten. Er zijn verschillende voorkeuren die een apparaat fijn maken. De volgende opties kunnen voor jou het apparaat persoonlijk maken: 

  • Is het mogelijk om de temperatuur in te stellen? 
  • Hoeveel inhoud kan er in het apparaat?
  • Bevat de waterkoker verschillende veiligheidsmaatregelen?
  • Van welk materiaal is het apparaat gemaakt?

Fijne waterkokers voor in jouw keuken!

Een waterkoker waar jij gebruik van maakt, moet voor het hele gezin goed te gebruiken zijn. Wij zijn voor je op onderzoek uitgegaan en hebben een aantal goede en veilige waterkokers voor je gevonden. We hebben een lijst gemaakt net als bij de staafmixers!

Princess wifi Moment waterkoker 236060

De Princess wifi Moments 236060 is een erg makkelijke en handige waterkoker. Hij heeft een draaiknop waar je op een makkelijke manier de temperatuur mee kan instellen door op het ledscherm te kijken. De inhoud van het apparaat is 1,7 liter en is gemaakt van RVS.

Verder heeft deze waterkoker de functie dat je hem kan verbinden aan je telefoon. Zo zet je vanuit je luie stoel lekker de waterkoker aan voor een kop thee of noedels. De kinderen kunnen veilig gebruik maken door de veiligheidsfuncties die deze waterkoker heeft.

Russell Hobbs Textures Plus+ 22591-70

Deze Russell Hobbs Textures Plus+ 22591-70 waterkoker is voor iedereen een aanwinst voor in de keuken! Het is een simpel apparaat die met een druk op de knop aan gaat. Hij heeft helaas geen functie om de temperatuur in te stellen, maar je kop thee wordt er nog steeds heet van! De waterkoker heeft hij een inhoud van 1,7 liter.

Hij is niet te verbinden met je telefoon, maar hij heeft wel alle veiligheidsmaatregelen die jij nodig hebt voor in jouw keuken. Je hoeft daardoor niet bang te zijn voor ongelukken. Daarnaast heeft hij een snelkook functie en is het materiaal van de kan RVS. 

Bosch TWK7203

De Bosch TWK7203 is een waterkoker heeft zeven verschillende temperatuurstanden. Daardoor is dit apparaat eenvoudig te gebruiken en direct instelbaar wanneer je hem thuis ontvangt. Met een inhoud van 1,7 liter kan het hele gezin tegelijk een heerlijke kop thee drinken.

Verder heeft de waterkoker alle veiligheidsmaatregelen die je nodig hebt in de keuken. Doordat hij van RVS is gemaakt is het wel handig om je kinderen te leren om hem alleen op te pakken bij het handvat. Hij heeft een warmhoudfunctie waardoor je makkelijk de hele avond lekkere warme thee op tafel hebt staan. 

Conclusie

Uiteindelijk is de conclusie dat er een hele hoop goede waterkokers zijn voor in jouw keuken. Persoonlijk zal ik kiezen voor de Princess wifi Moments 236060. Dit apparaat is erg makkelijk te bedienen met je telefoon en kan ik heerlijk op de bank blijven zitten zonder dat ik de waterkoker aan moet drukken.