Welke HP desktop is de allerbeste? – Dit is onze top 3!

Welke HP desktop is de allerbeste? Vandaag de dag worden er nog steeds veel laptops en tablets verkocht. De desktoppen raken daarmee redelijk in vergetelheid, terwijl ze dat zeker niet verdienen. Aan een desktop zitten ontzettend veel voordelen waar jij als gebruiker van kan profiteren. Of jij nu studeert, werkt of een computer voor recreatief gebruik wilt hebben, dat is allemaal mogelijk.

Wanneer je kiest voor een HP desktop, zit je helemaal goed. Welke HP desktop de allerbeste is? De beste HP desktop die een dikke aanrader is, is de HP Slim S01-pF1001nd. Dat komt voornamelijk omdat de HP Slim genoeg opslagruimte heeft en over een compact formaat beschikt. Eigenlijk alles wat je nodig hebt als het gaat om een desktop.

Wil jij graag meer te weten komen over de allerbeste desktop van HP of wil jij gewoon meer informatie krijgen over dergelijke desktoppen? Geen enkel probleem, want daar kan ik je bij helpen natuurlijk.

In dat geval raad ik je graag aan om het gehele artikel tot het einde te lezen. Na het lezen van dit artikel ben jij volledig op de hoogte en in staat om de beste HP desktop voor jezelf uit te zoeken.

Welke HP desktop is de allerbeste?

Welke HP desktop is de allerbeste? – Dit is onze top 3!

Omdat jij op zoek bent naar de allerbeste HP desktop en je niet voor niks op dit artikel hebt geklikt, gaan we het artikel beginnen door hier direct samen naar te gaan kijken.

Dit is dus niet zomaar een top 3, maar de top 3 met de allerbeste HP desktoppen die er op dit moment zijn. Behalve dat je hier de HP Slim vindt, vindt je hier nog twee andere desktoppen die de moeite absoluut waard zijn. De keuze is helemaal aan jou.

1.      HP Slim S01-pF1001nd

Zoals je aan het begin al hebt kunnen lezen, is de HP Slim hoe dan ook de beste HP desktop die er op dit moment is. Laten we gaan kijken waarom dit de beste keuze zou kunnen zijn voor jou.

Welke HP desktop is de allerbeste?

Zeker als jij de desktop breed wil gaan inzetten, is de HP Slim daarvoor erg geschikt. Of het nu gaat om foto’s opslaan, foto’s bewerken of om het spelen van een simpel spelletje op internet, de HP Slim laat jou hierbij niet in de steek. In totaal beschikt de HP Slim over 8 GB aan werkgeheugen, waardoor meerdere programma’s naast elkaar gespeeld kunnen worden.

In tegenstelling tot andere desktoppen, is de HP Slim zeer compact en kan hij op deze manier makkelijk verplaatst worden naar iedere gewenste plek. Wissel je dus graag van werkplek? Geen enkel probleem. Verder beschikt deze HP desktop over meerdere USB ingangen en heeft hij een professionele uitstraling. Niet voor niks de allerbeste HP desktop die er is.

2.      HP Pavilion TP01-1570nd

Als het gaat om multitasking, dan is de HP Pavilion daar een ware professional in. Doordat de desktop 1,256 TB aan opslag heeft en over een i5 processor beschikt, kunnen er genoeg bestanden worden opgeslagen en kunnen bijvoorbeeld bewerkingsprogramma’s probleemloos opgestart worden. Studeren of werken word jou op deze manier een stuk makkelijker gemaakt.

Welke HP desktop is de allerbeste?

Is de HP Pavilion dan alleen geschikt voor de studie of voor het werk? Absoluut niet. Wat dat betreft moet je deze HP desktop niet onderschatten. Zelfs voor het spelen van de zwaardere games en het opslaan van die gegevens maak je de HP Pavilion echt niet gek. Alles om het jou makkelijker te maken ligt binnen handbereik.

Verder beschikt de HP Pavilion over voldoende USB ingangen om meerdere beeldschermen te kunnen bevestigen, start de desktop binnen enkele seconden op en handelt hij zeer snel.

3.      HP Omen GT13-1630nd

Heb jij een wat groter budget om te besteden of wil jij gewoon graag een HP desktop met 16 GB aan werkgeheugen? Dan kies je natuurlijk voor de HP Omen.

Welke HP desktop is de allerbeste?

Behalve dat de HP Omen goed is in het afspelen van de zwaarste programma’s, is het voor de gamers onder ons een interessante keuze. De HP Omen is namelijk een professional in het afspelen en spelen van dergelijke games. Of dit nu om een simpele of een hele zware game gaat, deze HP desktop zal ze zonder problemen kunnen afspelen en zelfs tegelijkertijd kunnen afspelen. Dat heeft voornamelijk te maken met de i7 processor die erin verwerkt zit.

Wat de opslag betreft, zit je met 2 TB helemaal goed en gaan belangrijke gegevens, foto’s of bestanden niet zo snel verloren. En zeg nu zelf, hoe ontzettend gaaf zijn de lichten die in de desktop verwerkt zitten? Omdat de behuizing doorzichtig is, kan je hier tijdens gebruik goed van genieten.

Wat is een desktop eigenlijk?

Ben je de bovenstaande top 3 al tegengekomen en heb je deze goed doorgenomen voor jezelf? Dan is de kans heel erg groot dat jij in staat bent op de allerbeste HP desktop te kunnen uitkiezen voor jezelf en er lekker mee aan de slag te gaan. Ik weet zeker dat je er veel plezier van zult hebben en hij voldoet aan al jouw verwachtingen.

Niet iedereen is een professional op het gebied van computers en ik kan me dan ook goed voorstellen dat je helemaal niet op de hoogte bent hiervan. Het zou dus kunnen dat jij je nog afvraagt wat een desktop eigenlijk is. Je hoeft je hier niet voor te schamen, want je zult niet de enige zijn. Laat ik je daarom nog even uitleggen wat een desktop precies is.

Als je desktop hoort of leest, dan doet het je waarschijnlijk aan een soort laptop denken. Een laptop en desktop zijn niet helemaal hetzelfde. Een desktop is namelijk gewoon de ouderwetse computer die we waarschijnlijk allemaal wel kennen of herkennen. In plaats van een compacte laptop, heb je bij een desktop een wat grotere kast die de computer moet voorstellen.

Maak je gebruik van een desktop, dan heb je natuurlijk altijd een apart beeldscherm en toetsenbord nodig die je aan kan sluiten. Dat is eigenlijk heel kort uitgelegd wat een desktop is. Een wat grotere kast waarin de computer zit verwerkt. In de meeste gevallen staat de desktop op- of onder de tafel.

Waarom zou je moeten kiezen voor een desktop?

Je bent er inmiddels achter gekomen wat een desktop precies is en welke de allerbeste van dit moment is. Een desktop is een stuk groter dan bijvoorbeeld een compacte laptop en je zou dus kunnen zeggen dat het helemaal niet handig is om hiervoor te kiezen.

Toch kan ik je verklappen dat er genoeg redenen zijn waarom jij voor een desktop moet kiezen. Waarom je zou moeten kiezen voor een desktop? Dat ga ik je vertellen.

  • Een desktop beschikt in de meeste gevallen over veel meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld een laptop.
  • Om gebruik te kunnen maken van je computer, sluit je altijd een toetsenbord en beeldscherm aan. Welk voordeel dat heeft? Ergonomisch gezien word de kans op overbelasting of een blessure zo een stuk kleiner.
  • Tegenwoordig zijn desktoppen in een compacter formaat ontworpen. Even wisselen van werkplek? Dat hoeft geen issue meer te zijn.

Waar let je op bij het aanschaffen van een desktop?

Het geld voor zowel laptops, tablets en desktoppen dat het niet zomaar iets is wat je aanschaft. Om te voorkomen dat je een miskoop doet of dat je ergens spijt van krijgt, is het handig om te weten waar je op moet letten.

Doordat je let op een aantal punten voordat je de desktop aanschaft, weet je zeker dat je plezier zult krijgen van je aankoop en dat het geen miskoop is.

  • Ruimte: Een desktop neemt in combinatie met een beeldscherm en toetsenbord natuurlijk wat meer ruimte in beslag dan een laptop. Zorg er dus voor dat je genoeg ruimte hebt hiervoor en je straks niet met de handen in het haar zit omdat je hem niet kwijt kunt.
  • De prijs: Gelukkig zijn niet alle desktoppen hetzelfde en hebben ze andere prijskaartjes. Beslis voor jezelf wat jij kwijt zou willen en kunnen aan een desktop en beslis aan de hand daarvan welke voor jou geschikt zou kunnen zijn.
  • Opslagruimte: Uiteraard is de opslagruimte iets om rekening mee te houden. Zeker als je veel bestanden moet opslaan, is het handig om te kiezen voor een HP desktop die over genoeg opslagruimte beschikt.
  • Waar gebruik je de HP desktop voor: Waar wil jij de HP desktop voor gaan gebruiken? Heb je dit beeldend voor jezelf, dan weet je over welke specificaties de HP desktop moet beschikken en waar je dus naar moet zoeken.

Conclusie

Nu je aan het einde van dit artikel bent gekomen, ben jij volledig op de hoogte van welke HP desktop de allerbeste is. Aan de hand van de top 3 kan jij een HP desktop uitzoeken en in gebruik nemen.

Voordat je een dergelijke HP desktop gaat aanschaffen, is het belangrijk om de voordelen van een desktop op een rijtje te zetten en om te weten waar je op moet letten. Je bent klaar voor het aanschaffen van de allerbeste HP desktop.