Beste Xbox controller, de top 3!

Er is regelmatig een Xbox controller die er mee ophoudt. Ze hebben dan hun beste tijd wel een keer gehad. Dit kan komen doordat de controller gewoon weg veel te oud is. Het kan ook komen doordat er te hard mee om gegaan is. 

Wanneer de controller er mee ophoudt, wil je natuurlijk een nieuwe kopen. Je wilt je favoriete games wel blijven spelen. Het beste is dan om opzoek te gaan naar de beste controller. 

Hoe kies je de beste Xbox controller?

Voordat je een Xbox controller gaat kopen, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Je wilt wel een controller hebben die voor jou het beste werkt. Het gaat bij het kopen van de controller vooral om persoonlijke voorkeuren. Er zijn wel een paar kenmerken waar je op moet letten:

  • Kan de controller op de Xbox aangesloten worden of is het een Playstation controller?
  • Hoelang gaat de controller mee zonder hem op te laden?
  • Hoelang duurt het voordat de controller volledig opgeladen is?
  • Zijn de kleur en het patroon naar jouw wens?

De top 3 beste Xbox controllers

Er zijn ontzettend veel verschillende Xbox controllers. Het is dan moeilijk om te kiezen. Je wilt niet dat de controller volgende week weer kapot is. De beste Xbox controller is makkelijk te vinden aan de hand van de van de kenmerken hierboven. De volgende 3 Xbox controllers hebben een goede kans:

Xbox Draadloze Controller 

Deze draadloze controller kan gebruikt worden op de series X & S en de One. Hierdoor weet je zeker dat de controller op jouw gameconsole gaat werken. Daarnaast heeft de Xbox controller verbeterde grip waardoor de controller niet snel uit je handen zal vallen.

Aan deze controller is het makkelijk om een headset aan te sluiten. Dit doe je aan de bovenkant van de controller. De controller is in negen verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Officiële Xbox controller

Wanneer je een echte game fan bent is dit de beste Xbox controller voor jou. Dit is de Officiële controller. Bij deze controller wordt een kabel geleverd waardoor je ook op je Windows PC kan gaan gamen met deze controller. De gamecontroller komt in de kleur zwart en is te gebruiken voor de X & S serie en daarnaast de Xbox One. 

Net als de controller hierboven is de controller makkelijk aan te sluiten op een headset. Daarnaast heb je een app voor deze controller om je knoppen te customizen. 

Nacon Revolution X Official Licensed Bedrade Controller

Deze Nacon Revolution controller is te gebruiken op de Xbox X serie en op de Xbox One. Deze controller staat er bekend om dat hij voor professionele gamer is. Het is één van de beste controllers die er te krijgen is voor de Xbox. De hele controller is volledig instelbaar door middel van een app. 

Verder heeft deze controller verschillende sneltoetsen die je in kan stellen zodat het nog makkelijker is om met deze controller je doelwit te raken. 

Conclusie 

De conclusie is dat er heel wat verschillende controllers zijn waar je uit kan kiezen. Aan de hand van deze lijst hierboven wordt het misschien wat makkelijker om de beste Xbox controller voor jou te vinden.